М & БИ - 68

• 31 635
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Деси????? Това Даяна ли е на снимката.   newsm78 newsm78 newsm78

даааааааааааааааааа  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 166
Преди малко по новините по БТВ казаха, че Иштар ще идва в България и ще изнесе концерти в София и Пловдив. Heart Eyes

# 167
  • In a surreal moment!
Новините ме подсетиха да ви кажа , че днес към 13.15ч ни тръсна яко земетресение - силно беше , но за много кратко , докато се уплашим и то спря.
Гледам в Китай , обаче много трагично , затиснати ...страшна работа .

# 168
Шиланке видях ти новите снимки в албума, как не можа да щракнеш братчеда по в анфас така, и много ама много си слабичка.

Другарче ти добре ли си ,да не си се изплашила от труса ,да си легнеш по рано ,че да не го мислиш много

# 169
  • USA
Здравейте арабелки,големи сте стихии,докато ви изчета и пак всички заспахте.
Лили,в Калифорния сме.Малките ти са като куклички!На моята Елла и пробихме ушите преди 5 месеца,стана съвсем случайно докато се разхождахме в мола,баща и и предложи и тя се съгласи.Дори "гък" не каза,мина много бързо.Друг път съм я питала и тя все отказваше,страхуваше се,а аз не исках насила.
Другарче,браво за цигарите  bouquet.Аз не пуша,но знам от сестра ми,че не е лесно да ги откажеш.
Ужас,с това земетресение,горките хора в Китай,много страшно!
Дала-за обрязването не мога да кажа.Моят мъж е католик,и синчето не сме го обрязвали.Тук,го правят веднага след като се роди детето,и нас ни питаха,но отказахме.В Америка допреди 10-на години е било масова практика,внедрена от евреите,сега вече не всички го правят.Аз по религиозни причини го разбирам обичая,но колко ли трябва да си нечистоплътен в днешни времена,за да си отглеждаш бактерии на това място Sick,както някой беше писал по-горе?!?
Деси,Даяна голяма скица с тези очи и коса,а тя хареса ли се или не се позна?Малеее,30 кила бакла,къде ги слагаш?
И най после разбрах,че бакла=фул.Аз много обичам,моя го прави за закуска понякога,но е от кутии.
Хаяти,мила,какво си преживяла,а други алергии имаш ли?Много странно това с баклата.
Мелани,привет,много сте сладки  на аватара  bouquetЗавиждам ти за езиците,мен толкова ме е яд,че не си поддържах френския,всичко забравих,язък ми за езиковата гимназия!
Амал,добре сме,благодаря,че питаш.На колко години е твоето момченце,май са на една възраст с моя?

Вчера тук беше ден на майката.Моичките ме събудиха сутринта със закуска в леглото Heart Eyes.Не точно закуска де,но в събота бях правила карамелената торта на Манел и те изрязали с едни формички за сладки 3 сърца от тортата(от всеки по едно) и върху тях написали Love-You-Mom,имаше и ягодки със сметана,кафенце,разбира се и даже една роза в чашка Laughing,от нашата градина.Децата ми направили картички и писали такива неща,от които ми се разтопи сърцето,а мъж ми,който като чистокръвен арабин признава само подаръци в злато,(не)ме изненада с гривна и обици,много нежни,с костенурки( Simple Smile) и диамантчета.Избрала ги щерката,та ако не съм ги харесала,да ги носела тя,хитрушата на мама.
Знам,че звучи малко "ала Дързост и красота",но ми стана много мило от жеста им Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 170
Е това е...половин нощ ви четох, а другата половина ще трябва да ви отговарям   love001

Докато мина през всички интересни за мен форуми, че и в някои да попиша за кратко.... а да не ви казвам, че превода още не съм го почнала...докато ви прочета и то ...  oops ...ама направо толкова много неща исках да ви кажа...

Да знаете, много ми е интересно да ви чета, има толкова много неща които не проумявам и са ми странни, и именно затова искам да ги разбера. Днес цял ден излизам и влизам. Времето беше страхотно.

Думата с*кс при нас има кодово название "кекс" или "кексче". Нашето семейство е много бърборливо, нямаме търпение за някои неща да си ги кажем в подходящо време и място. Още повече ако не сме се виждали цял ден. По принцип сме като дупе и гащи, ама сега покрай бебето. Та понеже всичко си говорим пред малкия, и като не искаме да разбере нещо само сменяме езика. Ама тази дума все същата си остава.  smile3505 А пък много внимаваме за думите, които използваме, че тези дребните всичко попиват.

I~Abra~I, да ти кажа честно, кулинари големи са наистина. И мъжът ми се развихря в кухнята. Много обича да готви. Ние ядем разнообразни ястия, от всякакви култури. Нямаме някакви особени предпочитания.

Другарче, благодаря.

SkyBlue, благодаря ти. И твоите дечица са страхотни. Да са ти живи и здрави.  Страхотно изживяване за деня на майката. Не е късно да възобновиш френския. Не си решила, не си го направила.

Стана въпрос за Пловдив, та и ние през уикенда ще ходим до там. Хем да посетим приятели, хем на Панаира. Лаптопа естествено с мен - да ви проверявам, че знае ли се  Naughty

А другия месец има изложение за Beauty Products в Истанбул и имаме намерение да го посетим. Пак съчетание на бизнес с удоволствие. Да не пропуснем нещо случайно.  coolcoolЕстествено в пълен комплект. Съпругът ми говори турски, така че проблеми няма да има.

Аз от днес съм на диетка малко. Че си свалих килата от бременността, но искам още да се повталя. Бях понаедряла преди да забременея и ... 12 години професионално се занимавах с плуване, после винаги някакви спортни занимания. И аеробика водех за разнообразие. Като живеех по за дълго в Гърция през миналия век  tooth правех диетки за гъркините, че и упражнения им показвах. А сега.... само  newsm39. Никакво време нямам за поддържащи формата занимания. Ама само малката да стане на година и се взимам в ръце.

Ще привършвам вече, че имах планове да пиша дълго, но незнайно защо електричеството ни изчезна, а батерията не ми беше заредена и да не ми изчезне целия постинг изведнъж.

Желая ви късмет Flowers Four Leaf Clover,  слънце   Nature Sunny и цветя Flowers Bouquet през утрешния (този) ден

lovekiss

# 171
Bоnjdur bonjour от мен!

Много слаба форумска активност тук - се е налбюдавала тази вече, но гледам, че сте се разприказвали за кекс, та, а и трябва да се спи, нали, а не да се прегръща компютъра!!

СкайБлу, аз писах за микробите "там". Те става въпрос, че чак ще се завъдяту а се е вярвало, могат да се получат и там, а нали ... За такава крайна мръсна боклучеста фаза ниой не говори.

За земетресението вчера и аз чух, и за района около Горна Оряховица, и за Китай. Звъннах на мой познат - живее там /в Горна/, но пък пътувал цяла нощ, прибрал се и легнал да спи и каза, че не усетил нищо, но в Китай е истенска трагедия.

Нафасима, да, според моя мъж, ще има 4 сватби и така всеки, който се интересува дали случайно няма да се жени за още жени, той вече бил женен за мен, мен, мен и мен и това било.       

ТарикМам, нали оспорваме предимство със сирийските снахи ... или май бяха тези от Ливан .... оспорваме..., та какво мислиш за предложението на Светла de ouvrir /да отворим/ втората Магрибска тема?     

Близначета, какви са култовите фрази от вчерашния ден?

Дуа и Рабуба отплуваха .... ехей, върнете се, тук е мохабета!

Абра, и ние така, в събота  smile3529 afwitch до 18 часа, ама после послееее, как можем да се видим, или пък направо в неделя, че да дойде и щерка ти? 

Магде, как сте?  Hug Яси какво прави?А братята включват ли го в игрите и белите?

Лек, успешен и вълшебен ден на всички!!

Амал, я давай проекта насам! То като е по ЕС програма и не е със стопанска цел, няма бизнес план!

Деси, а Даяна хареса ли се така на снимката? Каките какво казаха?               

# 172

Ураааа: урааааа, ето, картинка, ха, казвам да ви светна с едно мароканско фенерче, че да дойдете насам, насааааааааааам, ади, ади!!   

# 173
Хайде и аз привлечена като комар от светлината на фенерчето  да се завъртя, докато не са ме завъртели задачките Wink

Хаяти, тази снимка с братчеда на заден фон е стара, преди може би 3г. Не съм толкоз слаба, имала съм и по-изгладнел вид. Сега даже позагладих козината  Crazy

Деси, аз съм за натуралната Даяна Simple Smile

Тони,ще те убия, как можа да пуснеш този сайт. Прибира се човеко прегладнел с надежда да хапне нещо топло, а аз от вратата още го помъкнах да ме види руса синеока и с розови бузки Simple Smile  Е, не ме одобри Crossing Arms  Ще сложа снимки в албума и аз.

Толкова засега, че водовъртежа ме повлече, ако успея да изплувам, ще ви пиша

# 174
Добро утро, хубавелки. Много умряла вечер наистина.  Tired

Кате Марок, на лични душата, на лични. Не си ми отговорила още на съобщението дето ти пратих вчера.  Praynig

Деси, как си курдисала детето за модел само.  Crossing Arms Ама и на мен брюнетка по-ми харесва.   bouquet

Мелани, кескче звучи много сладко.  Heart Eyes На позната детето е колкото моето горе долу и те му разказали някои неща за кекса, а той казал - нямам търпение да правя кекс. Joy

Скай, на 9 почти.   bouquet Ех, че предвидлива душица е щерката. Heart Eyes

Моля Ви се да викажа колко е верен моя син, инстинско потенциално мъжко съвършенство.  Mr. Green На партито в хотела имаше едно прекрасно момиченце, сигурно около 6 годишно, играеше спортни танци и беше облечена със страхотна жълта рокля. А и в личице беше много красива, обра всички овации. И как ли не молихме моя калпазан да си направи една снимка с нея, не та не. Вика - моята (една съученичка дето си харесва) е по-хубава.  Mr. Green Joy

Тарик мом, ще се пробвам и аз да видим как ще съм руса.  #Crazy

Лили, Кари със синята рокличка ли е? Много хубаво празненство. Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 11:13 от amal

# 175
Amal, благодаря за инфото  Heart Eyes
А за синът ти, ами ти заслужаваш овациите, виж какъв разкошен млад мъж си отгледала и възпитала   Wink

Кате Акхтал, казваш кога и се строяваме с девойката в събота след 18 и в неделя цял ден сме свободни и ще се отдам на изкушения като сладолед  smile3508   мохито  newsm44 ) и изобщо каквото ми душа иска smile3521 и после минавам на диета за 3 години  Mr. Green

Водна Лилия на това тържество голяма феерия от цветни рокли, голямо нещо и са толкова сладки с робите и шапките и малките дипломи  Heart Eyes наистина са направили много празничен момента с дипломирането. В нашето училище винаги цари лек хаос и неразбория на тържествата, ама това не ми пречи и аз да си тръгвам с бая размазан грим  Mr. Green

Мелани значи, кексът всъщност не е това което е  Joy Леле, как се справяш с тая натоварена програма + малко дете + бебе, направо не ми го побира главата  ooooh! Ако даваш уроци по организираност записвай ме веднага.  Grinning

Скай Блу да са та живи и здрави всичките изненадвачи и все такива хубави изненади и подаръци да ти правят. 

# 176
Добро утро!   bouquet

След поредната безсънна нощ - не питайте за причините, реших, че довечера съм на хотел... Crossing Arms Whistling Sick

Тарик мом, който ти е измислил прякора "забавна жено" - не е сгрешил!!  Как можа да пуснеш тоя сайт??? Лелеее, снощи така, както заспивах права - като се зарибих по тоя сайт... Правих се с каква ли не коса... Легнах в един 01ч. И аз ще сложа снимки и предлагам да си направим и ние конкурс - Мис(ис) Тааз  Wink  Party

Лилиииииии, Лили.... очите...
В нейния случай, мила,според мен зависи от пола на детето. Щото глееей ся:
Майката е със зелени очи, което означава, че тя носи само гени за зелени очи, понеже генът за черни е доминантен над гена за зелени. Т.е. ако тя носи в едната Х хромозома ген за кафяви или черни очи, а в другата - ген за зелени, то фенотипно ще бъдат проявени киафявите очи. Следователно и в двете Х хромозоми тя носи гени за зелени очи. Бащата има една Х и една У хромозома. У-хромозомата НЕ носи никаква информация - остава само Х хромозомата. Щом той е с черни очи, значи носи доминантния ген за черен цвят. И сега, комбинациите са следните:
майка: X(З) X(З) (тя е със зелени очи, и е носител САМО на ген за зелени очи)
баща: X(К) Y (той е със кафяви очи, и е носител САМО на ген за кафяви очи) - черните са наситени с меланин кафяви  Wink
Тогава: ако имат момче, то ще вземе Y от баща си и eдна от X - хромозомите на маика си т.е:
1. майка: X(С) + баща:Y = детето ще е със зелени очи
2. майка: X(С) + баща:Y = детето ще е със зелени очи
Ако имат момиче, то ще вземе единия Х от майка си - Х(З) и другия Х от баща си - Х(К), но понеже генът за кафяв цвят е доминиращ - момиченцето ще е с кафяви очи - Х(К)Х(З) ще е комбинацията. Извода е - зеленооко момче или кафявооко момиче.  Flutter

Това е техния случай   bouquet

Катенце, дрешките се подвизават по разни квартални (поне в моя случай) магазини... Не са маркови, но както казва Другарчето - качествени са.  Докато не мърдах от района на 5тте кьошета и Лозенец, за най - евтините магазини смятах Кико и Ес, но се оказва, че по кварталите има затъкани шопчета с много хубавки нещица за прилични парички...  Grinning

Блу скай, много мил жест от страна на дечицата, че и от страна на мъжо. Тук си нямаме ден на майката - само на жената - осмомартенския, ама тоооо толкова е тривиален вече, че никой не го признава... Хубаво е да има и тук ден на майката и ден на бащата...  Peace Все пак 8 март го празнува и всяка ..девойка... дето още не знае мома ли е момиченце ли е... да не използвам по-грубия лаф...

Кате мароки, ето от къде идвал израза: "Три дни яли, пили и се веселили..." Няма по-хубаво от това - толкова много сватби и тържества!!!  Party  nuts  bigdance2 
Сега 4 свтаби, после -  family6    Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green 

Кате, снимай верно бра`чеда - гнус и уйчето по-отблизо, да ги видим... Като дойдат да лапат кажи - днес има тука фото-ревю и който идва бива заснеман  Joy  Майтапа на страна - дай ако имаш някоя по-конкретна снимка на тея двамцата  Mr. Green

Оххх, момичета, ще ви оствям за сега да си напиша молбата и един и-мейл... Тъжно ми е малко-не ми се тръгва, ама... няма как...

А да, Лиле, ми делфина е банан, бе скъпа...  само че е от обратното... това, което ние ползваме за дръжка, а пък цяла Африка и Индия - за начало на банана... Да, един път един познат от Индия много ми се смя, че съм започвала да ям банана от "дупето" - т.е. от нормалната за мен страна, ползвайки издадената част за дръжка... Каза ми, че банана се ядял обратно, т.е. дръжката била началото... хмм странна работа  Thinking  Laughing

Ах, няма кафенце от Дуа днес - ето едно от мен  Wink  Тъкмо в тон на разкрасителните разговори и програмки  Wink  Wink  Mr. Green

# 177
http://es.youtube.com/watch?v=M-63DF7ajoA

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 11:48 от dala

# 178

здравейте мили арабелки
Благодаря  на всички ,които ми обясиха за обрязването   bouquet
Нашето май ще е ,както казва Марсито-в Алжир-та наведнъж да е минат празнуванията.Ама,ще гледам преди да заминем да пунем едни изследвания на кръв и урина оттук-както посъветва Свеар.   bouquet

Другарче-тия земетръси са опасни.Помная си пловдивското -тогава живеех на 12 етаж в един блок...с бебето под мишница търчах боса надолу по стълбите-такова е усещането ,че не го пожелавам на никой!
Страшно е.....

Сабинка -тази песничка на Иштар ми е любима-ух е тук от други изпълнители,също така доре зучи.Харесва и заради текста-питат един Хубавец,защо се е оженил за една грозничка жена....а той отговаря-аз е гледам със сърцето си-а не с очите си.Тя има красива душа и аз това виждам....така ми е преведе моя...Красиво ми звучи
Поздравявам те с същата песен-но инструментал

http://es.youtube.com/watch?v=NQW9S2-uI6U      - lamooni

Лили-много красиво фото   bouquet
Рали-поздравявам те за решението ти да напишеш дисертация-бон кураж   bouquet

Поздрави и за всички други мили арабелки    bouquet   bouquet   bouquet
Успешен ден и мноооого много усмивки и добро настроение

# 179

Здравейте момичета,вече съм по добре,но имам още някъде 2 седмици за да се оправя съвсем.Благодаря,че питате  bouquet
Близнаци-добре че са си заедно в градината,откъсването от дома ще им е по леко.Радвам се,че вече не плачат,а то и за теб е било трудно.Помня като дадох дъщеря ми на градина-вътре ревяха деца,а отвън майките Sad
Кате 1-не мога да понасям всичко овче,как търпиш миризмата на това масло.Имаме една комшийка готви само с него и цялата къща се омирисва с него Sick,а аз и без това съм чувствителна на миризми.Тук има едно зеленчуково масло,което е приятно и повечето се готви с олио-слънчогледово и зехтин.Сирене има много видове,но аз си харесвам нашето саламурено.Днес пак ядох,но малко,с мярка.Баклата е вкусна и в зелен вид-почиства се от шушулките,бланшира се и се замразява.Най вече се готви с ориз и месо.
 Деси-наистина Даянка си е по хубава натурална. Hug
Ясминке-на теб това първо детенце ли ти е?Сигурно вече си в очакване. Heart Eyes
Магда-изядох толкова лимони,че жълта станах,но няма голяма полза-просто трябва да вляза в 4 месец.
 Свеар-ти кой месец стана?
Амал Hug Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт