ВРАЦА - 16

• 11 380
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Аз лично се сцепвам от смях с постовете в нея, но нали знаеш, че има много които са тук за да спорят и да се правят на интересни и ще моля да я изтрият.

# 76
и на мен ми се идваше ама не можах да смогна другия път. а сигурно до горе нямаше да издържа и ще трябваше и мене да бутате Joy Joy

# 77
Петя, дано се махне тоя белтък от урината. Не се притеснявай само, че тормозиш бебока. Hug
Аз утре отивам в болницата да ме приемат Tired Да видим там какво ще измислят да ме правят, но най-вероятно ще ме чакат няколко дни... Айде стискайте ми палци!

# 78
Случайно се вгледах в една стара тема и видях една мацка от нашия отбор юнаци, но не сме я записали в списъка -      mar6ita, поне аз не видях. И като погледнах профила и има тортичка, та ЧРД има и се крие и не черпи  Whistling
Честит Рожден Ден и много здраве, много късмет, любов и още нещо happy bd И да пишеш по-често, че те забравихме  Wink

# 79
Петя, дано се махне тоя белтък от урината. Не се притеснявай само, че тормозиш бебока. Hug
Аз утре отивам в болницата да ме приемат Tired Да видим там какво ще измислят да ме правят, но най-вероятно ще ме чакат няколко дни... Айде стискайте ми палци!
Уаууу, най-после  Party Ще чакаме щъркела  Crazy

# 80
добро утро момичета,
mi6ence ще стискаме палци,да мине всичко добре и скоро да ни зарадваш  bouquet

# 81
Добро да е!
Благодаря за пожеланията! Hug Дано наистина всичко мине добре, защото колкото повече приближава, толкова повече ме лови шубето Blush
Хайде момичета, лек и ползотворен ден ви желая. Ще пиша на Мимка на тела, ако имам някакви новини.

# 82
Добро утро и от мен.mi6ence аз също ще стискам палци раждането да мине леко и да видиш най-после бебка.

# 83
Я вижте каква тема пуснах http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=293866.new#new. В една друга го коментираха много усилено и имаше интерес и за да не се съсипва хубавата тема взех, че пуснах една  hahaha
_baby Не е честно, тъкмо се наканих да пиша в темата, а тя заключена. Не мога да разбера какъв им е проблема, мен лично щеше да ми е много интересно преди да ми я направят да знам какво ме очаква. В крайна сметка не на всеки му е правена клизма и знае какво да очаква.
Red_Sonya Ама много ми хареса твоето съчинение  Joy, в допълнение мога да кажа, че съм супер разочарована: пътя към хижата беше пълен с боклуци- кошчетата няма кой да ги изхвърли, като се качихме горе попитах учтиво лелката която продава в сладкарничката дали има тоалетна, тя ми каза че няма  Thinking Аз явно доста тъпо съм гледала и тя ми посочи една външна тоалетна, а на въпросът ми дали е чиста, тя съвсем чистосърдечно каза НЕ  Sick била хвърляла вода от време на време. Хайде приятен ден на всички   bouquet Ние следобед ще сме в градинката зад паметника на Ботев, който иска да дойде да си бъбрим.

# 84
Мишенце и мен ме приеха за преносване в болницата и сутринта преди да родя влязох рано в банята и се напарих хубаво  Laughing Може да ти помогне. Тъй като д-ката ми каза че ще мине на секцио ако не родя до неделя и мъжът ми ми казваше да местя леглат ацяла нощ, че да тръгне моето теленце, ама аз негопослушах естествено  Grinning
Пожелавам ти леко и скорошно раждане и като ти стане гадно помни че бебко скоро ще дойде  Hug И да пишеш задължително като се роди на някоя мама   bouquet

# 85
НОИ Враца ще преведе поредния транш средства за изплащане на болничните и майчинството днес – съобщават от териториална дирекция на Националния осигурителен институт. 240 000 лева днес ще бъдат преведи по сметки на жители от област Враца.

После да кажете,дали наистина е така.Аз пуснах пералнята,няма да мога да отида да си бъбрим за съжаление.Ще чакам Ангел да си дойде,че днес е на София и ще ходим да търсим подарък за брат му,че е абитуриент.Ако нищо не ни хареса,ще му дадем пари и готово.За другата седмица обаче ще се видим,обещавам.А да питам afroditka1783,buba 85,муциту,до къде стигнахте с покупките за бебо?Ние с мама утре започваме големия шопинг Simple Smile

# 86
 Bubeto79 знаех че отвънка има но неможе да няма и вътре,ама на тази сигурно не и се е разправяло.
А за темата тъкмо и на мене ми стана интересно и я спряхте Cry Cry Cry

# 87
Ами аз още не съм почвала да пазарувам.Имам някои дрешки които ми подариха,но за сега си стоят така.Аз на 23.06 трябва да излизам 45 дена майчинство преди раждане така че тогава ще имам повече време за обикаляне и пазаруване.Иначе съм си харесала едно креватче,което знам със сигурност че него ще вземем.Количка едни приятели ще ни дадът.Сега нямам възможност да обикалям и да пазарувам,а и сега на 25.05 сме на бал в София на 14.06 сме на сватба в Белоградчик и трябват пари и за там.

# 88
Здравейте и от мен!!!Брей че сте изписали Shockedчета ли чета а то не свършва.
Браво afroditka1783 темата е станала супер.Само една забележчица малка моята Ани е на 03,01,2001 год. другия път да го оправиме.
Bubeto79 теб май вчера те фокусирах на Суми беше с една жена по възрастна, но не бях сигурна.А пък онзи ден ви видях пак май с  Red_Sonya отзадната страна на Дунав бяхте с мъжа ти аз таман паркирах с колата. Но нали съм си една срамлива и не бях сигурна дали сте вие и не се обадих да не се изложа.

# 89
  • Бургас
little angel, все още не сме започнали с покупките ние..общо взето ще е така- едни приятели ще ни подарят креватче( мъжът е дърводелец), количка най- накрая ще купуваме, може и от Гърция да е, там били много евтини. Сега мислим да започне работа любимия, днес си платих осигуровките, аз не мога да повярвам, че ще имам момиче, чудя се какво да пазарувам за малкото:)..на теб пожелавам приятни пазарувки:), снимай и покажи какво си купила, ако имаш възможност..Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт