Любители на КОТКИ, тема 3

• 25 529
  • 490
  •   1
Отговори
# 375
 Mirena80 , надявам се , че нямаш предвид , че хлебарките задействат СОТ-а пълзейки по пода?!  Grinning

# 376
Хихихи неее, имам предвид тия по-дребните, дето се катерят по стените.  Grinning Те задействат датчиците. Инфото е от извора, вервай ми !  smile3521

# 377
Абе кви хлебарки, кви пет  лева   newsm78
Нещо не сме в час тука ние четящите  Crazy

# 378
Аз в апартамента нямам хлебарки , но на вилата ми се случи нещо такова.Тя рядко се обитава и по тази причина се въдят паяци.Една нощ , по-скоро сутрин към 2 часа ми звънят от СОТ-а , че алармата на вилата се задейства непрекъснато.Като имаш предвид , че освен че ги уведомява има и една мощна сирена , която вие като на пожар.Та цялото село ехти!Тъй като мъжът ми беше в чужбина , дойдоха и по пижама ме измъкнаха от нас едни здрави момчета и айде на вилата.Търсиха,гледаха - нищо!Обаче докато гледат колежката им се обажда , че алармата пак дава сигнал.Вече без сирената ,защото беше деактивирана.Тогава единия се сети да разглоби датчика ,който подаваше сигнала.Вътре имаше огромен ,тлъст ,черен паяк!Той си се разхождаше и съответно алармата виеше.Но това се случва и без да имаш домашни любимци.  Grinning

# 379
Djindjari , ти не си от четящите , ти си от дремещите!  Joy И защо си оставила Гугумънго сам?

# 380
Хихихи, тайна !  newsm47
Между другото поради естеството на работа на половинката вкъщи никакви гадинки не съм срещала, с изключение на една хлебарка от тия черните веднъж. Не знам как се беше заблудила и откъде дойде, нооо Лъчо като я подхвана, поне 2 часа си игра с нея.  Crazy То не бяха кръгове около нея, побутвания, подхвърляния...  Joy  hahaha Накрая я умори и му стана безинтересно явно.  Simple Smile

# 381
Aaaaaaaaaa вдянах  Flutter
Ох, щоли не си ида да си легна  Crazy
Отивам да гушкам Гугумънго  Heart Eyes
Лекичка мили дами и по -полека с тия паяци, че някои хора имат арахнофобия (в много тежка форма )  Crazy

# 382
   Ох, Джиндж, и мен ме мъчи едно безсъние, а утре ще шофирам 200 км.  Crazy Между другото, няма да имам достъп до нет там, където ще съм, а мисля да поостана поне седмица. Да не ме забравите, ей !  Crossing Arms  Hug

# 383
Няма бе , как ше те забравиме  Hug
Ми Лъчко  newsm78 де ше е детето ?

# 384
 Лъчко остава под надзора на баща си.  Wink Ще му е скучно по цял ден сам, ама няма как. Тъкмо ще се заобичат още повече, че сега като стои с мен по цял ден, и само мен търси.  Laughing Дала съм подробни инструкции кога и колко храна да се дава, че той като почне да сипва, и му пълни много купичката, а нали сме на диетааааааа...  Joy

# 385
Ейй, то да не отиде човек до вц-то!Изтрепахте се да пишете!  Joy
 Mirena80 , къде отиваш , че няма нет там?Да не покоряваш връх   Джомулунгма?

# 386
  Joy Чак Джомулунгма не, ама пак е планинско.  Mr. Green
 В Троян ще съм, и няма нет, защото никой не живее в къщата ми там, а и wi-fi няма никъде както тук, абе... мъка !  ooooh! Но нещо много ми писна напоследък от лудницата в Сф и съм решила да го ударя на почивка.  Flutter Пък ако ида на нощно къпане на някой от минералните басейни, ще се цамбурна по веднъж и за вас !  help smile3534

# 387
Миренче  ще ги оставиш да ергенуват твоите мъже  ам  Crazy

Мацки Гугумънго направи беля , усетих как издебна едно пиле ли е ... гларус ли е (някой такъв заспал като мен  Crazy) , нападна го и чух как тупна долу на следващата по-издадената тераска. Под нас никой не живее  (то в цялата част на кооперацията сме само 3 семейства  де) и ме е шубе да слезна да видя , дали е още там пилето и дали успя да го нарани тоя моя хищник  Crossing Arms
Сега изяде боя и е наказан в неговата си стая... ейййййййййй хем тая лекция с пилците съм му я чела 100 пъти дивака му с дивак  ooooh!
Утрещеима спасителна мисия ми се струва  Thinking

# 388
Joy Дали само в басейните ща цамбурнеш  или ще трябва цялото котешко войнство да дойдем да те вадим от някоя рибаришка механа?!  Joy Ама ще вземем и котаците , та да ти стане съвестно пред децата!  Joy Joy

# 389
Djindjari , ти нали щеше да спиш?И какви са тези пилци все по твоята тераса?!Я вземи сложи една табела Опасно за живота!Не преминавай! че вече ми е жал за Гугумънго колко бой яде , горкият!

Общи условия

Активация на акаунт