М & БИ - 68

• 31 583
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Eye of Ra, концертът на Ищар в София ще бъде на 14 юли, а в Пловдив на 16 юли. При това концертите ще са безплатни.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Оле, дано да мога да я видя! Дано не ми се наложи да отсъствам от Пловдив! Party

# 211
Здравейте и от мен,
Амал,на мен ми беше любима торта Неделя от Неделя.Ох,не ми припомняй,че ми се дояде,да не ми стане нещо. Crazy
Това за цвета на очите,някъде бях чела,че при родители със светли очи и кафяви ,на 4 деца идвало едно със светли и другите с кафяви.А на мен първото ми доъде със сини,второто с пъстри.,3 дано е с зелени. newsm78

# 212
Лека седмица и от нас  Hug
Малката хвана вирус4е (грип4е),и сега е с бронхиолит и ходим на кинезитерапевт  ,та нямам много време за нет  Confused
За  И6тар  аз съм многооооо я харесваммммм ,приятно изкарване на концерта на тези ,които 6те ходят  Grinning
Лек ден от нас и здраве за малки и големи   bouquet

# 213
Снеже, мило, извинявай.  Praynig Понеже и на мен ми се яде, нищо че ядох, съм решила твърдо в събота да си направя такава, каквато точно я обичам - с ванилов крем, блатовете заляти с компот от праскови или друг, в краен случай може и сироп, бял ванилов крем и много желирани плодове отгоре. И на мъжо вече казах - няма начин, в събота запретвам ръкави. Но пък нямам формичка за торта. Ако не си купя все ще я издокарам някак. И скльофана пак й се очертава чудесно бъдеще.  Mr. Green
Та така и ти, спретвай бързо една торта.   chef
Оченце, не те разбрах за трите звездички. Да нямаш предвид ***, там има подобна торта? newsm78
Дала, както винаги прекрасни картинки. Heart Eyes
Дуа къде изчезна?  newsm78
Валенс, ще се оправите.

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 15:40 от amal

# 214
А, и на мен името й ми излезе със зведички.  Shocked Някаква политика срещу рекламата е сигурно, ама пък Неделя на Снежи излиза като Неделя, не като звездички.  newsm78

# 215
Хелоооу на всички хубави мами и не мами!  Hug   bouquet

Не мога да смогна да ви изчета...станах кривогледа и сега главата ми е каша и си забравих мисълта.  Crazy

Тарик мам тука съм тука съм... как ще ви забравя.  Hug

Пак много интересни теми сте подхванали.

С момчето си излизаме по кафета, разходки... хубаво време прекарваме. Аз му обясних цялата ситуация как стоят нещата с моите родители. Прояви разбиране милия... аз ако бях не бих могла. Та за сега всичко е на ред.   Flutter

Ра Няма да се оправят тия мъже тука.... няма оправия.  Crossing Arms

Кате шилан  Hug И аз съм понякога много разсеяна. Случва се понякога. И аз ей така тръгвам към другата стая за нещо влизам в стаята и съм забравила за какво додох в таз стая. То глава ли остава в човек от ядове и проблеми.  ooooh!

Лили Много много хубави снимки ... колко е сладка само в тези дрехи Кари ...  Heart Eyes машаАллах. А ти и с размазен грим си си хубава бе жена..пу-пу-пу ....  машаАллах. Красива майка хубави деца!  Heart Eyes Hug

Иска и софиянките не изтървайте концерта на Ищар.  Heart Eyes Тя ми е една от любимите певици след Елиса.  Heart Eyes Преди няколко години Ищар имаше концерт тук във Варна в площад "Независимост". Беше СТРАХОТНОООО!  Heart Eyes Никога няма да забравя този концерт. Колко виках и крещях като пеех песните й ...  Crazy После бях прегракнала.  hahaha
След като свърши концерта .. ходих при нея за автограф. Взех си автограф и си разменихме няколко изречения на арабски. Казах й че е много хубава ...  и тя ми каза благодаря ти ти също...омаш много хубави очи...  Crazy толкова бях щастлива..все още пазя диска й с автографа. Никога няма да забравя този момент. Искам пак!  Heart Eyes

Не споменах пак всички ви...простете ми ...  Hug Много  Hug и целувки  на всички!   bouquet

# 216
Привет момичета  Hug Днес кафенцето от Мароканското Кате  закуската от Абра  а обяда от мен, заповядайте  Hug

Дала хубав е текста на песничката на Ищар  Flutter мерси за инструменталното поздравче   bouquet  като слушам това изпълнение се сещам като малка колко много пеех и съм свирила на акордеон , преди да тръгна на уроци само по слух  Simple Smile бях много малка и хващах акордеона и се правих на учителка, а учениците ми бяха кокошките на баба ми и патенцата  Simple Smile Mr. Green [ не ми се смейте  Blush на нашата улица нямаше деца и аз си измислях игри сама ] и така се вживявах  Simple Smile  аз затова и учих в Пловдив детска педагогика, исках да ставам учителка в детска градина, свирила съм и на тамбура и много ходехме по концерти , в близките около нас градове, Пазарджик, Костенец, Велинград ....ех толкова весело беше  Simple Smile

Ани много ми хареса снимката ти в пустинята  Party  Flutter  а тази хена на твоята ръка ли е ?

Лили честито ви дипломиране , чудесно тържество, красавица е Кари   bouquet Сетих се че наскоро се бях зачела в старите теми, и там видях че си пуснала линк със снимки, Йоанка ги гледа с мен и много се впечатли от една снимка на Кари и каза - мамо това момиченце е като принцеска , колко красиво легло има в розово и как успя да види че на леглото има книжката на Червената шапчица  Crazy

Скай Блу много хубава изненада са ти направили твоите хора, хитрушка е дъщеричката ти  Heart Eyes

Снежна  Hug с всеки изминал ден на малките им е все по интересно на градинката , днес са на куклен театър, за пръв път и с нетърпение чакам да чуя после какво ще разказват  Heart Eyes

Кате  не тъжи за розовата ризка  Hug  ох и аз напоследък съм много разсеяна  ooooh!  вчера си забравих чантата със зеленчуците в аптеката, майка одеве ми иска пинсетата а аз и давам телефона, мъж ми има проблем с очите и всяка вечер му слагам капки и снощи вместо в очите му ги сложих в носа  Mr. Green Whistling

Деси, Дуа, Марси, Хаяти......къде сте днес  Thinking

# 217
Сабинка, е къде ни е обяда? newsm78 Mr. Green

# 218
 Laughing  Laughing  Laughing Да, Амал, същата имах предвид  Mr. Green  Mr. Green   Mr. Green 
  bouquet
За неделя - няма как да блокират ден от седмицата  Mr. Green  Mr. Green  Joy

Чудно ми е - има един филм - казва се "Синята лагуна", те са 2 части... дали пак ще излезе името със звездички...  newsm78
Между другото, ей, много хубав беше тоя филм - мацката с една дъъъъъъъълга коса, и ходеха голи на един остров, а тя с косата си прикриваше гърдите.... чудна чудна коса...  Party

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 15:23 от Eye of Ra

# 219
ехее, в понеделник търсих очила, но нямаше свестни. Днес мацката от оптиката звънна за каже, че е дошла новата пратка. Стискайте палци да намеря нещо свестно на разумна цена Peace

Сабинка, къде е сега акордеончето?  Laughing

Дезърт, пък и търпелив този кюрд Heart Eyes

Чао ВИ

# 220
да се от4ета и аз
първо-със зимнината свършиме  Laughing
кате то и нашия фризер не е голям-над хладилника е,а тези коли4ества ни стигат за 1 година-пък нали и много гости идват  Mr. Green
магде доматено пюре не правим,свейки и тя-купува се готово
скай пусни снимка с резултата   chef
хаяти  newsm78 newsm78 newsm78
снощи след граха бяхме у свеки-девера се прибира в БГ и ходихме да го изпратим-там бяха събрани вси4ки хлапета-голямо дивее беше,с рев изкарахме Даяна-и хоп изненада-ня можем да и намерим сандалите+ 1 от моите 4ехли каде са ги покрили от детската градина не знам #Crazy,та дребната пак рева-къде са и обувките,аз приватизирах едни 4ехли от свеки,а нея я носих на ръце
кате успех bowuu

# 221
Рали, права си, начин винаги се намира.  JoyМда, Мила Йовович играе там, тогава е била много хубаво момиче, но сега хич не ми харесва.
Сабинка, видях обяда, чудесно си се справила.  Hug Другия път обезателно да ни посвириш. Е тогава вече ще сме голяма атракция.  Joy
Принцеске, явно си с връзки тииии. Heart Eyes
Е, ще ходи ли някой на тоз концерт? Аз също харесвам песните й, макар че повечето не са нейни авторски, а са почерпени от така богатия арабски фолклор, почти всичките са знаменателни стари арабски песни. Но пък й признавам, че много добре ги правят кавърите.   bouquet

# 222
Аз също харесвам песните й, макар че повечето не са нейни авторски, а са почерпени от така богатия арабски фолклор, почти всичките са знаменателни стари арабски песни. Но пък й признавам, че много добре ги правят кавърите.   bouquet
интересно-като е еврейка защо не излиза с еврейски ,а с арабски фолклор  newsm78 малко като нашите фолк певици които в на4алото запо4наха със сръбска и гръцка музика Mr. Green

# 223
Амалче как къде , на масичката си е обяда  Simple Smile марокански вкусотии   chef  ето нещо и от ,, вашия,, край че този вярно беше много малък  Mr. Green
 Party  chef

Дезърт благородно ти завиждам за срещата с любимата ми певица Ищар  Flutter  bouquet

Кате акордеончетата са 3  Simple Smile две по- малки и един голям, на Белово са ми, имам и китара но много малко съм свирила на нея .

# 224
  • Монреал
Добро утро,
Вие вече обяд искате, аз съм още на кафето  Crossing Arms hahaha

За Ищар - доколкото знам, майка й е еврейка, а баща й арабин - затова я влече арабското също  Hug

Айде взимайте от тези понички, да знаете как се топят в устата......

Е, докато напиша и Сабинка пуснала обяда, но нищо - поничките за десертче  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт