М & БИ - 68

• 31 620
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
весе добре дошла отново  Hug,успех с изпитите и целини Тарек Heart Eyes
кате за киселото мляко не питаймен-и при мен не всеки път се полу4ава Mr. Green,а с Даяна изкарахме до 3-по то4но аз тя си беше в леглото с пуснато двд-в колко е заспала после не знам newsm78
сабинка мерси за кафето-4акаме продължение на историите с градината Laughing Heart Eyes
хаяти къде из4езна newsm78

# 121

Деска, с тази картинка те  подсещам за дълга ти към Сирия, да дариш 3ма юнака  Joy

Веси,викаш арабския празник мина без араби Rolling Eyes Важното, че останалите сте си изкарали весело.

Хаяти, много работа ли има, губиш се!

Лили, и теб те няма!

Надя Джасем, много артистична снимка си сложила в албума. Харесва ми!

Принцеса_бг, не съм забравила за йезидите. Дори днес трябва да пиша справка за тях. Като мога ще постна материала.

Всичките, къде сте се запилели понеделник-сутрин?

# 122

Деска, с тази картинка те  подсещам за дълга ти към Сирия, да дариш 3ма юнака  Joy

мило Кате само след теб  Mr. Green,аз все пак съм дала  госпожици а ти newsm78,я се стегни-да не обезлюдее Хасаке Joy

# 123
Кате, да ти кажа - от моя не много голям опит знам, че зависи закваската от млякото, с което я правиш. Ако е Данон, например, НЕ СТАВА!!!
Другото, което е - купи си една мая за сирене. И с една клечка за зъби топваш в маята за сирене и разбъркваш после в бурканчето с млякото (предварително си си сложила закваската). така става гарантирано всеки  път.  Но е хубаво като за закваска да купиш по-натурално мляко или най - добре от друго домашно приготвено  Wink
Успех!!

Кате маруоки, и на мен ми прави впечатление колко плавно и поетапно действа човека. Хем знае, че аз не съм така "хлътнала", хем си е решил аз и йок, точка... Нарича ме хабиби, хайати и т.н... макар че аз не; прави планове, макар че аз лудвам по разни масрита... действа поетапно и не бърза..като че ли знае - каквото и да правиш - пак при мене ке дойдеш  Joy  Ще я видим ние тая работа...  Thinking  Whistling

# 124
Добро утро

Деси-тризнаците трябва да ги родиш-и ако държиш на националното достойнство-следва поне едно от тях да наречеш БАШАР(заслужава го човекът Heart Eyes)или поне Асад Wink Joy-а Даянка с удоволствие я вземам-може да научи момчетата на някой хитър номер от нейните-да се отворят малко,че не са от най-хитрите Wink

Ще ви чета после,че тръгвам
Приятен ден

# 125
Добро утро  малко на патерици Hug

Докато ви езчета  то  деня минал  Wink

Кате  абе  миличко  давай инфо и чакайй да се  събуда  то  тъкмо  шях да  пиша за хамема  и  хоп  Асила   и   тая  сутрин чета и за обрязването и  хамсата   :craz6y:  а  да не  говорим за  браковете  Hug Joy Joy Joy

Отивам  да  изпратя  мъжо  и ще  видим   дали ще успеяя  пак да  напиша  нещо

Межжду  другото  зашо  да не отворим  пак  Магрибската  2  то  вече бяхме писали за хамема и  обрязването и много  снимки се постораха  момичетат  а и  може  на повече народ  да  привлечем  внеманието  а  даже и в  родители в чужбина  че може и точки да наберем

Помисли

# 126
Деси-тризнаците трябва да ги родиш-и ако държиш на националното достойнство-следва поне едно от тях да наречеш БАШАР(заслужава го човекът Heart Eyes)или поне Асад Wink Joy

може и Уахеш Joy

Деси, нека обезлюдее хасакето, аз деца за там няма да им  раждам, стигат тия на вуйчата bowuu  И без това с тоя глад ....

Ра, не беше Данон закваската. 

# 127
въй Кате за убиване си-що пък то4но Уахеш/за незнаещите арабски-4удовище/ #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
като не искаш в Хасаке-роди ги в БГ-няма претенции-все ще се водят сирий4ета bowuu Mr. Green

# 128

Здравейте и от мен,вярно се позагубих малко,но първо правих сладко от ягоди,после си дойде мъжа ми от България и пак се почна едно чистене и готвене-то край Crazy няма.
Ясминке,за инвитрото още не знам дали се е получило,защото тя самата жена не каза,а научих случайно и не съм и звъняла.Пък и не ми е удобно да я питам щом тя крие.
Амал,сигурно добре си отпочинала,звучиш бодро и релаксирано.Заслужена почивка Hug

Кате1-как са нещата при вас-като затишие,обаче след буря?
Кате2-ами то тия бани като 5 звездни спа центрове Heart Eyes
Близнаци -как сте,слушат ли малките,те са едни малки ангелчета.
Деси-защо толкова много бакла? newsm78Аз замразих само 5 кила и 2 грах.
Дуа-как е Рабубка.Приятна разходка.

Лек и успешен ден на всички бъдещи и настоящи мами.  bouquet

# 129
Деси, ми нали Уахеш е бившата фамилия на президентската династия на Сирия Simple Smile  Пък в последствие е сменена на Асад:)

Верно, където и да се родят, все ще са сирийчета newsm78   освен ако за баща не кажа, че е неизвестен Mr. Green

Вие днес пак ли сте навън?

айде, аз изчезвам , да посетя докторския кабинет, че нещо отдавна не ми е било лошо и се притеснявам Mr. Green

Снежка-белоснежка, какво надонесе мъжо от Бг? За сладко чакам горските ягодки да станат, че са по-ароматни

# 130
Добро утро, момичета.   bouquet

Снеже, как си, не си се вясвала скоро? Heart Eyes Аз вчера си влязох в ролята на съпруга понеже мама я нямаше, мале, тия двамата мъже ми скриха шапката. Цял ден щуркане около тях, до 10.30. Викам си ако са повече направо незнам.Simple Smile)

Елиатанасова, заповядай при нас. bouquet

Веси, добре завърнала се. Много дълго те нямаше. Защо не сложиш снимки от мероприятието в албума ако имаш и искаш? Ще ни е интересно.   bouquet

# 131
Кате-донесе дрешки на децата и 3 кг.сирене(голяма грешка).И като седнах да ям сирене,а то и солено и като получих едно сърцебиене и бегом при гинекиложката ми,която ми се накара. Mr. GreenАми какво да правя липсва ми българското сирене,ама наистина прекалих. Sick
Амал-добре съм ще ти пиша Wink

# 132

http://es.youtube.com/watch?v=M-63DF7ajoA

е пиша по-късничко....дръпвам на разходка....  bouquet  bouquet  bouquet
Свеар....кажи ми за обрязането . Тук ни насмота имама и моя се хвърли в размисъл-искаше да го правим в Алжир...аимама се изказа че Даже вее сме закъснели.....а моя не знаел че иало срокове newsm78 Ето и на Магдето синчетата  са като малки...а ние мислехме на 4-5 години.....
ок...до после

# 133
  • по пътеката
привет, девойки! Hug
до сряда сме дъждовни, да не се цепим от колектива! ве4е 3 дни вали!
деске, как я готвите баклата вие? мароко, светле, кате ,вие не замразявахте ли? я някой готвил ли е суха бакла, дали се сварява?
снежна, мина ли гадното, как си?
сабинка, близнаците ми са супер интересни ,някак си толкова е странна връзката  м/у тях, много са интересни!ох и тука имаме философка, но да не ви казвам как ги нарежда наоколо, иска да е важна,колкото са големите и е скица като по4не да им държи ре4 и сметка, и да дава съвети! но искам да й ка4ат малко думи и термини на арабски в харда, а не виждам кой ще се занимава с нея, ядосвам се на небрежността им в тази насока! големи са мързели да 4етат на арабски и да обясняват!ама с малки стъпки има напредък на линда с деца,които не познава- онзи ден тя поиска да нацелува едно акран4е, онова диво като линда май, неконтактно- нищо ,4е ходи на елитна градина! ве4е съм в 4уденка, кое е нормално,кое не е!  newsm78 #Crazy
кате1 видях ви с ахмо, нали е той, виж каква стрйна дама си, една бременност само ще те направи още по-со4на и да знаеш и по-спокойна, абе време ти е да улягаш и ставаш мама!  Crazy
дуа, рабуба има ли нови снимки? да я видим пораснала! не само лелите от софето да я гледат! Hug  bouquet
рали, едно време и аз бях влюбена в майните и пловдив, луда глава и много приятни компании сме имали! но вси4ко отмина загубихме се във времето!вие пазете приятелството!
дала, айде, ще пуснеш снимки от обрязването и празника, предполагам ,4е си имат оригинални традиции в региона на мъжа ти!  Laughing Peaceспоко, тука обрязването е празник като сватбата, затова са големи и се помни! детето, гордо в джебата си, с феса с пюскюла,как им казваха,4е забравих, отрупано с подаръци и сладости, гевезелъци и той стиска ,нали е ве4е мъж, да не покаже,4е го боли! bowuu
коли се алюш или говедо и се прави гигантско коли4ество кускус, тажин , салати и хляб и познайте какво става... bowuu  :chef:4ерпи се и слади4ко, баклави4ка и бонбони, безалкохолно! скоро не сме били, не знам -моми4ета ли се раждат наоколо пове4е?

светле, пак ли си на сън след кускуса, бе то като ме4ешки сън стана, на три дни едно разписване! Mr. Green

# 134
   Здравейте и от мен,Кате,и аз така квася млякото .Моето се получава-всъщност квасила съм само краве мляко,че другите и ние не ги обичаме.На 1л. мляко слагам 2с.л. кисело ,но високомаслено мляко.Био мляко,герма,eлена .Амал,питаш ли ме мен с тия мъже в къщата.Като учех неделята беше любимият ми ден,ама сега тръпки ме побиват като дойде неделя.Нафасима,много си хубава с  тази рокля и засенчваш абитуриентките.Твоите колежки наистина има от какво да се комплексират,ако отново облечеш нея.Деси,видях ти новите снимки-много си отслабнала.Поздравления.
  На всички Ви Hug Hug Hug и успешна седмица.

Общи условия

Активация на акаунт