Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за Ливан?
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за Ливан?
-
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Форумът разкрива различни мнения за работата с хора с увреждания. Някои участници смятат, че работата с хора, които са придобили увреждане, е по-предизвикателна поради борбата им със спомени и желания от предишния им начин на живот. Други споделят примери за успешна рехабилитация и адаптация на лица с увреждания, подчертавайки важността на индивидуалния подход в тези случаи.
-
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
Фестивалът на свещената музика във Фес е едноседмично събитие, което събира талантливи и вдъхновени музиканти от различни страни. Програмата включва разнообразни религиозни изпълнения, като източнохристиянски песнопения, доминикански песнопения от Франция, свещени танци от Бали, фламенко и други. Фестивалът завършва с прожекция на филм за "пътуването на ромите от Раджастан до Андалусия".
-
Какво представлява посещението в марокански хамам?
-
Какво представлява обезкосмяването в Мароко?
и ще заразказва, че не е хубаво да се променя въшния вид, но май наистина е много смешно и се забавлявате.
хубав ден е било..
но първо казва бисмилА И ПОСЛЕ парти
...

Кари е със синята рокля,да Амал.Отивам да ви видя с перуки-аз се правих брюнетка и са харесах
но не набирам смелост да стана реално.
в Абу Даби това,много нелепо...
Бяло африканче,странна работа са гените,да са ни живи и здрави дечицата!
Колко кила си сега бе мила,50 закръгли ли?Една позната е 50 и 166висока,ама много кльощава ми се видя,не ми хареса..иначе и аз искам 53-55,ама сигурно трябва само лимони да ям,на мен всичко ми се лепи
Майка ми е по-слаба от мен в момента:срам,срам
и има принципи
обаче нц 
защото цяла сутрин си 4ета, м/у по4ивките, кафе, 4истене и лаф4е, ама ето кое време стана, та да се разпиша! 

:2gunfi
, егати егоистите това мъжката половина. Онази вечер седнах за малко пред мъжовия, той си гледаше ТВ, ей, като почна да нервничи, пък аз нали не съм свикнала на неговата клавиатура по-бавничко пиша, докато не се отказах не миряса. 
Завиждаааам