М & БИ - 68

• 31 574
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Кате ха дано да си намериш очела като за тебе и после да ни се похвалиш със снимки.  Wink

Амал без връзки бе ...   Laughing

Деси Аз Гюмюш не го гледах, а майка ми го гледаше по едно време, но май не го изгледа до край, тъй като вкъщи от баща ми никой не може да вземе дистанционното..  hahaha Мн се караме за тв  Mr. Green

А аз доколкото знам Ищар е полу израелтянка и полу арабка...един от родителите й е от Мароко, доколкото знам. Тя има и брат - свири на таранбука. Голям симпатяга и той ... как ми намигваше само по време на концерта...  Mr. Green Ако знаеше как ми припка душичката като чуя арабски ритъм с таранбука.  Crazy ooooh!

Сабинка Оооо искам пак...невероятно беше просто.

Аз Ищар я слушах, преди много време като беше още в групата Алабина. И доооста отдавна беше в Турция с тази група ..та там я бях слушала за пръв път.  Heart Eyes

# 226
Oбяда и на мен ми е с кръстче,но е по добре да не го виждам де Laughing

За сладкарница три звездички разбрах и ще я посетя Crazy

Моята любима торта е ,,Опера,, и ,,Бразилската торта,, на мама.И аз мразя маслен крем,но виж сметана обожавам поради което нямам миксер у нас(като предпазна мярка Laughing)

Дезърт-мерси мила!Радвам се,че си щастлива,пази се все пак,знаеш Wink

Абе с тия очи можем да обобщим,че ако е момче:голяма е вероятността да са като на майката,при момиче-на таткото,чувала съм,че е същото за ,,приличането,,В моя случай е точно така:Кари е взела чертите на свеки,а Сара-на мъжа ми(който прилича на майка си)

Светла-ех,че е влюбен мъжа ти в теб,машаАлла!Напълно го заслужаваш,бъркотията е зад гърба ти вече и Аллах Теаля да ти помага,иншаАлла!
Да ти кажа ти ми се видя мнооого слабичка,и 20кг да качиш-пак ще си хубава WinkНе знам за упражнения,но имаш нужда от една дълга разходка в Мега Мола с мен,за заздравяване на тазовите мускули и улесняване на раждането Wink Party

ТарикМом-мерси за сайтовете  bouquetНие имаме доста точки...Да ти кажа,единственото което ме притеснява е религиозната дискриминация.На мъжа ми още по името се разбира,че е мюсюлманин...Знам,че има много,но все пак това ми е притеснението и за Канада и за САЩ.
Светла е права,че в Емирствата е добре за местните,но не и за нас-чужденците,които им работим като магарета:за храна  и подслон само,всичко става толкова скъпо,а нищо не осигуряват..Хиляди хора вече напуснаха страната или отпратиха семействата си от тук.

Близнаците-ех тези момиченца-толкова си падат по розовото Heart EyesА Йоанка как е познала книжката,същата ли имате?Бих качила още снимки от тържеството,ама ме изнервя тоя бавен сайт.

СкайБлу-много предвидлива щерка имаш-хитруша е!Аз нищо,че съм на 100год,но обичам много бижута с калинки,костенурки,зайчета и пеперудки EmbarassedИ последно се възхитих на една жаба-пръстен,защо не ги щтракнеш  твоите да ги видим и ние Blush

дтти-с Нур какво става,все го изпускам значи!Тя е бременна нали,ако и сложат един корем вече няма да я харесвам SadСега е толкова слабичка Heart EyesКолебая се за твоята диета да я почвам ли,още ли си на нея??

Шилан-и 54 кг да си,пак си поднормена за твоя ръст CrazyСамо съсипваш храната ти NaughtyЗабелязала съм,че много от дебелите баби на младини са били кльощи като теб,а после от раждане ли от какво ли:100кила женища SickДано не стане така при теб,че нали знаеш арабите искат поне 5 деца да имат Twisted Evil Laughing

Хари-как на синхронните не им влиза вода в носа newsm78Аз като се гмурна и:водна инхалация,много мразя!

Магда-вярно ли е,че балерините подържат фигура с житна диета?

Валенс-бързо оправяне!

Melany -не помня какво сънувах,но спах добре,въпреки жегата Blush

7 отговора преди моя .... CrazyУспешен ден красавици!!!

# 227
 Hug Hug Hug
Ехооо,привет на всички! Как сте, два дни нямах нет и чак сега се включвам. Sad

# 228
  • Монреал
Лили, бързам да ти отговоря, преди да сме се понесли по задачки за деня. В Щатите наистина може да се сблъскате с предразсъдъци, доколко ще дискриминират е друг въпрос, защото законите са доста строги, но на лично ниво - предполагам ще забележите разлика в отношението. Да ти кажа хората го правят без да се усетят - един вид покровителствено ти говорят, Ааах това арабче, източно-европейче, бедно китайче и т.н ..дошло в Америката да си оправи живота. Това е личен опит и мнение, в никакъв случай никой да не го приема като обида или обобщение. В Канада няма такива работи - това е страна на имигранти, като тръгнеш по улицата и всяка втора жена е забрадена, съвсем сериозно - има много азиатци също, много от източна Европа... Има някаква концентрация по квартали, но главно народностите са доста омешани и толерантноста е доста висока. Единственото по-специално отношение съм забелязала към хаитяните, но те са имигрирали не по точковата система, тоест не са били отбирани, а като бежанци - и да ти кажа има голяма разлика в културата и държанието.

# 229
лили нур абортира и напусна истанбул- но сега пак се върна и запо4на ноева работа но живее отделно
за диетата още съм на нея-в период на застой съм,но поне не ка4вам Grinning,а това за моми4е на бащата мом4е на майката поне при нас не важи-от 3 госпожици само дребната го докарва малко на баща си  Mr. Green

# 230
Деска, защото.....така. Mr. Green Да се сеща който може, че пак ще задълбаем надолу.  Joy

Сабинка, видях го, но в началото не ми излизаше.   Peace Ех, че си отредна.   chef Кога ги взимаш двойката умници? Heart Eyes

Ирбиша, здрасти отново. Включвай се активно.  Peace Praynig

РАЗАН, изпразни си кутията!

малко като нашите фолк певици които в на4алото запо4наха със сръбска и гръцка музика Mr. Green

И до сега, и досега. Joy

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 17:06 от amal

# 231

Здраейте мили арабелки

Събинче и Иска -дано да успеете  да идее на концертан Иштар .Благородно завиждам
Ох,днес и е мнго натоварен ден-разпивам се само.....
Цял ден обаче слущам цигански рманси  Joy   bouquet
Мноо ги обиам-особенно рускит
Подравявам ви всички с една интересна циганска песен  прекрасен текст-Бреша–Години

http://www.vbox7.com/play:8125f5b4

Надвечер-като приспя двете къщи-тази от Бг и тази тук....ще се включада Ви изчета   bouquet

# 232
Ето ме отново  Joy Joy hahaha
ох...момичета-не се разпивам само-а се разписвам.....аман от тази моя клавиатура-първото нещо което ще направя,като си ида у дома ще е да си купя лаптоп с бг клавиатура  Joy JoyЕЕЕЕЕ ама сама си се смях,като се четях-разпиване,руски романси....леле-хвърлих ви в шок!Няма таково нещо  Embarassed Embarassed Embarassed в къщи алкохола е забранен-само наргиле-и то от време на време....а сега с бебо-съвсем пък не!
А за руските романси-наистина много слушам и ми харесват-и руската музика също ми допада....
Та да пожелая Лека вечер на всички
Вече като пиша във форума ще изключвам Скайп и Месънжер....да не стават такива изцепки  Joy Joy Joy

# 233
Eye of Ra, концертът на Ищар в София ще бъде на 14 юли, а в Пловдив на 16 юли. При това концертите ще са безплатни.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Оле, дано да мога да я видя! Дано не ми се наложи да отсъствам от Пловдив! Party

Това ще рече, че на 14 съм на концерта в София, а на 16 - в Пловдив!!!   Nature Sunny

Тарик мом, аз се чудех защо тамошните полицаи само понички папат, а ето що било!! Недей, моля те, да постваш такива работи, че ми иде да пробия монитора!!  Crazy Както и заради обяда на Близнаците...

Амал, не знаех, че Мила играе там... че тя в такъв случай сега трябва да е на доста годинки... хмм помня, че още на видео касетка гледах тоя филм. 

Лили, кака, може ли така... на 100 години била.. недей моля ти се, я се стегни!! Че ние "младите" какво да кажем???  Naughty  Crossing Arms
Имам още новини от нашата приятелка..  Party Но няма нищо тревожно - на хубаво вървят нещата....  newsm76 Heart Eyes newsm76

Скай блу, снимай верно тия работи да ги видим, и аз обичам много, особено калинки...

Хайде, хора, качете снимки да видим произведенията от тъй зарибяващия сайт на Тарик моом  Mr. Green Не се спирам значи...  Crazy  Flutter  Party  Hug Мнооого обичам да разглеждам снимки  Heart Eyes
Далка преди ги сменяше редовно, ама скоро не е слагала нови снимчици...

Дала, хубавка е песничката, ама аз откакто постна Ищар - само нея слушам... И тая на Чеб Доузи... Млад и зелен ми се вижда изпълнителя, ама добре пее момчето...  Flutter 

Дтти, това за момиче на бащата и момче - на майката има логика... момичето взимайки Х-а на бащата унаследява негови белези, защото има и от майката и от бащата по един Х, докато при момченцата - те взимат У на бащата, а той не носи информация. Т.е остава само Х на майката-затова в повечето случаи приличат на майките. Кросинговъра е причина  всички майчини и бащини хромозоми да си обменят информация, заменяйки си взаимно части... Така детето - момче пак придобива и бащини черти, и момичето - майчини... То ако не беше кросинговъра - всички да бяхме почти копия...   bouquet

Това с пъстрите очи е по-сложно унаследяване - там вече има взаимно влияещи се гени... По принцип светлите очи са рецесивен белег и затова рядко се срещат. Както казваше хабибито - "Нашите очи винаги печелят!!Party
Макар, че Светла много ме накара да се замисля, а като се замислих установих пък, че и моя баща беше със кафяви очи, мама е със зелени... а аз съв сивкаво-сини, същите като и на двете баби... Айде за мама е ясно - тя е носела гена за сивите очи от баба унаследен, или от деди - той също със сиви... (ето пък и те - баба и деди със сиви, вуйчо-сиви, мама от къде ги е извадила тия зелени очи... newsm78)  Та, баща ми имаше кафяви очи...ама светло кафяви, най вероятно е носел ген за сини от баба, но тоя ген някак си е бил подтиснат ... или едновременно са били проявени и двата - има и такъв вариант... затова бяха много светло-прозрачно кафяви... А при мен са се срещнали майчиния и бащиния гени за сиви - и ето-фенотипна проява. Хм  Thinking Сега ще ме накарате да се разровя из дебелите книги  newsm78
Иначе във вашия случай - Както описания за на Лили приятелката... момиче - кафяви; момче - сини... ама бащата ако носи ген за сини... (по тоя странен начин, за което ще ровя дебелите книги) има малък процент за синеоко момиче (както първото ви дете)... хммм  Thinking  newsm78 

# 234
Аплодисменти за Деси, изтребителя на излишните килограми!

Дала, аз се попритесних вече - сама жена, с бебе, разпива и слуша руски романси.  newsm78

Аз днес успях да сборя Министерството на Икономиката. Дължат ни пари от февруари, хората вече са обезсърчени и си чакат плащанията и нещо да започне да се случва. Не че имаме пари сега, но поне приеха фактурите, дадоха изходящ номер и сега ще ти притеснявам. В такива случаи, тюрбана върши работа - не могат да кажат, че не съм идвала/ходила - виждам се. та днес ми гледаха синьо-зеленото оперение 2 часа, но не се оставих! Ама ха!!       

# 235
  • USA
Специално за  Лили и Рали.Ама не са кой знае какво,момичета,а на снимките съвсем не излизат добре.
                                                              smile3509
Деси,а това е за теб,добре,че бяха останали,последните трички.Благодаря за рецептата и за разясненията после  bouquetРазкошни станаха и всички ги одобрихме,малко вид нямат,но отде да знам,че ще ги снимам...
                                                              smile3509

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 09:54 от SkyBlue

# 236
TarikMom-безценна информация ми даваш ти Hug

дтти-знаех си аз,че ще абортира Нур,то още в началото бременна Thinking
Едва започва лятото,а ти свърши със зимнината??

Скай-сладурски са много костенурките-със здраве да си ги носиш/носите Laughing

irbi6a   и египетските снахи!!!Много сме-силни сме!Разпишете се де,оставете тия бебета за 2 мин!!

Ра-ето на дтти принцесите са от изключително редките съвпадения за очи и кожа,машаАлла!

Дала-и тези в БГ ли приспиваш??Ех,какво е да си майка!

Мила ми е любима,добра актриса и е естетвено красива,особено в тоя филм.Много харесвам,,ледени очи,,Затиснете очите на децата моля Naughty
http://www.hotflick.net/pictures/991RBL_Milla_Jovovich_010.html
Сега е дебела обаче:беше бременна и много наедря,но ще се оправи Simple Smile

# 237
Деси първо пиша а после ще чета всичките ви историйки.
Чудесно ,прекрасно ,щастливо ,няма думи човека , Hug и ми каза ,че всичко било точно и вярно.Да ти кажа как го изпратих писмито - ами направо като СМС през една "войп" програма за по евтини разговори с чужбина (ако някой го интересува ще ви я кажа) и направо копирах на арабски и му го пратих. Тъй като няма имейл а и нет все още ,та на моб.тел стана идеално.Притеснявах се ,че ще получи само иероглифи,но за наше щастие всичко е било както трябва и как се зарадвал само, да ти кажа може би е останал с впечатлението ,че аз съм го писала, но и аз не посмях да му разваля удоволствието.Така че имаш моите най- големи благодарности и прегръдки.  bouquet  bouquet  bouquet
Мили ми арабски хабибита, искам да знаете ,че Деси е истинска принцеса.
Сега ще изчета всичко и пак ще допълвам.

Шиланке и на теб да кажа , всичко си е Божа работа, то си имало много лесен отговор на моите терзания за работата - избрах да съм честна с всички,без разни недомлъвки и някой да остане с грешни впечатления. Така ,че  отидох право при главната управителка, помолих я да се постави на мое място и   тя много добре ме разбра в каква абсурдна ситуация са ме поставили. Сега всичко е наред  Иншааллах .  bouquet  bouquet  bouquet

# 238
Мили ми арабски хабибита, искам да знаете ,че Деси е истинска принцеса.
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
въх нидей Blush-благодари на google  Grinning
Аплодисменти за Деси, изтребителя на излишните килограми!

а катя рано е още bowuu
лиле аз него следя-ама нали каките гледат та хвърлям по едно око,а това 4е моми4етата са на бащите а мом4етата на мйаките и аз го знам-децата на леля ми са идеалното доказателство,просто написах 4е при нас се е полу4ило изклю4ение от правилото Laughing
скай и на вънвен вид са хубави:chef: bowuu

# 239
Цитат
въх нидей Blush-благодари на google  Very Happy
има много да спорим по този въпрос ,хич и не ми ги говори такива , ееееееех  само да знаеш... Поставил ми е ултиматум ,докато си дойде трябвало чувствително да съм напълнеела . Но все още не са му дали визата ,така че имам време  Joy а да знаете само как си хапвам и все съм гладна  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes последното изречения трябва да е с пин код за диетуващите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green[/color]

Дала все с  най-хубавите картинки ни радваш

Общи условия

Активация на акаунт