М & БИ - 68

• 31 632
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Очаквах поне 5 отговора,че да си изпия третото кафе четейки,ама народа се изгуби нещо newsm78 Laughing
Само ,,тайната агетнтка,, е на работа и рови из форума Joy

Joy Аз ли съм тайната агентка??  Joy На работа съм, да, но днес уведомих шефа - утре си подавам документи, че напускам. Е, ще има месец предизвестие, но колелото се задвижи вече... няма как - нямам време никакво за дисертацията ми.
Лилинка, аз те чаках, кака, да дойдеш в месинджъра, за да ти пускам Индиана Джоунс... ама йок - никаква те няма. И линк ще ти потърся... за белтъците... защото виж за образуването им в организма - мога надълго и на широко да разкажа, ама за самообразуване от нищото - тук вече ме затрудни!! Но пък и на мен ми стана интересно - ще ровна.
За залитането на запад - няма страшно.... 2 години имат масритата да дейтват, а не да спят!!  Joy  Joy  То... не само ти ме беше заплюла за египетска снаха - и аз за там се бях самозаплюла, амааа... котка ми минала път  hahaha
За ушите на Сарита - и кака ми така се чудеше и да ти кажа - проби ги!! С пистолет. На първата детето се стресна и заплака по-скоро от уплах. Проблема дойде с втората - там вече "знае" какво я чака и голямо дърпане и рев падна.  Ама да ти кажа - минаха 15-20 минутки и забрави детето...

Нафасима - за линка към снимките - значи - на мен ми ги прати едно момиче, а на нея пък друго момиче, на което също някои си му ги пратил. Опитах по инфо за елемент да намеря линк, но всичко ми излезе неактивно. Довечера ще пробвам на спокойствие вкъщи и ако намеря - поствам веднага. За сега ето още малко  Wink

Aбра, оригинални са, ако някой път човек има желание и време и творческа муза - може да изработи нещо подобно. Аз поне ще се пробвам!!  Peace

Другарче, и аз вчера си взех нова пола и блузка, и да не повярваш - и двете струваха по 9 лева!! Ама иначе са много хубави - ще се снимам с тях и ще сложа снимки по- натам.  bowuu

Joy Joy  Кате, на няколко пъти са ме питали вярно ли е, че имаме поздрав за след баня  Joy  Joy  Въобще - чистокръвни, балкански мачовци... Как беше лафа - мирише на мъж = пот + цигари + какво беше другото....  Joy  крака най - вероятно  Joy  hahaha

Тарик мом, и мен сега ме мързи... Гледам като стана да пийна кафенцето... Преди като ходех на университета - грим та чудо... ама имах време - не като сега - то парашутки гоня, то бързам...  Whistling  Sick
Гласувах за арабския грим, и като гледам по резултатите и другите хора са на това мнение... Трите мацки, за които гласувах са заели първите 3 места и то точно в реда, в който и аз ги "класифицирах"  Party

Далка, как мина разходката с Раян?? 

Момичета, тръгвам си... наработих се и за днес... поизстинах и за днес... Хайде после от вкъщи пак   bouquet

# 151
лИЛЕнце

закъснях за  третото кафе  и  сега пак сама ще си то пия  Crossing ArmsМарсито  и   то май на фитнес  избяга и ще си дойде  като ме хване  съня Laughing

За  ушичките   не те  съветвам докато не  смени  поне предните горни и долни  зъбченца  значи около 7  годинки  Това е по точечния  китайски масаж  Катенце    ако  знаеш  нещо  по  точно  казвай

Аз  навремето като  учех за  точечния масаж имахме една преподавателка която ни кааза че  като се учили и те  китаеца им  проверил на всечки  уилетата и  казал че има еднан тточка  за  зъбките  близо до това където  ние си ги  пробиваме и ако  човек  попадне  не на точното място   в  последствие  има развалени зъбки   ConfusedАз  го  изпробвах с  голямата  и  малката  Средната  една от зълвите я  заведе насила без мое  разрешение и  като на зло   има  вече  повредени зъбки а голамата така и ги смени без една пломба  а и  малката  смятам кто навърши 8  през лятото да  и ги  пробия

Амалче  Blush Blush искам  и аз Минцев  Аз  колко  пита бе  миличка     ама  така и не ми  го  научиха  и за Маклуба    ориз с месо и хумус и  патладжанче на парченца  Някои слагат и гъби или пържени  сварени карртофки или карфиол  ООООООООООх  лигите ми  потекоха
Ама и  тя Манелка   съъвсем  ме остави  в  труден момент Сега баш ядене като пада  тя изчезна   Naughty
Оз  по  прнццип  ядох де   у арабите  йорданци ,сирийци ама всеки си  го прави  па своему  а за Минцефа  една приятелка   само  помагаше на мъжа си и така и не го  научих а само  плюсках hahahaМоите  обожават  тези вкусотии

За  баклата  да  има  сухха  и аз нея  повече я  обичам  Има и  един  суп    от  нея  сушената  казва се  бисара   Той е предимно зо  по  бедните  А Защо    ами като си   хапнеи  една порция  после  цял  ден  нищо  не ти се  хапва
има и  триит  или  рфиса      пиле с  леща   ,уха  бакла фул ,леко  други  подправки и  се  прави в чест на  родилките   със  мсиммен МАРСИ  ЩОМ  НАУЧИ  мсиммем   следва да се  научиш и  соса Joy

Ева     Hug  благодаря за инфото  май  нямам много  шаанс  за  избеляване че като малка  мното  тетрациклин  пиех     Cryама  и  за  сега  паарите  стигат  да отида на  бъбобол  Outta Joint а  за  избеляване и не си мечтая  Добре че ме успокои  Laughing

Хаети   да нямаш проблем с бъбреците  че ти е било зле от фула   ВНИмавай  той е много   богат на  белтъчини и  е  противопоказан  за  болни  бъбреци     bouquet

Хари  Дуа  не ви  забравям     bouquet  bouquet  bouquet  ама  и аз  такава  съм  уж   влизам само за минутка и  то станало час  А  и  до  албума  на  дали скоро ще се  докопам  Cry

Кате    какво стана с вуйячото  зомина ли си  тъй  и  не  разбрах newsm78  Има л отзиви  по  скипа от  роднините за  инцидента с него

МАЛКО СНИМКИ ЗА ХАМЕМА
http://i3.ebayimg.com/05/i/07/00/b6/35_1_b.JPGhttp://www.aromathologie.com/images/zoom/savnoir.jpg
ТОВА Е ЗА  ПЕТИТЕ   гглинено  камъче расул  като  нашта  хума
Като  обобщение

Да  питам  ние си имаме  таапи  едни  резинове  за  хамема  Момичечтата дето сте  ходили  не  сте л  използвали  такива  Аз  за  децата   нося и  пластмасови  ссточета без   крачета за  хамем  специални   няма ли  по  ваште   земи   newsm78

# 152
Ас саламу алейкум красавици.
Май някой се оплакваше ,че не се пише в темата ,а?Никак не е вярно, и сладки приказки има, и невероятни историйки с децата и на Деси, и на Жади , и на Ели, Лили ти по малко говориш за твоите дечица , но пък да ти честитим за дипломирането на дъщеричката.
Лили я виж този линк, може да намериш мелодийката, има много но ако не я намериш,поне може да си намериш нещо друго
http://gallery.mobile9.com/c/ringtones/

Ще ви разкажа по подробно за моят проблем с фуль-а .Както ви споменах ,много го обичах и естествено никога не съм имала проблем, дори като ходих в Сирия исках да опитам всички варианти на приготвяне.Само това да не ви наведе на мисълта ,че съм прекалявала,не не е така.Но преди две години  трябваше да си правя здравна книжка и отивам да чакам при личният лекар.
Влизам и той като ме видя и щеше удар да получи ,а аз не знаех ,че съм била жълта като имотиконките ни  Rolling Eyes
Веднага ми направиха изследване на кръвта и ме пратиха в инфекциозно със съмнение за хепатит УЖАС.
Отивам там с багаж за болница,но лекарката  ЗЛАТО там,която трябваше да ме приеме ,нещо се усъмни - гледа ме ,гледа резултатите от кръвта, чак не и се вярваше.
В един момент ме пита - абе момиче, не е много разпространено и популярно, но да си хапвала бакла на скоро. А аз  Embarassed - да, снощи.
Веднага ме прати на другият край на града в "Терапевтична" с диагноза която и тя не знаеше каква е - или е натравяне , или алергия.

Работата е там ,че има голяма разлика в лечението, и последствията са много коварни и безвъзвратни. Казвам това ,защото лежах в болницата с момиче ,на което по същият начин я объркват и и докарват левкимия, а от там и на костите нещо ,но така и нямам спомен.Лекували я като болна от жълтеница , а всъщност е имала някаква алергия и така и съсипват здравето.

Докато лежах там, бях нещо като мостра ,кой ли не дойде да се запознае със Случая. 4 дни не ни казаха по какъв начин ще ме лекуват и воабще знаят ли какво ми има.Вливаха ми само водичка , за пречистване.
И така , оказа се че се подобрявам,естествено поувреден черен дроб и чувствително бъбреци. Сега не зная точно алергия ли е или хемолитична анемия ,което значи вродена непоносимост (което хич не ми се вярва) към някакъв елемент ,съдържащ се в баклата.Но каквото и да е ,не трябва да се доближавам към нея, ако е в цъфтеж да бягам надалеч,че и прашеца влияел и ако повторя тази криза ,няма да има оправия ,да не експериментирам.
И сега Алхамдулилах ,и само по Милостта му ,се разминах като в приказка  .
А аз не бих изпитала пак късмета си, макар всеки ден да чувствам подкрепата .
Искам да ви кажа,че този ми престой в болница ме научи да приемам живота такъв какъвто е, и да се чувствам щастлива от това което имам, че там срещнах и по млади от мен хора, загубили здравето си,но в никакъв случай и волята и силата за живот.

Поста ми е малко дългичък , но кой попита за моята алергия ........  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 19:54 от hayati

# 153
Светле ,една прегръдка от мен. Hug Пази се . Как е малкия ? А  големите ....са ти големи красавици,още ги помня да знаеш.

Другарче ,мерси за поздрава. Peace Те наистина нещо си говориха миличките.

Магде...нещо беше писала за времето тук ,да много е топло и слънчево/няма дъжд..../ половината хорица по улиците вече са с тен. 

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 20:15 от harriet TJB

# 154
Здравейте, момичета!!!

Да не помислите, че съм се покрила и съм ви забравила. Никакви такива. Толкова сте готини, че ...ще ви изям. smile3508

Влизам само да ви поздравя. Току що се прибрах с децата от разходка. Днес ме засипаха с работа, така че тази нощ пак съм на линия. И като заспят всички малки и големи арменци, между почивките, ще ви спретна един ферман. Но първо ще трябва да ви прочета обстойно. Хич не ми минава и през ум да прескачам толкова интересни постинги.

(( )):** (прегръдки и целувки)

# 155
Хаяти, горкичаката. Много нелепо. Н то щом отягоди може да има алергии защо да няма и от бакла. Аз много я харесвам.  Tired

Свеар, обожавам житни, но мансаф с агнешко - брррр. Като Катето и аз сплитам червата само от миризмата на козето сирене и разните му други такива специфични храници. Мансаф с пиле ми звучи къде къде по-добре, такава заявка и ще дам ако дай боже отидем тази г.  Peace А Манел дано се появи да ти наготви. И да участва в конкурса Готвач на темата.   chef

Тони, много весели снимки, всичките ти отиват. Сега е ред да сменяш цвета на истинската си коса всеки месец. Докато минеш през 4-те вида.  Mr. Green

Абра
, писах ти.  Hug Hug

Рали, това с овчиците най-ми хареса. По тоя повод се сещам за една суперреклама на Нова телевизия, видях я веднъж на автогарата и се смях със сълзи в маршрутката. Та на нея вълк играеше на прескочи кобила с  овца, и отдолу пишеше - Ало, календар. Та ако сте били свидетел на нещо необичайно - да им се обадите.

Мелани
, ще те четем нощеска.   bouquet Или утре сутрин според зависи.

# 156
Марси:  Фул а ла Маср:

Сварен или фул от консерва се намачква с вилица
Прибавят се лим.сок,кумин,сол,пипер и зехтин
По желание малко готов тахинов сос

Фул у сугук

Запържваме глава лук(на дребно)
Слагаме нарязани на колелца наденички
Прибавяме един нарязан на кубчета домат
Когато домата омекне-прибавяме една консерв намачкан фуул!

Второто ни е любимото.С арабки хлебец,ммм!

Евадам-мерси за инфото за зъбите и иабелването.Причината на моя док е,че съм предразположена към шиечни кариеси и било вредно за мен,а и съм нямала нужда:нормално било кучешките зъби да са по-тъмни от резците Crossing Arms
Имаш ли впечетления от избелващите лентички,гелове и др. от аптеките?

Хаяти-у алейкум салам уа рахматула!
Мерси!Ра вече ми прати Индиана,сега ще карам моя да ми ги вкара в телефона и ще съм фешън SunglassesИначе тел ми звънеше с мелодия на Массари Crazyи като му чуя мецосопрана изгубвам апетит дори за сладко Grinning
За децата не ми се говори и без това само те са ми в главата,с форума гледам да разнообразя,че от майчински грижи чувствам как затъпявам Whistling

Свеър-и аз така съм чула за пробиването и тези точки.На Кари и ги пробихме на 4 мес,но зъбките и са добре,машаАлла,но и аз съм строга за миенето и флос поне веднъж седмично и мисх.
Стига с тоя хамам бе!Аз си купих този течния(нагребния)марокански сабун и не ми трябва да се потя в хамам,или да се разхождам по организъм да ме оглеждат.Виж този частния в хотела на снимките на предната стр.-може с мъжа ми само BlushДжакузи пък много обичам,но да се потя-не!Става ми зле,не знам защо.

СкайБлу-много хубаво семейство сте!Живееш Америкън дрийм,а?МашаАлла!Само не разбрах в кой щат и град сте.Палми имате виждам Thinking

Ра-мерси слънце  bouquetПри нас само с пистолет пробиват и в клиника,но още се колебая..
Мактуб е каде ще си намериш щастието,и мароканец става де,Египет губи едни красиви очи с цвят на море Crossing ArmsАааа,да те питам моята приятелка е зеленоока,а мъжа и е черноок арабин.Има ли шанс второто отроче да е зеленооко?
За протеините се интересувам на молекулярно ниво или каквото там е нивото CrazyИде реч,че еволюционистите твърдят,че протеините са се самообразували,което май е невъзможно и така цялата теория отива на вятъра и пак опираме до Божественото Сътворение-логичното обяснение за появта на живота за Земята.

Шиланке-пак ме уби с поста си LaughingВ Исляма след МЦ и родилно течение жената трябва на направи гусл,водата може да е всякава:море,река,дъжд Laughing
Това с пречистването може да има логика,след МЦ има разни микроби,които могат да доведат до инфекции,та не знам,може така да са се ,,пречиствали,,

Абра-не е дошла мама,след 10-тина дена,Кари сега има изпити и искам да се съсредоточи напълно.
Ех тия момиченца-кокони.Като ги гледах на шоуто:всички са кипри и с дълги косички Heart Eyes

ТарикМом-грима ти е супер,ама цвета на косището не ми харесва,въпреки,че на теб с тези вежди всеки цвят ти ходи,късметлийка!Тарик е сладур,много хубаво в тая Канада ей!Дай сайт за кандидатстване,а вие защо не сте взели паспрт в САЩ,нали за 5 год дават или не?

Момичета-качих снимки няколко,извинете физиономията ми:зароних солени сълзи още на речта на директора EmbarassedРазмазах старателно поставения опушен грим,ама здраве да е!

# 157
Дру-гар-че, Дру-гар-че, днес панталон, утре -бюстие! И така хопа-тропа на вечерката.

ТарикМом, забавна жено, какво си се направила - ще ида да видя аз!!
Нафасима, ей сега, преди броени минути моят мъж ме пита дали го обичам и дали ще се омъжа за него??  newsm78 newsm78, и аз викам "Олелеле, какво стана?" а той решилда правим купон и в Бг!!

Светле мароканска, ами да, защо да не отворим нов Магрибска тема? Не за друго, а има много да се разкаже. 

# 158
  • Монреал
Абе момичета, аз на майтап уж се хванах с тая програма, а то голяма краста излезе - фон дьо тен, червило, сенки, косища  hahaha - всичко слага, а цветните лещи са просто мания голяма  Joy Айде правете се и вие да разглеждаме !

Лили, не сме взели, защото ние не бяхме със зелени карти - и двамата бяхме студенти там. Сайт ще напиша довечера, че трябва да питам съпруга ми.
Браво на Кари с дипломата!

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 20:51 от TarikMom

# 159
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=291761.0

ето една рецепта-от готварския-марси направих ги с масло станаха идеални
а балката ве4е е в фризера,но е 30 кг а не 50  Grinning
снеже защо си карала 4овека да ти носи сирене от БГ ,тук има внос и правено по лиценз-другия път като идва в Дамаск да ти вземе
лили 4естито  bouquet
вили искаме снимка с панталона  bowuu

# 160
Кате 2- стига бе, това ме накефи. Верно ли още една сватба? Ураааа  newsm44
И понеже напоследък сме на вълна тоалети, прически и грим- я подскажи с какво да се издокараме на мароканската вечеря /зер, хотел "Хилтън" е това  newsm78/. Другарчето е наполовина издокарана вече... Какво да е- костюми- с поли, с панталони, рокли- дълги, къси...???
Лиленце, Тарикмам- ей сега ще прескоча да ви зърна какви сте хубавелки  Heart Eyes
Лека вечер от мен   bouquet

# 161
Хаяти, мн мистериозно това с баклата. Добре си се излекувала Hug Ох, колко болести има, дето дори и не подозираме.. Да пази господ.

Лили, с какво те убих бе, не съм искала, да знаеш  Simple Smile  Аз с дупки на ушите се сдобих в 6-7клас, с пистолет, и не болеше. Обаче от медицинските ми загноя. Само златце ми понася Money

Тони,  мерси за сайта, дай да се направя зеленоока, да зарадвам момчето. Все мрънка, защо съм черна, пък аз го питам преди 5години кьорав ли си бил, не видя ли колко съм черна Joy

Деси, бързо действаш. Това бакла и фул едно и също ли е? едни такива огромни подобни на бобчета? Не ми е от любимите, но хапвам  chef
Пък аз днес щастлива, че има за какво да се заяждам, казвам на момчето, за Уахеш, а той се разсърди. Ей, че докачлив народ Joy

Рали, Другарче,къде ги намирате тез дрешки? Аз защо не попадам на такива, хем евтини, хем хубави Rolling Eyes  Днес колежка ме разведе из магазини, купи си ботуши за 15лв., и добре изглеждаха на външен вид..., но не бяха мой тип да си взема и аз..

Свеар, бега вуйчото. Сега е затишие след /пред буря. Ние нали все живеем между бури.

Снежначестити ви дрешки от БГ. Ама нали в Сирия има бг сирене?

Амал, агнешко хапвам само на кайма с мн подправки и люто. На цяло месо не мога да го ям.

Обаче пържа яйца с овче масло ( от Сирия). Чак да ми харесва не е, ама не ми се гади поне.И овче мляко хапвам понякога, явно зависи от самото животно каква му е миризмата.

# 162
тони виж какво си имаме-кате какво ще кажеш за новия вид на снахата Laughing

това ов4е масло и производни са забранени отдавна в нашата къща-само с масло и олио се готви  chef

# 163
Деси????? Това Даяна ли е на смимката.   newsm78 newsm78 newsm78

Нафасима, може даже и по дънки. Аз ще съм с панталон, блуза с дълъг ръкав, чалма и един шал в мъниста на раменете. И с обувки с връзки - в смисъл като гуменки. Нищо специално няма да е!!

# 164
  • Монреал
Страхотна блондинка е Даяна  Heart Eyes , а миглите са трепач Heart Eyes Деси, признай си - зарибена си и не можеш да се откъснеш от програмата  Laughing
Ние сега ще излизаме с мъника малко на разходка и на пързалки.
Чао засега момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт