ВРАЦА - 16

• 11 384
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
слаи копирах от предните теми датите, и се извинявам че не е така, обещавам да го оправя
little angel ние сме набавили (най - точно ни подариха леглото и матрака с повивалника ) от бабата и дядото(на моя родителите) леглото е бертони 60/120 за 122лв. от Симба и матрака за около 30 лв. повивалника е 27-28. Иначе от дрешките сме взели само хавлиика, чаршавчета, 2  - чифта ританки, 2-3 чифта гащеризончета, лигавчета 3 бр. ама маи ще са ни малко и общо взето това. каним се да ходим до мездра и ти препоръчвам и ти да отидеш че разликата в цените била огромна, а знаеш ли какво да си вземеш.
Пратиха ми сканирано от едно списание кое е наи необходимото и по него мисля да се водя. Ако някои се интересува да ми прати меила си . Хаиде стига съм писала че се улях

# 91
ние сме при Янчева, казват че е добра но аз не съм довола от нея. Двата магазина в сладовете също са евтини и има всичко необходимо - ние утре ще ходим да пазаруваме защото почти всичко ни е малко вече Simple Smile Снимки ще кача когато се науча как Embarassed, но ще бъде скоро

# 92
НОИ Враца ще преведе поредния транш средства за изплащане на болничните и майчинството днес – съобщават от териториална дирекция на Националния осигурителен институт. 240 000 лева днес ще бъдат преведи по сметки на жители от област Враца.

Mr. Green Да превели са ми цели 63.58 лв. Направо се чудя сега, къде да ги похрача многото пари, че нямат свршване направо Joy hahaha Joy

# 93
ние сме при Янчева, казват че е добра но аз не съм довола от нея. Двата магазина в сладовете също са евтини и има всичко необходимо - ние утре ще ходим да пазаруваме защото почти всичко ни е малко вече Simple Smile Снимки ще кача когато се науча как Embarassed, но ще бъде скоро
Ако искаш пиши ми на лични, ще ти обясня как с качват снимки. Ако имаш скайп пиши ми, моят е:  babyy01  Peace
Red_Sonya Ще ти останат и за почерпка  hahaha
На Козлодуй си бях харесала една пола и мама ми я купила и вчера си я получих, полата е за Валя и като се сетя ще кача снимки. Вече си имаме и дънкова пола и лятна рокля, само остана още нещо пролетно и сме готови за двата сезона.

# 94
Чакайте да ви споделя ,снощи бяхме в лятната градина на Триумф и през цялата вечер Марти беше в пясъчника Mr. GreenНе ме питайте как се прибрахме като бяхме без кола през центъра изцапани ooooh! но пък нали е дете и трябва да играе.Първо посетихме банята вкъщи и след това в леглото  sleepuu

# 95
Бил е голяма картинка сигурно  hahaha Качих снимка на новата рокля на Валя в албумчето  Wink

# 96
Здравейте.
Регистрирах се наскоро във форума и се радвам, че намирам тук толкова мами от Враца. Аз съм още в началото на бременността, бебчо ще се появи чак на Коледа, но ще ми е приятно да се запознаем!
smile3525

# 97
Meryl Коледа Коледа,няма нищо.Ние няколкото бременни сме се наредили месец след месец.Аз съм в началото на август.Стига да имаш време през деня може да се видиш с другите мами от форума,те са всеки ден на разходка стига да е хубаво времето и да не са ангажирани.Аз се разхождам предимно събота следобяд и неделя понеже само тогава съм свободна.Чао за сега някой ден ще се запознаем и на живо Simple Smile

# 98
Meryl Добре дошла   bouquet Радвам се че се увеличаваме толкова бързо  Crazy При нас не може да не ти хареса  Blush  Mr. Green В кой месец си? Можеш да качваш снимки в албумчето, а информация за него има в първия пост  Peace

# 99
Момичета влизам само да ви кажа,че заминавам за София защото пак има белтък в урината.Не знам колко време ще остана,стискайте ми палци всичко да мине добре.Ще ми липсвате Cry

# 100
Да ти пратя телефона на лични, ако има нещо да звънкаш? mi6ence още не се е обадила и ми е чудно как ли е и какво става  newsm78 Ще взема да и звънна тия дни  Rolling Eyes

# 101
Meryl  добре дошла и от мене, радвам се че сме повече. Сега се връщам от Мездра ходихме до склада с колички легълца и всичко непбходимо, има доста голяма разлика а избора е огромен има над 30 колички които можрш да пипнеш вдигнеш и огледаш а не само по каталози. До дрешките не стигнахме но решихме другата седмица да ходим да пазаруваме. работят до 19ч. ако някои се интересува ще обяснявам къде са Rolling Eyes

# 102
Мерси за информацията. Аз днес виждах mi6ence и се разхождаше из града  Laughing Иначе е в болницата и не се знае кога ще ражда.

# 103
  • Бургас
Добре дошла на новото бременно момиче! Hug

# 104
момичета добро утро, къде се загубихте всички

Общи условия

Активация на акаунт