С трепет чакаме вече, да ни ритне НОЕМВРИЙСКО човече!

• 10 320
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Утро, за потупването по рамото не си права - при мен е доста здраво честно казано... Не само морално ми го показват, но и материално до колкото имат възможност. Просто са готини и си заслужава човек да го направи за тях, особено когато и не ми тежи. Както сама казваш обаче - това си е личен избор на всеки. Аз и след като родя ще си работя за същите хора, но от вкъщи - няма да взимат човек на мое място... Направиха и доста жестове за мен, които ме карат да се чувствам оценена... въпреки че буквално се уча на тяхната фирма и за тяхна сметка (не дай Боже да се случва де). Искам да кажа, че всичко зависи и от двете страни... Разбира се, ако пупата ми натежи или не се чувствам добре просто ще си работя от вкъщи.

Не отричам обаче, че съм ЛУДИЧКА... те и шефовете ми го казват в моментите когато стоя в офиса до 1 след полунощ...

# 136
  • София
И освен това утре съм на амнио - моля ви, стискайте ми палци  Hug Супер съм се спекла  ooooh!
Софи, ама ти значи- все пак реши да правиш амнио, въпреки че нямаш медиц. показания за това? newsm78
Стискам палци, да знаеш! Praynig

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 14:18 от Мишле_

# 137
Софиии стискаме палци пиле , всичко ще е наред Hug Hug Hug
А за зъбаря , и него не го мисли ,  ще те оправи , няма начин Mr. Green

За работа си говорите гледам  Crazy Аз последно реших , че ще изкарам сега май месец и целия юни и си оставам в къщи , лятото ще се отдам на релакс и туй то  Whistling
Абе днес нещо хич не сме от активните май Thinking

Аз да попитам , че нали съм си любопитна  вие всички в офис ли работите , ако не е тайна де  Mr. Green

# 138
Софи, ама ти значи- все пак реши да правиш амнио, въпреки че нямаш медиц. показания за това? newsm78
Еми за жалост това е единственият начин да съм сигурна - всичко останало е "тука има, тука нема"

# 139
А за зъбаря , и него не го мисли ,  ще те оправи , няма начин Mr. Green
  Joy
Мерсаж за подкрепата  Hug
Хриске, ама ти си много стисната била - една снимка не ни показа от празника на детето!

# 140
Аз пък мисля да работя докато имам сили да го правя. Шефовете са ми готини, работата зад бюрото не ме товари особено, харесвам си професията, заплатата не е голяма, но поне не си седя в къщи самичка... Осигуровките са ми на супер заплата - не ща да ги гърмя от сега - после ще ми трябват парички за бебо... Освен това пред кого ще си показвам новите дрешки и коремчето  Blush ... В интерес на истината изобщо не ми се остава в къщи - после и без това само там ще съм с дни... Само ми се ходи до морето това лято, но милото има доста работа и сигурно няма да ме огрее, а сама не ми се ходи... Абе да сме живи и здрави само пък другото ще се нареди...
аз също съм на това мнение,а и парите са преди всичко,после бебо ще е на първо място,но.......също така осигурявана съм добре,ще ми е важно после за обезщетението,което ще получа,а и с голям кредит сме,всеки лев е ценен. Thinking
Софи стискаме палци и сме с теб мила!
Хрисе аз съм в офис.

# 141
Сиска,Розичка...хм...май сте прави,ама и аз какво съм се разглезила,я по-ведро да го карам....,после наистита ще си отстоя вкъщи и ще ми се иска да съм на работа,а и социалния контакт е много важен!
Хриси,и аз съм в офис.

# 142
  • София
Хриска, аз съм в офис, по цял ден седя, д...то ми придобива квадратна форма.
Старая се да ставам на всеки час поне за 10-ина минути, защото док ми каза, че не е хубаво да се седи продължително време, защото матката не се кръвоснабдявала, т.е трябва да се поразтъпкваме от време на време

Софи, стискам палци за утре, въпреки че от сега знам, че всичко ще е наред! Praynig

# 143
  • София
Софи - стискам силно палци мила!!! Всичко ще бъде наред - вярвам го!
Хриси и аз съм в офис - счети съм... Иии - снимки... както казаха някои по-умни и досетливи преди мен!

# 144
Софи с теб сме миличка, ти си знаеш - сигурна съм, че всички ще е наред Hug
А за зъболекаря - бели кахъри, няма да усетиш даже Wink

Хриси ама наистина как можа една снимчица да не пуснеш Crossing Arms

# 145
Снимки ще пусна бре споко , само да ги сваля от апарата и да ги кача на компа , че знаете ли колко е трудно  Mr. Green
Значи така като гледам само офисменки сте се събрали тук  Laughing И аз съм на стол и пред компа по цял ден , ама не съм в офис  Crazy Мишле и аз така знам , че е хубаво от време на време да се разтъпче човек , така и правя , нали съм послушна  Laughing Mr. Green

# 146
  • София
Снимки ще пусна бре споко , само да ги сваля от апарата и да ги кача на компа , че знаете ли колко е трудно  Mr. Green
Знаем, знаем! Flutter Трябват поне 2 висши, едното задължително магистърска, а другото поне докторска степен.
Освен това трябва и в Оксфорд да си завършила, иначе боравенето с апарат е адски трудна и не от всички разбираема дейност! Crossing Arms
 Joy
Сваляй бързо снимките, ни се пра'и! Crossing Arms

# 147
Като говорим за снимки - Софи и ти щеше да пускаш някоя твоя снимчица, ако не ме лъже паметта newsm78
или имаш толкова много, че не можеш да си харесаш Grinning

# 148
Знаем, знаем! Flutter Трябват поне 2 висши, едното задължително магистърска, а другото поне докторска степен.
Освен това трябва и в Оксфорд да си завършила, иначе боравенето с апарат е адски трудна и не от всички разбираема дейност! Crossing Arms
 Joy
Сваляй бързо снимките, ни се пра'и! Crossing Arms

Тъй като нямам ни едно от горе изброените ще почакате малко повече от необходимото Mr. Green
Те не че са много ама  , те тези зверчета не застанаха за минута дори  Crazy ще ви покажа , няма да ги крия  Sunglasses

# 149
И аз не съм в офис, и сама съм си шеф и не си давам почивка... пък ми се ще да се излежавам в къщи вместо да ставам рано всеки ден.  Sad

Софи, не е ли рано за амниоцентеза? Или аз не съм информирана...
Пожелавам търпение, и ще видиш, че всичко ще е наред.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт