Любители на КОТКИ, тема 3

• 25 531
  • 490
  •   2
Отговори
# 150
Я виж ти ...    Grinning
Рети не стига, че е с благородно потекло , ми и първото европейско бебоче  Hug Ма много сте специални значи  Mr. Green Heart Eyes

Ние чак такива подробности не знаем  Thinking
Единственото което знам е, че бебо идва от далечна Русия заедно с още 2 братчета и 1 сестриче . Нашия вет си има развъдник и магазинче в което си ги продава ... Та имал поръчка за калърпойнтчета , но не разполагал в момента с такива . Та се наложило да прави поръчка ...не разбрах точно какво и как, но от Русия пристигнали 4-ри бебенца от тази порода. Хората, които поръчали веднага взели едото бебе, а ние когато цъфнахме в магазина, нашето Гугумънги беше с още двенки пухченца ...

Ох  ... отивам да newsm46 smile3524
Лека нощ Диди и сладки сънища  Heart Eyes Hug
Лека нощ и на всички останали , които само четат,  а не пишат  Hug Hug

А утре ще се напиваме да знаете  Peace

# 151
Лека , Djindj! Ама си мисля ,че май само с теб сме кукумявките в тази късна доба!  Joy Гушкай  Гугумънгито , а аз ще отида да избутам Рет та да мога и за да легна!  Grinning

# 152
  • DE
Добро утро и честита годишнина на Джиндж! Да сте живи и здрави и поне още 70 пъти по толкова да празнувате!

Голям купон при вас - толкова празници през 2 дена - жестоко просто!

# 153
Djindjari, честита годишнина мила! Много да се обичате, да се разбирате и да си прощавате. Това е рецептата за дълъг и щастлив семеен живот. От все сърце ти го желая!

Ауууууууу някои хора скоро ще имат рожден ден

Предателка...Мислех да се скатая... Wine Glass  Тая година няма да слагам свещи, защото ще пламне тортата... От година на година заприличва все повече на лагерен огън Joy

# 154
  • София
А, аз снощи окапах рано.
Много разходки през деня, на пазар за количка, после пък до една приятелка за дрехи... думнах кръвното и полегнах. Харо беше дежурен до мен Simple Smile Джони тича с апарата да ми мери кръвното. оставих Джони и Дияна да се оправят сами, къпане, сушене, ресане. Тя в старанието си да положи Харо до мен, ми го изпусна на корема. После един рев, тъжен, едвам я успокоих.

Много спах, ама мърдам вече и съм кукуряк кат краставичка Simple Smile

И от мен малко музичка

DIO - Holy Diver
Kamelot - March Of Mephisto
Kamelot - Ghost Opera
Manowar - Sleipnir

# 155
Здравейте малки, големи и още по-големи котенца и маценца  
На 12-май миналата година кака ви Джиндж официално стана госпожа , взе си за мъж нааааааай- готиния и  нааааааай-послушния батко от морето и така от мома Софиянка стана мома Бургазлийка  Mr. Green

По този повод викам днес да се съберем на хапванце и на пийванце в хубавата ни мъркаща темичка , аааааааа и да не забравя да ви кажа, че всички сте много гоцки и точни мадами... Всъщност не съм изненадана от този факт, доказано е, че хората които обичат животните са по-добри и по-позитивни хора  Peace

Първо искам да ви поканя на терасата с изглед към морето  Mr. Green
Заповядайте !!!    

Да ви покажа тортата, надявам се да ви хареса, по-късно ще я разрежем и ще я хапнем   Hug
            това е масата за любителките на Baileys

масата с коктейлите

за любителките на мартини

хапките, няма да седим гладни я  Mr. Green

другото пийванце  .... Диди на най-горния рафт има 5 бутилки от твоето питие    Whistling

този път съм подсигурила сервитьорка трезвеничка   Crossing Arms
https://

цяла нощ бърках коктейли  Crazy                                                                                      Хапнете си повечко бомбонки за да ни е сладък живота

Сиамка , Lebeduna БЛАГОДАРЯ за пожеланията !!! Да ви се връща , както се казва  Heart Eyes !!!

AnMary подушвам аз, че сме от една порода с тебе   Hug  желязото е в кръвта ни   Hug

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 12:18 от Djindjari

# 156
  • София
Честита годишнина Djindjari.Само щасливи мигове ви пожелавам.
Леле след тази трапеза не ми се работи вече.

# 157
  • София
Djindjari ,Честита  годишнина  и  от  мен,мила.Много  да  те   слушка  твоето  мъжленце!Весело  изкарване  на  празника!
И  аз  съм  в  сатурнова  дупка.Днес  не  ми  е  ден.Толкова  много  проблеми  се  изредиха  за  тези  няколко  часа  от   сутринта,че  нямам  вече силички.
Дори  забравих  да  ВИ  почерпя  ,и  затова  ,че  стана  една   година и  няколко  дни,откакто  имам  шофьорска  книжка.
Хайде  и     наздраве!!!!
Мерси  за   почерпката!

# 158
Djindjari , честита годишнина ! Дълги години да сте заедно и да се обичате , както в първия ден!

Ти направо ме разби с тази почерпка !  Peace Три дена сега ще ядем , пием и ще се веселим ! И като на всеки празник има и подаръци за виновниците.За първа годишнина от сватбата :

За теб :

За  него :

Малко по-шаренко , та да го виждаш от далече!  Simple Smile

Наздраве! И да не забравите и на Пуканко да сипете едно!  Grinning

# 159
mausbeniseat-kata , Диди69   много благодаря !!!  Hug

seat-kata , ами честита ти годишнина и на тебе , леко и безаварийно шофиране  ти желая !!!    bouquet

Диди69 халатчето ми седи екстра , уцелила си ми размера от раз, че и този на мъж ми  Party
Благодаря , трогната съм от вниманието  Hug

Пуканко днес усеща еуфорията във въздуха и той е супер щастлив , не се е отделил и за минутка от мене  Hug
Чудя се вече с какво да го зарадвам, виждали ли сте котешки бонбонки , или котешки бисквитки или ... искам с нещо да го зарадвам това Гугумънги  newsm78
При вет не можахме да ходим вчера, май и днес няма да стане ... Хората с женското маце дават зор, че вече щяло да им мине разгонването, а ние още се назлъндисваме  Thinking

Айде , ударете верно по едно за наше здраве, че аз мога само виртуално да почерпя  Hug

# 160
Djindjari

Честита годишнина и от мен!  Hug
Ударихме по едно за ваше здраве, хлъц!

# 161
Честита годишнина и от мен. Благодаря за почерпката, беше вкусно Simple Smile
Да се обичате и да се слушате ииииииииииииии пълна къща хихи Simple Smile Simple Smile
Да се похваля, Рижо вече е с каишка, разделиха си 1 с Джеси (кучето). Купих още 1 за Шаро + Шели, обаче на каишката пишеше, не се препоръчва за бременни животни, а Шели е. И сега се чудя нея как да я обезпаразитяваме? Идеи?

# 162
  • София
Шуши,  по  скъпите  капки,стават  и  за  бременни  мацки.Сигурна  съм.Когато купувах  за  мис  Пухи   храна  и   ги търсеха  за  бременна  писка.МИсля,е така  се  казваха---Фронтлайн.Успех!!!
Вярно ли   е  ,че  й  домашните  развъждат  бълхички??Досега  не  ми   се   е случвало   да   срещна.Дано  и  занапред.

# 163
seat-kata домашните ще развъдят, ако внесем нещо отвън. Миналата година Алка взе да се чеше по едно време...доста често и настървено. Когато я сресах, разбрах защо  Sick Явно ние сме внесли - пред входа има доста бездомни маци. Сложих и Фронтлайн и приключих въпроса с бубите. От тогава не е имала, а понякога като се почеше я гледаме подозрително и и викам: "Хапят ли мамо, бубите? Бъхла, с бъхла" , а домашните ми се карат, че и викам така...нямала вече.

# 164
  • София
И   аз   я   гледам  подозрително,като  започне  да  се  чеши.Но  тя  е  живо  същество,и е  нормално  да  се  почесва..Пред  блока  и  в  околностите  няма  котки,и  не  й  внасяме  явно  бубички.
В  момента от  около  три  часа  вече  е  на   голям  припек  излегната.Само  сменя   прозорец  след  прозорец,според  това   къде  е  Слънчо.

Общи условия

Активация на акаунт