Любители на КОТКИ, тема 3

• 25 529
  • 490
  •   1
Отговори
# 360
Абе , къде сте всички  newsm78

Днес беше зает. Почна диета, глад мори го. Хрупа салат, гледа злобно хладилник и как котка яде на корем.  #2gunfire Не иска да пише, нито да чете. Сега е на работа, още по - гладен и злобен.

# 361
Djindjari , верно днес е голямо затишие!  Simple Smile Аз бях оставила Рети пред компа , ама той пише само на фонетика , а пък не му казах откъде да я смени!  Joy

Ох ше ме умори тая жена от хилеж бе  Joy Joy hahaha Joy Joy

# 362
Lebeduna , аз нещо не разбрах!  newsm78 Кой е на диета ,кой гледа котката как яде и кой е на работа!  newsm78

# 363
Lebeduna е на диета и е още на работа, а Алинката си гъчка , без да е съпричастна към съдбата на майка си ...

Лебедунче с глад нема да стане работата  Peace требе си режим , мога да ти помогна ако имаш нужда - свиркай   Hug

# 364
  • София
Цитат на: Lebeduna link=topic=291327.msg7509885#msg7509885

Днес беше зает. Почна диета, глад мори го. Хрупа салат, гледа злобно хладилник и как котка яде на корем.  #2gunfire Не иска да пише, нито да чете. Сега е на работа, още по - гладен и злобен.

Ох, попиках се. Joy

Малко спам - все ми се струва, че те познавам. Не си ли с млечнобяла кожа, с чисто лице, кестенява чуплива коса със средна дължина.

# 365
Ооооо, май само аз съм бг реотана!  Simple Smile Ама съм пропуснала това ,че е на диета!  Sad
Е,след разяснението може и аз да се посмея вече!  Joy Joy Joy

# 366
  • София
Мен искрено ме развесели писанието и на 2-те ви. Аз гледам вечер да ям само краставица ,че и аз като Лебедуна.Според мен Емел трябва да вкараш още описание  Whistling

# 367
Малиии, Djindjari , ти си била воеводата на четата!Драсна 2 реда и всички наскачаха под знамената на котешката чета и засвириха химна - "Котешкия марш" !  Joy Joy Joy

# 368
 newsm47

Бе Лебедунката и тя все ги ръска едни, да се попикаш от хилеж . Особено туй последното :
....   Не иска да пише, нито да чете. Сега е на работа, още по - гладен и злобен.

То като в тоз лаф ... "Гладна мечка, хоро не играе, не купонясва, а само си трае!"   ...

Диди69 , абе и аз съм един заспал воевода ,  да не ти разправям  Crazy Дремя кът инжексирана кокошка на компа вече  Crazy

И се сетих за един виц ... днес го мернах нейде из пресата :

Дама към собственик на куче :
- Ма моля ви се, господине  махнете това куче от мене, вече усещам как ме полазват бълхи  Crazy
Собственика:
-Рекси, ела тука, че жената  има бълхи   Sick    Joy Joy

# 369
Djindjari , стига си дремала , ами бегом марш да почешеш  Гугумънго по ушите и да го развеселиш! Кво е туй дремане ,кво е туй клюмане - животината сигурно скучае , а ти си го ударила през просото!  Grinning

# 370
  • София
Според мен Емел трябва да вкараш още описание  Whistling

Бих желала, но нямам повече информация, освен че дамата, за която си мисля, има кафеви очи и много чаровна усмивка.

Но ако не е публикувала снимки във форума, значи съм в грешка.

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 22:48 от Емел

# 371

Бих желала, но нямам повече информация, освен че дамата, за която си мисля, има кафеви очи и много чаровна усмивка.

Въх, откъм очи го докарвам, обаче това с млечнобялото чисто лице ме вкарва в размисъл  newsm78 Преди има няма двайсетина години точно тъй изглеждах  Mr. Green Мисля, че си в грешка мила, но съвсем сигурно е, че искам да изглеждам точно така.

Djindjari аз не гладувам (почти) На диета съм - ВМ НВХ.

# 372
  • София
Харитон е мързелив. Хич не може да си избере спорт, почва едно, доскучава му, започва 2ро, пак същото. Защо ли да си тръска дебелото дупе? Прав е. Както казваше дядо ми "ранътъ праи борбътъ".
Но да помисля.
Висок скок - ако става дума за сламка, шунка или бекон; Понякога в този спорт се включват и боксови прийоми, най-вече когато бекона се опитва да се отдалечи от муцунката му.
Маратон придружен с ръмжене по коридора; винаги е 1ви ако става дума за подрънкване на купичката с храна.
Бягане с препятствия - кат е сгафил нещо и някой го е нагънал в ъгъла;
Скок във вода - един доста омразен спорт. За негова радост беше един единствен път, а басейна беше коритото на Дияна. Малко по принуда поспортува, но се справи.
Солово пеене - най-вече когато го гони глад. Понякога става и хорово пеене, когато и Дияна реши да мяука.
Танци - опити са правени, но Харо гледа тъпо и става само за пилон.
Дълъг скок - от върха на секцията в/у леглото.
Ухажване и хапане - понякога двете неща вървят ръка за ръка. Направо е умален модел на Дон Жуан.
Най много време отделя на спането.

Пфу, напразно казах, че бил мързелив Simple Smile

# 373
Диди76, ей ма на !  Party Кажи сега за хлебарките, да не се гоним из темите !  Laughing

# 374
AnMary , та ти имаш една олимпийска надежда на България в Лекоатлетическия многобой! Пази , моля те , тази бъдеща спортна звезда и се грижи за него , както подобава!Той ще разнесе славата на Котешката тема по цял свят!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт