Любители на КОТКИ, тема 3

• 25 528
  • 490
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро  smile3502
Ко прайкате бе шушки  Mr. Green

Shocked Shocked AnMary е писала в 5:20  Shocked Shocked Лелееееееееее , май по към края на лентичката положението хич не е розово  Weary
Аз сега не мога да спа от гадните цици и все още малкия корем ... за после ще си поръчам ремъци да се връзвам да спа права в гардероба  Crazy Mr. Green

didi_hris   пращай Джеси на гости на Гугумънгито, той е толкова балам, че няма и да загрее за възможността да й направи бебета.
И си я кастрирай сладурката, за да нямаш проблеми после . Тия хапове водят до рак ... не искам да те плаша , но това е истината  Peace

# 406
 Simple Smile  Моят е кастриран , ама не е женски!  Joy Но + и - са изброени и за двата пола!

# 407
  • София
Да не му отпускам края, ама няма начин, спи му се на животното. Разходи ме до банята да му сипя в купичката, видя че е пълна, и се върна обратно да си доспива Simple Smile

Djindjari споко ве жена, може нищо да ти няма Simple Smile Аз имам болна жлъчка и уж диети трябва да спазвам. Не ям каквото не трябва, и пак тичам кат линейка до 00.
Всъщност Харо прояви съпричастност сутринта. Посети ме в 00, но кат видя, че съм добре си врътна дупето обратно Simple Smile

# 408
Djindjari , добър ден !  Grinning Утрото отдавна мина!  Simple Smile аз си мислех ,че вече си отвлечена от някой гларус , докато Гугумънго безуспешно се е опитвал да те защити , а ти си го шляпала с вестника!  Joy

# 409
Mirena80 , как е троянският балкан?Май имате сателитен нет там?!  Joy

# 410
  • София
Ей като инспетор Дуду си.Може би чете за последно преди да тръгне.

# 411
Шерлок Холмс , Дуду , ЦРУ ,Мосат , Ми 5 ,Ми 6 , КГБ ряпа да ядат пред мен!  Joy Joy Joy

# 412
За днес приключих с работата... тръгвам към вкъщи... по някое време ще вляза да видя какво става... Да видим как ще ме посрещнат вкъщи хихиихихх Дано не е с главата надолу  #Crazy,че снощи чистенето ми ще е било напразно  Sad
Чао за сега  Simple Smile

# 413
Чао! И нали знаеш къде можеш да изпратиш Джеса на гости!  Peace

# 414
Ох, Диди, някой път като ме ядоса Гугумъцко с някоя магария из терасата ... без да мисля,  изскачам изневиделица на терасата, рошава и по пижама обикновено  Blush  и почвам да му крещя и да му се карам. Под нас има супермаркет и кафенце, та не е като да няма хора хич ...   Mr. Green и аз такъв спектакъл им изнасям от 2-рия етаж  Crazy , че сигурно вече ме мислят за луда калинка  Crazy

Аз се карам, ма той Гугумънгито не се вижда и се едно викам по въздуха  Joy Joy
И съответно на Гугумъцко много му е зор , че майка му го е била и му е крещяла, врътва си гъзето и най-нагло и демонстративно си се прибира и ме оставя да си викам по него  Sick
И все се чудя , що като слизам да пазарувам, хората ме гледат странно  newsm78

# 415
  • София
Черпя   Ви  по случай  РД  на  мъжа  ми.Влизам,за  малко  ,защото  отивам  с  Пухка  на  вет.доктор.Снощи  за  малко  не я  изпуснахме.Не се  плашете,въпреки,че  аз    отново  го  преживявам.
Прибираме  се  към  20.00часа.Аз  и  децата  влизаме  първи.От  входната  врата  чувам      дишането й.Милата  лежи  в  хола  на килима,около  нея   локвичка  пяна,и  хрипти.цялата  в  конвулсии.Пищейки ,изгоних  малките  да  викат  баща  си.Вдигнах  я  и  треперейки,тупнах  я ,бърках й в  гърлото.   и звъна  на вет.Дойде,но  тя  вече  беше  ОК.Дори  го ухапа.
Накрая  се  оказа  задавена   от  лакомия.Погълнала  ,напъхала  си   в  гърлото   гума,за триене.От  играчка  на  плачка.
Черпя  ви  ,вече  сме  ОК.До  скоро!

# 416
ние от троян си имаме всичко!! #Cussing out

# 417
Кой друг е кастрирал котката си???????????
на мама котарака е мъжки и моя мъж като разбра че мама иска да го кастрира направо Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked!!
разпъна се и не и позволи и маман се примири! Simple Smile
това е направо е*..... живота евнухски!! Joy Joy

# 418
ние от троян си имаме всичко!! #Cussing out

Ако си беше направила труда да прочетеш предните публикации , нямаше да се налага да демонстрираш настроения с такива емотикони!Освен това темата е за хора търсещи положителни емоции и неизползващи агресивни анимацийки , за да изкажат мнението си по даден въпрос!  Simple Smile

# 419
Джиндж , самата ти поява в този вид би трябвало да отблъсква гларуси и чайки надалече!  Joy А Гугумъцко е хитрец !Току виж завел съдебно дело срещу и ...хоп безброй свидетели за твоята психическа нестабилност и неуравновесеност!  Joy Така че , внимавай!  Laughing Но все пак , ако ти трябва и на теб свидетел - аз съм кандидат!  Peace Ще представим писмените ти оплаквания    с/у  Гугумъцко ,които досега си изнесла във форума!  Joy Joy Joy   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт