Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за Ливан?
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за Ливан?
-
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Форумът разкрива различни мнения за работата с хора с увреждания. Някои участници смятат, че работата с хора, които са придобили увреждане, е по-предизвикателна поради борбата им със спомени и желания от предишния им начин на живот. Други споделят примери за успешна рехабилитация и адаптация на лица с увреждания, подчертавайки важността на индивидуалния подход в тези случаи.
-
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
Фестивалът на свещената музика във Фес е едноседмично събитие, което събира талантливи и вдъхновени музиканти от различни страни. Програмата включва разнообразни религиозни изпълнения, като източнохристиянски песнопения, доминикански песнопения от Франция, свещени танци от Бали, фламенко и други. Фестивалът завършва с прожекция на филм за "пътуването на ромите от Раджастан до Андалусия".
-
Какво представлява посещението в марокански хамам?
-
Какво представлява обезкосмяването в Мароко?

а моятя не се церемони с миризмите на раз предпочита ами по крачетата май на мамито си е взела ХОрмоните за сега лепсват после ще видим
има и изключения ще ми кажете не че всички се молят но в обшем коефициента на чистота е възпитание от малки 
Пък в последствие е сменена на Асад:)
, да ти е здрав.
и една голяма прегръдка за теб и твоята къдрокоска Линда
и на мен ми хареса ябълката и яйцето
мерси
или бързаше да излезеш на разходка с твоето пухкаво бяло облаче 
Аз съм те заплюла за египетска снаха,какви са тез отклонения на запад
Внимавай-арабите са нежни манипулатори и като нищо ще те грабне-и край
Аз колко се дърпах,ама моя беше решил хитреца и планувал даже ,,двете ни деца,,жилището ,колата и спестяванията
И един вид ако прави човек рядко с*кс, рядко ще се къпе.
Хехе. Дечицата ти са страхотни сладури - най-ми хареса снимката пред коледното дърво. Да и аз си казах миналата година е последна с пастелните боички и си поръчах нашите да ми пратят от България хубави бои. Аз разбрах за СА
Като заживяхме заедно им видях "издокараността", язък, може ли да се гримираш без да си миеш лицето и очите! И да си събираш мръсното бельо в плик, да го пращаш на майка си 

Преди да подквасиш млякото трябва да го затоплиш, ама не много, (по указания на вуйчо ми) до температура, при която можеш като си потопиш малкия пръст в млякото да преброиш до десет без да ти пари. На буркан от компот аз слагам 1-2 лъжици кис. мляко предварително разбити в малко прясно мляко, разбърквам, затварям буркана и завивам в дебел плат - покривка или одеало за 2-3 ч.