Тайната на дългата и здрава коса - 34

• 33 348
  • 408
  •   1
Отговори
# 345
от тези шампоани има ли за подхранване аз не съм ги оглеждала и затова от рекламата съм останала с убеждение че са само против пърхот  newsm78

# 346
Да, против пърхот са. Аз пак така, превантивно... Mr. Green
Не знам дали има за подхранване, но моят е за изтощена и боядисана коса. Да се надявам, че са сложили нещо подхранващо вътре.... Joy

# 347
Страхотни коси имате! Мис арк, Womanish   bouquet  Blush Еех, кога ли и моята ще порасне  Sad Тази седмица ходих на фризъор да ми обере връхчетата уж, но далжината ми е като предния път когато се подстригах февруари месец.  #2gunfire #Cussing out Приятен ден на всички  bouquet

# 348
Вече като прочета"обират връхчета, обраха ми връхчетата, ще ходя да ми оберат връхчетата" и ме е страх да чета нататък...Аман от некадърни фризьори! Crazy

# 349
Доста фризьори, за съжаление, имат собствено мнение по въпроса с подстригването и не обръщат внимение на желанията на клиентките.  Tired
РS Явно в магазинчето, където ги гледах тези шампоани само такива бяха изложили на преден план по рафтовете и за това реших, че са само 2в1.

# 350
Момичета гледам,че не сте обсьждали продуктите за коса за силното сльнце.Понеже сега ходя на солариум с лечебна чел, а и за тен де  Grinning и гледам,че косата ми е доста сухичка,като на оная от рекламата за Шаума,та сега незнам какво да правя и какво да купувам??За прь пьт ще си купувам сльнцезащитен и колко фактор да взема или няма такива неща?? Blush Ще се радвам да ми кажете,че още утре отивам да видя нещо...  bouquet

# 351
ТУК започна дискусия. Аз лично ще поизчакам да се натрупат повече мнения и тогава ще решавам... Flutter

# 352
направи си маска от-кокосво масло,зехтин,мед,жълтък,канела!след акто я измих сложих кристали и хин,вода и намачках с пяна-оставх я сама да изсухне без да я суша.сега косата ми е на невероятно къдрици!мноого съм доволна,нито съм я горяла,а стои толкова хубаво!

а това на мерих за кокосвото масло!може да е полезно на някой!източник-ОРИФЛЕЙМ! Peace

Кокосовото масло съдържа естествени подхранващи съставки, които овлажняват кожата в дълбочина, и антиоксиданти, които защитават кожата от вредното влияние на свободните радикали. Освен това маслото от кокос е богато на лауренова киселина, добре позната със своите антивирусни и антибактериални свойства. Често маслото от кокос се използва за направа на сапуни и други козметични продукти, тъй като то е една от най-здравословните съставки, които човек използва в своята ежедневна грижа за кожата. Малките молекули на кокосовото масло позволяват неговото бързо абсорбиране и правят кожата и косата меки и нежни.

А канелата за какво служи?

# 353
да аз реших да пусна темичката за лятото и косата за дам ога и аз да реша какво да си взема! Peace

# 354
Канелата май за цвят беше.

Aera, специално заради теб отидох до банята да погледна. Пише си "Шампоан за ...бла бла". И отзад на упътването пише "Шампоан за   бла бла".  Hug
Тъй де. Викам си да не съм се прекарала. Защото аз продукти 2 в 1 не харесвам много-много. Особено пък като чуя рекламата на новата балсам-маска на Гарние, която действала за 1 секунда. ooooh!

# 355
Мис арк, благодаря   bouquet, значи ще се поразтърся, защото скалпът продължава да ме сърби, та белким това помогне. А иначе няма страшно, то на продуктите 2в1 си го пише отпред на етикета, така че няма начин да се минеш.  Hug

# 356
Аз знам, че канелата има загравящ ефект, за да проникнат по-бързо съставките  Peace
аера, пробвала ли си с аспирин на прах в маската да сложиш като част от състава й  newsm78

Аз тъкмо излизам от банята след маска  Mr. Green Сестра ми имаше бал и си накъдрих косата   http://img294.imageshack.us/img294/3133/p1140717wm9.jpg   -стана интересно, но сега трябваше да се погрижа за нея. Измих на обед пяната само с вода, после като изсъхна я намазах с маската и изчаках 2 часа  Party

# 357
Привет и от мен момичета Hug.Не съм писала от доста време,но си ви следя из късо,само че ме нямаше 2 седмици и сега докато ви изчетоооох...

Видях разкошни коси Peace

Мис Арк,кога я подряза,кога порасна толкова.Имаше един момент когато споменах,че дължината ти е колкото моята(преди 3-4 месеца май беше),а сега е дръпнала със светлинни години от моята,браво  bouquetЕ, колкото и да се напъвам вече не мога да те догоня.

Ама и аз му ударих една почивка,уж един месец,а те станаха почти 2,ама ще се взимам в ръце Naughty

Моята фризьорка също не признава,като и кажа че искам не повече от 2 см да махне,колкото си прецени че е за махане си го маха и това е,ама вече й свикнах Crazy

Ще се опитам скоро да пусна снимка,да дадете по едно мнение как ви струва косата ми Whistling

# 358
Леле, каква коса. Останаха ми очите, Игуанка  smile3521

# 359
iguanka, прекрасна е!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт