С трепет чакаме вече, да ни ритне НОЕМВРИЙСКО човече!

• 10 290
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Хриси, Розичка, Мишле, Сиската, Тонеса, Нора   Hug Hug Hug Мерси  Heart Eyes
Нора, аз се водя седмица напред, за това

Тонеса, щях маце  Embarassed мноооо съм несериозна, знам  Rolling Eyes обещавам тези дни да се поправя!!!

# 151

Тонеса, щях маце  Embarassed мноооо съм несериозна, знам  Rolling Eyes обещавам тези дни да се поправя!!!

Прощавам ти, че сега си под напрежение, ама другата седмица ще те дъвча като горчива краставица да знайш smile3508  smile3521

# 152
Ха здрасти и то мене - ооох от сутринта съм по задачки и стигнах до извода, че гр. транспорт в София е просто ужаснен за бременните - тия карат като идиоти, друса зверки а за ръганицата няма да коментирам!!!! Crossing Arms
Май ще мине на таксита за сметка на фирмата - ами - няма да си рискувам бебо я!!!!!
А колкото до въпроса до коги да се бачка - абе аз си мислех да се работя до края - но напоследък шефището се е смахнало и ме подлага на постоянен стрес и психически тормоз - е - аз не му оставам длъжна де  #2gunfire - но почвам да си мисля, че го е яд че съм бременна?????
Яхнал е метлата здраво!!!
Та ако продължава да идиотсва ще тегля една майна на пари и всичко и ще си ходя по болнични - така де - нали трябва да си гледаме спокойствието!
Та Сиската наистина много зависи какви са ти шефовете - ти си късметлийка - направо да ти завиди човек Hug
Хайде до скоро от мен!
На 15 съм на изследавния за Даун - стискайте палци

# 153
Денчо стискаме и на теб палци! Praynig
Айде стискайте и на мен тоя петък да успея за доц.Балев Laughing

# 154
Здравейте момичета,
Вмъквам се в темата ви, за да ви кажа, че имам записан час за фетална морфология при доц. Балев във Варна за тази сряда. Аз няма да мога да отида, затова някое момиче от Варна може да се възползва от часа. Който иска, може да ми пише на лични. Поздрави и леко бременеене!

# 155
Здравейте момичета,
Вмъквам се в темата ви, за да ви кажа, че имам записан час за фетална морфология при доц. Балев във Варна за тази сряда. Аз няма да мога да отида, затова някое момиче от Варна може да се възползва от часа. Който иска, може да ми пише на лични. Поздрави и леко бременеене!

Розичка това не е ли точно за теб  Sunglasses

Денчо , и на теб стиснати палци и успех  Hug

# 156
Здравейте момичета,
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

# 157

Розичка това не е ли точно за теб  Sunglasses

Първо теб прочетох мила!  bouquet
Дано да съм първата Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 158
заболя ме главата от вълнение.....още чакам Sad

# 159
амнио-то и изследването за даун защо ще ги  правите?  newsm78
искам да кажа задължително ли е или само ако има съмнения или предишни проблеми или нещо наследствено
като ви чета почвам пак да се спичам, тъкмо малко се бях поуспокоила  Confused

# 160

успех на прегледа  Hug
ти ще си на мястото на саботаж, споко /дано тя се включи по-скоро де/
после да пишеш подробно ей  Heart Eyes.
аз съм на фетална чак на 29

# 161

Недей така да се притесняваш де  Heart Eyes
Хайде дано да имаш късмет , виж само като по пръчка ти идва Hug

# 162
Здравейте момичета.УРА, УРА, УРА-днес усетих  юначето. newsm44
Бях на преглед и докато доки го беше натиснала с ехографа ми би един крак.Направо ще пощурея.Много се развълнувах.И да се похваля за сега всичко ни е наред, а голямото отлепване се е залепило.Целувки аз отивам да танцувам  bigdance2 newsm18 dance

# 163
Мамчета,и аз вече имам две снимчици в албумчето...! PartyХайде,пък ще кача и с татито...

# 164

Недей така да се притесняваш де  Heart Eyes
Хайде дано да имаш късмет , виж само като по пръчка ти идва Hug

ох да по поръчка наистина! Успях имам си час при доц.Балев,обичам Ви,всички и най-вече sabotage   newsm51 newsm44 newsm68 smile3525
valcheva_elica ,браво мила,от сега те заритаха newsm62

Общи условия

Активация на акаунт