М & БИ - 68

• 31 625
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Веси    Hug Hug  bouquet

Снежна  как си  още ли  ти е лошо    bouquetНа  мен  ми  премина  лошото  но  дойде  мързеливото  Laughing

Марси  по  повод  за  питанката  за  това как се справят тук  младежта  

Моята  галямата  от  годна  почти кара с  бикчито  отначало и ги  подрязвах с  ножичка  ама то пак си  имаше  ухание и  тя  сама си  реши   да  го  премахне и  всеки ден  слага  разни  ролкови  санекс ,дов  и  тн   Тук  някои  не ги  махат  от  младите де  казват че  щели  много да пораснат а  други ги  скуубят  #Crazy Crazy  а  моятя  не се церемони с миризмите  на  раз предпочита  ами  по  крачетата    май  на мамито  си  е взела  ХОрмоните   за  сега  лепсват после  ще  видим

Казвате  че  малко  миришели на пот  тук  хората ами  разбира се  като  се подмииват след  всяко  ходен  до  тоалетната  даже и  тоал хартия а ползват пак има  подмиване   аз  с моите  това само правя  слава богу  двете  вече сами  но  малката още  поливам а тя  сама се  подмива  Като  добави и   удото  обмиването  преди  молитва   пет  пъти     и  рядко  хора  виждам с гъбички  междупръстите Е Wink  има и изключения  ще ми  кажете  не че всички   се  молят  но  в  обшем  коефициента на  чистота е  възпитание от  малки

Да  моите  това е най  важната чст  от  възпитанието им  сега  да  се правят удо и  да се молят па пет пъти на ден е  първото което ме  занимава след  хранителните ннавиици    даже  за  хижаба  и с  къс  ръкав  носят и понякога на  улицата или по  време на  пътуване  го  свалят  двете малките де  дже и на училище с къдо  ръкавче  ходат  Това не е важно  сега  а и  голяматта  ощи не  достигнала мц  че да  и  наблягам много  Всичко с времето си   Хижаба им е предимно  дънки   и  т н  

З А НАУКАТА   В  Ислам  има един  хадис  Ля  хият фи  диин   т е  Няма  срам  срамежливост  в  религгията   Може и  трябва да питаш  за  всечко  което  те  интересува и  питат   децата  даже  повече  баща им  им  обяснява  че  нали  трябва  за  училище и на арабски  фосха

Вдечко  обясняваме  без да има  хаха  хихи  а и  за  това което  виждат на улиците  също  питат   но и ако  знаят  повече  Коран  знаят и сами  наказанията  и т н

О  пропуснах да голямото  удо  къпането  след  половите  контакти   Здължително  може  някои  като гости и да не са го  чували  Сита се че е грешно да се срещаш  сред  хора и да общуваш ако   не си се изкъпал след като си   имал такива  Така че  за  чистотата може  тема да се  отвори  Laughing

Отивам да  готвя   bouquet

# 136
Далинака   маята  клави  прагря  пак ми  гълт а буквите но  следобед  ще се опитам да ти пиша на скип  ако  имаш  врееме и не пречем на тати

Според  сунна  образването се прави на седмия  ден   заедно с  даването на име Нооооооо в  магриба   се  прави кано традиция  към  третата и даже около  петата година  Както и  марси  казва  като  сватба  момчето  се слага на кон  с традиционни дрехи и обикаля  квартала  събиране  хопвани  розходи  #Crazy #Crazy #Crazy

Обрязвянето  ние  за  съжаление  го  правихме  по  тъжен  повод  заедно с  дната от  операциите на малкиа   така детето   нищо  не  разбра   под  сисстеми   но  слагат
  едно  пръстенче   стирилно  което  пада в  памперса  на третия ден   само  се  добавя   малко  ббетадин за  дезинфекция  а  ние  понеже бяхме и с  катеттърче  на пишлето   да  три дни  и  антибиотик   слагахме  Като  гледах  децата  как идват   сутрин  в  клиниката в осем  сутринта    след  мместна  упойка с маска  за  няколко минутки   и  пасле  рават  около час  в  коидорите  в  приемната на клиниката и си  отиват в десет  сополиви  и  пълни с игачки   
А  най  важното е  да се направии  онолиз преди  обрязването  общ  кръвен и  за  пикото  профилактично )
Имахме едни познати детето  го  даведохя  при  един  бръснр  на  село  та  като  дойдоха  в  Рабат  тогава  живеехме там    през  нощта  на  моя  му се обаждат по тел  детето  оцапа  колата с кръв  докато го  заведе до  спешното Абе  хора всякакви  после се оказ че  момченцето имало  наследствено  заболяване на кръвта  Е  носител  но  с  тези  заболявания  шега не бива   Sick

Мрси  извинявай  мила но  нямам време  сега    ако еспея  след обяда  ще  дръпнем едно  разговорче

Прицеске    на  мен  момчето  малк  зелено ми се струва ама  да ти  кажа честно  хим  не ми се  харедва че пак  ниищо не си казала на твоите  Пак  ли  искаш да страдаш  Идвинявай че на бързо ти се карам  но  ще ми  е мъчно  ако  те  вида  пак  да страдаш

до  знаеш  че  когато  двама  мъж и жена  са   сами  третия с тях е  шайтан  Не съм го  измислила  аз  има  хадис

Светле  защо  не опитаи  да  понаучиш  малко  араби    ще ти е пе лесно  и ние  отначало я карахме  на трети език  но  сега ми е по лесно  а и  арабски  е езика  на рая Ин  шаа  Алла       bouquet

# 137
http://www.youtube.com/watch?v=le4FBuKEJ-Y

Едно поздравче от мен и малко арт  Wink

# 138
Деси, ми нали Уахеш е бившата фамилия на президентската династия на Сирия Simple Smile  Пък в последствие е сменена на Асад:)

КАТЕ-това не го знаех,а ето и нещо за теб
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=291888.0
после ще поиша,е най накрая донесоха прословутата бакла Mr. Green

# 139
Привет  Hug
Рали- това с ябълката и яйцето страшно ми хареса, откъде го намери, дай линкче да погледаме още подобни уникати.
Кате 2- това със сираците в Афг ми е много познато. Има хиляди такива по улиците- милите, разнасят кофи, пълни с безалкохолни, или взели по 2-3 пакетчета дъвки- ха дано продадат нещо и да изкарат някоя пара. Имаше едно- и досега очите ми се насълзяват като си спомня- с деформирани ръчички и крачета от бомба, влачеше се в калта и боклуците по корем, като се изтегляше с лакти по земята и побутваше една кутийка, където събираше монети...  Cry
Веси- здрасти   bouquet Ти какво сготви на въпросния ден на арабската култура? Целувки на малкия Тарик, сигурно е станал още по- палав и чаровен  Heart Eyes , да ти е здрав.
Дала- моите девери идеално си спомнят обряда с обрязването  Laughing Били са сравнително големички де. Там обикновено обрязват братята по двойки, за да си дават взаимно кураж.
Моя човек ми звънна преди малко- даже от час ме изкара- и проплака: "Обичаш ли ме още?" Хем ми стана смешно, хем тъжно...
Лек и хубав ден на всички  Heart Eyes

# 140
Марси специално за теб едни красиви макове  Party  и една голяма прегръдка за теб и твоята къдрокоска Линда  Hug Hug
Деска  Heart Eyes днес съм много щастлива и спокойна защото Теди въобще не плака сутринта като го оставях , хванаха се двамата за ръчичка с Йоанка, целунаха ме и влязаха при децата  Heart Eyes  а лелята като ни видя преди това и каза -   ооо професорите , идете ли, кой знае какви ще ги нареждат днес твоите близнаци  Crazy Simple Smile
Рали  много е готино бебчето  Joy  и на мен ми хареса ябълката и яйцето  Flutter мерси
Веси включвай се по- честичко   bouquet
Снежна радвам се че си добре  Hug слушат малките, много им е интересно на градината, в сряда са на куклен театър и нямат търпение.
Дала мерси за песничката на Ищар, мнооого я харесвам  Party Flutter
Дуа много си кратичка днес  Sad  или бързаше да излезеш на разходка с твоето пухкаво бяло облаче  Heart Eyes

# 141
Момичета-не мога да ви изчета Crazy

Дала-няма срокове за обрязването.Има хадит за един мъж,който приел Ислям на 70г.и тогава се обрязал Wink
В Дубай хоспитал им слагат ,,пръстенче,,веднага след раждането,преди беше безплатно,но сега вече се заплаща и не е евтино.

Пред мен пък стои друг ,,проблем,,:да пробия ли ушичките на Сара или не.Не искам да я мъча,жал ми е Heart EyesНо пък икам да и сложа обички...Тя вече е голяма и разбира и не ми се ще да я стресирам Confused

Ра-хубава е зелената мутация Simple SmileВече разбрах за мутациите и сега се интересувам от образуването на протеини и възможността на един протеин да се ,,самосъздаде,,ако пуснеш един линк да чет по въпроса ще те обичкам много Grinning
Какви са тези работи с мароканеца ThinkingАз съм те заплюла за египетска снаха,какви са тез отклонения на запад Crossing ArmsВнимавай-арабите са нежни манипулатори и като нищо ще те грабне-и край NaughtyАз колко се дърпах,ама моя беше решил хитреца и планувал даже ,,двете ни деца,,жилището ,колата и спестяванията  Crazy
Делфина от какво е направен?

Свеър-липсваха ми постовете ти Grinning
За чистотата какво да прибавя?Освен удото(обмиване с вода на устната кухина-ноздрите-лицето и врата-китките-ръцете до лактите-навлажняване на косата и измиване на стъпалата и ушите)
има и задължително цялостно изкъпване:гусл.При гусл има ,,правила,,но като цяло е обмиване на цялото тяло или потапяне във вода с обтриване.Гусл е задължителен след МЦ при жените и след полов акт.Ако няма гусл-не може молитва Wink
При тийнеджърите и техните ,,ухания,, мисля,че е задължително да се обезкосмяват,виждала съм епилатори специялно за млади момичета,пък и за момченцата не виждам лошо да махат под мишниците поне..

Дуа-мерси за инфото за размириците.Моя каза,че Хизбула показват,че могат да превземат властта,но това не им е цел.Не знаех,че в Ливан има толкова много сунни,мислех,че са малцинство Thinking

Амал-вица за Хосни е страхотен,казах го на моя,той се смя.Ще видим другата година ще го преизберат ли,но даже и друг да изберат,пак властта ще е в семейството:синовете на Мубарак са в политиката и са от,,големите,,бизнесмени.

Нафасима-твоя защо го обземат съмнения,все едно отдавна е заминал PartyАбе вие двамата още сте в бурния период на споделената любов,машаАлла!

В събота бяхме на дипломирането на Кари.Беше страхотно,тя излиза 3 пъти на сцената:за рецитиране на ,,Имената на Аллах''в розов костюм за молитви Фулла,,,Испански танц:Ла Бамба''със синя рокля испанска,златни токчета и златно цвете в косата и за песента ,,Дипломиране,, GrinningСара обаче орева театъра и ни изгониха а балкона Sadно общо взето прекарахме добре.Костюмите на всички дечица бяха много красиви и професионално направени.Ще метна малко снимки,ако сайта не се скапе пак де.

Хора,от къде да си дръпна мелодия за мобилния ,,Индиана Джоунс,,???Много искам Blush

# 142
РАЗАН, шматке, изпразни си кутията!!! Mr. Green

Лиле, то "преизбирането" е условно, но ако политаката беше поне малко в защита на националните интереси нямаше да бъде проблем. Като с нашия втори президент Асад. Иии, чудесно парти е било. Браво на малката Кари.  Heart Eyes Ще качиш една две снимчици, нали?

Свеар, да, май за обрязването няма възраст, мъжо е бил на 6 години и наистина си го спомня даже като нещо  приятно, в см. на отговорно за възрастта му и стъпало към израстването, физическо и психическо. А това за къпането - нали именно този ритуал беше използван ве дин от филмите с анти-арабска пропаганда, че като отивал да се къпе човека значи бил правил с*кс, което е така, но не е единствения повод да се изкъпе човек. А 5 дневните измивания преди молитва никой не брои. Sad newsm78 И един вид ако прави човек рядко с*кс, рядко ще се къпе. Joy

Магде
, направо сте за медал всички мами с три и нагоре. Ама предполагам с твърда ръка ръководите семейната организация, че иначе оправия няма.  Joy

Скай, как сте днес?  bouquet

Нафасимке, извинявай, че не съм ти видяла досега снимките от бала, но то все някой качва нещо. Наистина си се интегрирала напълно като абитуриентка, не в см. на рокля само, а по младост.  Heart Eyes Да ти кажа Кабулската дреха по ти отива.  Peace

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 20:02 от amal

# 143
Очаквах поне 5 отговора,че да си изпия третото кафе четейки,ама народа се изгуби нещо newsm78 Laughing
Само ,,тайната агетнтка,, е на работа и рови из форума Joy

Амал-кой е този филм?
В петък също е задължително къпането независимо имало ли е с* или не е имало,нищо не знаят тези анти-ислямисти Crossing Arms

# 144
  • Монреал
Добро утро, мили арабелки!

Ние се позагубихме малко уикенда - бяхме навън почти през цялото време, посетихме един много красив парк, който е всъщност остров - беше много хубаво. Малко по-късно ще кача снимки.

Лили, не нямаме - само малкия, но защото той е роден там. Не ви трябва да плащате на адвокат за Канада - ние сами си пращахме документите.

Мелани, браво на сладура. Шапка ви свалям с тия езици на цялото семейство.

Скай - мерси за комплиментите, ама как си ги изпросих само, а?  hahahaХехе. Дечицата ти са страхотни сладури - най-ми хареса снимката пред коледното дърво. Да и аз си казах миналата година е последна с пастелните боички и си поръчах нашите да ми пратят от България хубави бои. Аз разбрах за СА  Peace

Нафасима, облечи си пак роклята, но сложи едно черно сако отгоре. Пуу, не мога да те отлича от учениците - младежка такава  Flutter

Рали, и аз в ученическите години как се мацотих просто не е истина, сега ме мъъъъързиии - харесва ми да се гримирам, но само като се сетя, че после трябва да го трия и чистя грима и ми се отщява  Hug

Мар.Кате - сега ще чета историите по-подробно, че много дълги, пък ги прескочих малко за да смогна да отговоря.   bouquet Само да си призная, че аз на хамам не отидох - караха ме, ама ме беше срам да си развявам телесата  Embarassed

Другарче, ти пушачка ли си?   Naughty Ще се караме, да знаеш  Hug

Сабина  Joy твоите дечковци ще ме уморят от смях  Hug

Веси, кога завършваш? Напредваш ли с арабския? Целувки за Тарико.

Айде сега ще чета за хамама.

П.С - Айде гласувайте за арабския грим тука

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=292168.0

# 145
И един вид ако прави човек рядко с*кс, рядко ще се къпе. Joy

Амал, става и обратното-колкото по-рядко се къпе, толкова по-рядко и с*кс ще има Joy

А върха беше по време на лекции една колежка се хвалеше на приятелката си "довечера ще правя с*кс, да се подмия или не" Цялата зала чу и как се подигравахме hahaha

Изобщо на мн гротески се нагледах през студентството. С 2 момичета още от гимназия заедно бяхме, а после и на общежитие.Изобщо не съм предполагала  ooooh!  Като заживяхме заедно им видях "издокараността", язък, може ли да се гримираш без да си миеш лицето и очите! И да си събираш мръсното бельо в плик, да го пращаш на майка си ooooh!
Ние бг по принцип не сме по чистотата. Поне това да бяхме научили от турците! А не като питат за България и Чърчил да казва,,,,ааааа  народ на Балканите, дето имат поздрав "честита баня" Stop

За арабите , които знам, виждала съм чисти, виждала съм и мърльовци. И по ТВ също като дават минувачи, има спретнати, има и мръсни.

А на нашия религиозен приятел-турчина, веднъж го питах, защо в Мюфтийството един служител X.Y  е толкова мръсен. И той каза, понякога хората, които трябва да са за пример и да са най-чисти, всъщност са най-мръсни!

А чистота ли е това да носиш чужди чехли, чорапи и блузи,както правеше братчеда-гнус Joy 

Деси,той и момчето не го знае това за Уахеш! Ще чакам сега да се съберат сирийци на гости и ще им го изтреса  Joy

Лили, за миенето след МЦ, в една книжка "Роксолана" за славянската съпруга на сулан Сюлейман, пишеше, че трябвало да се мине последователно в гореща, студена и хладка вода, за да се пречисти жената newsm78

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 17:55 от Шилан & Шиар

# 146
  • In a surreal moment!
 ТОНИииии...Shocked Shocked Shocked НЕЕЕЕЕ ....вече не !!! Ама ако знаеш как ме мъчи проклетиятаааа....

Здрасти на всички !  Laughing Heart Eyes Hug

Прибрах се ! От мънинки до големи всинца ги измъчих днес   Mr. Green Laughing
Хубав лаф сте отворили пак - бравоС и пу да не ви е уроки !  Wink

Мелани искрено ти се радвам за езиците - толкова работа е това ... Мен ми тежи ...пусти и мързел ... А мdлкия е....нямам думи - прелест - да го нагушкаш и нацункаш - какъв умник само !!!

Сабинче - у дома твоите постове , в частта "бисери на близнаците" се четат на глас  Laughing Heart Eyes  шефа пада от смях - голяма сте ни забава !!! Друго да не пишеш , само това , стига - постовете ти са безценни !

Веси - то бива и аз да замаскирвам темата , ама чак от тебе ....трябваше да се досетя да ти пратя линк , добре , че ни откри  Laughing Hug
Не можах да сколасам да се видим тази ваканция ...набързо да посрещна и изпратя Цветкини , после брат ми , градината , прах някой неща , у майка един ден седяхме да уважим татко и то...свършиии . нищо де , да сме живи и здрави и Тарик да не се разболява вече , пък другото лесно ...

А.Кате - ку-пих си нов пан-та-лон  Joy да ми се ненадяваш - кафяв , леко ластичен - перфектен и само за 10.50лв. С него съм на вечерята пък каквото ще да става.

Момичета , магазина е в Т-во , претъпкан с качествена българска стока и ефтинааа , като сън ! От детско до мъжко , всякакво - пари да имаш , щото озверяваш  Mr. Green Joy   Утре ще търся блуза , че погледа ми се върза на фльонга и не се огледах качествено онзи ден .

Отивам да слагам домати и да си оправям крастафуйките и пак ще ви нагледам по-късничко - приятен късен следобед !

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 18:09 от Другарче

# 147
Здравейте и от мен  Hug
Аз се разболях, оздравях, спираха ми нета - изобщо перипетии всякакви, добре че дойдох на работа та да прочета форума на спокойствие  Joy

Водна лилия честито ви дипломиране   bouquet 
На моята щерка й пробих ушите през март, по нейно желание, даже още си носи медицинските обици. Понеже е голяма кипра и само ме врънкаше и понеже сама поиска не е мрънкала изобщо че я боли, а й със специалния пистолет става много бързо и докато се усети вече имаше обички на ушите.
Майка ти дойде ли вече?

Кате Акхтал и преди съм ти казвала ама пак да повторя много сладкодумна разказвачка си, наистина трябва да се замислиш за книга.  Simple Smile

Мелани   Парев  Simple Smile имате ли хацик и месик ?  Laughing  преди години във Варна имахме съседи арменци, детенцето им тъкмо се учеше да говори, та това са част от думичките, които научих покрай него. Много хубави хора и добри съседи, а как готвеха само ....   chef

Амал какво му влиза в работа на някой дали се къпеш защото си правил фитнес или си правил с.екс или си стоял на челна стойка  newsm78, важнот е че хората се къпят, а аз се замислих, че идва лято и въпроса за хигиената на българите - европейци ще ни удари в носа с пълна сила.  ooooh! 
И още не си ми пратила линк или инфо за хотела на лични, да знаеш, че ще се обадя на тайните и явните служби да се оплача.  Sunglasses

Рали много оригинални "творби"  Wink

Сабинка нацелувай малките умници, всеки път като чета какви ги говорят и вършат се смея с глас, страхотни дечица са да са ти живи и здрави. Heart Eyes

Шилан, и аз не обичам козе мляко, усещам го дори и капка от него да има в какъвто и да е млечен продукт Sick  едни роднини бяха решили че се глезя и ми пробутваха разни сирена и какви ли не млека ама не мина номерът и ме оставиха на мира.  #Cussing out Преди да подквасиш млякото трябва да го затоплиш, ама не много, (по указания на вуйчо ми) до температура, при която можеш като си потопиш малкия пръст в млякото да преброиш до десет без да ти пари. На буркан от компот аз слагам 1-2 лъжици кис. мляко предварително разбити в малко прясно мляко, разбърквам, затварям буркана и завивам в дебел плат - покривка или одеало за 2-3 ч.

А ето и едно клипче- поздрав и от мен, за усмихната вечер
 http://www.youtube.com/watch?v=IxvSnkeiwso

# 148
  • Монреал
Момичета, добавих нови снимки в албума.
Снощи си правих експерименти със www.taaz.com - ще видите резултатите в албумчето също - ще се пукна от смях с тая програма, голяма забава  Joy Laughing hahaha

# 149
  • по пътеката
вили, 4естито панталон  bouquet, де тази евтенийка, пускай координати! то направо подарък са по цената, дай пове4е,цвят, материйка, освен еласти4на? айде, накипри се и да ходиш да кусаш съседската кухня, после има да питаш като лабрекс!  chef
тони, гледам програмката, сега мога ли да си накипря с грим по моя снимка?
аз пък не знам прясно козе мляко дали ще понеса, но сирене и кашкавал, просто няма да има за друг любител!странно, но при нас  няма ов4е мляко, питала съм, но не разбрах обясненията, а така ми  искаше малко сирене да направя!поне рикота!нещо е в сорта на овцете, не може да има вси4ко най-! newsm78
никой ли не готви бакла? bowuu  chef
деске, колко остава нето от баклата от тези 50 кила? а грах сложи ли?
хаяти, кажи какво ти е станало от баклата, 4е да знам! мене преди много години ме накараха с някакво обяснение да я изклю4а тотално от менюто, след като баба ми по4ина изобщо не съм купувала, тука поднових!  newsm78 #Crazy
лилия, 4естито за каката, как е баба?

Общи условия

Активация на акаунт