В Търново и региона слънце пече,много е добре,ходи ни се на море!

• 18 239
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
pepi, кръщенето беше в манастира "СВ. Петър и Павел" (над Лясковец), а обяда в ресторант "Люляка" (Арбанаси)

# 106
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Честито на патерица на празнувалите   bouquet
Момичета  Hug трябва да събереме проходилки, който има излишни да се обади...необходими са за домът в Дебелец! Ще се опитаме да събереме, че им трябват доста!

# 107
  • Велико Търново
Казвай къде да нося проходилката Peace

# 108
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
За сега у вас, един ден ще дойдем до вас и ще ни я дадеш, е не се самопоканвам,имах в предви до вас на паркинга! Благодаря!

# 109
  • Велико Търново
За сега у вас, един ден ще дойдем до вас и ще ни я дадеш, е не се самопоканвам,имах в предви до вас на паркинга! Благодаря!
(

У дома ще дойдеш  и килим и черги ще ти дам Mr. Green

# 110
# 111
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАРИАНЧЕ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ВЕЧНО ВЛЮБЕНА,УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ТИ НАЧИНАНИЯ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО УСПЕХ С НОВАТА БАВАЧКА/не се стърпях Mr. Green/

# 112
Благодаря ти Сиска за хубавите пожелания
Само дето малкия змей пак е болнав, че и кака му и тя smile3511

# 113
Момичета, от тази година ще записвам Бети редовно на училище и събирам мнения за училищата в града.
Бяхте дали много добри отзиви за "Бачо Киро" и то е първо в списъка ми, но има вариант да не може там да стане. Затова може ли някой да сподели нещо за училище "Димитър Благоев"? Далече е от нас, но като се преместихме в Търново това беше първото училище, в което отидохме и директорката там много ни допадна. Затова искаме да го имаме като резервен вариант.
Наистина ще съм благодарна на всяко нещо, което може да споделите за това училище, че направо главата ми е пламнала  ooooh!
И мнения за други училища също моля да споделите.

# 114
Не разбрах тази есен ли ще е ученичка?
Вчера беше родителската среща в "Бачо Киро". До 10 юни ще приключи официалното записване т.е. потвържадаването на първоначалното записване. За сега места няма, но не се знае след 10-ти дали няма да има свободни места. Нали някой записват в няколко училища и после след крайното записване се освобождават бройки. Трябва да говориш с директора.

За "Д.Благоев" нищо не мога да кажа.

П.П. Тя май не е първокласник? Не разбрах това "редовно" какво имаш предвид.

# 115
Ами сега ще е редовно, защото от както сме в Търново тя е на индивидуална форма на обучение. 2,3 и 4 клас беше така, но училището, където беше записана е само до 4 клас и трябва да я запиша на друго място, като смятам вече да ходи редовно.

# 116
Момичета искам да ви попитам знаете ли в търново човек който лее куршум и къде се намира!!! Благодаря Hug

# 117
Здравейте!
 siska79, с твоята проходилка до сега сме събрали общо пет, но се надявам за поне още толкова.
 От няколко дни, във връзка с проекта "Мулти-мама" /близнашкият форум за информация/, поддържам контакт с щастлива майка на тризнаци от В.Т.Бебетата са вече на 9 месеца, и за сега нямат нужда от почти нищо, семейството успява да се справи с помощта на гордите баби. Единственият им проблем са столчетата за хранене, нямат, а вече имат нужда от тях, дори и два са достатъчни.Ще говоря днес с мами от Горна Оряховица, но ако някоя от вас има за даване Hug.
 Тук следобедът е много мързелив-също като нашата темичка, не знам нищо по въпроса за леенето на куршум, на Летисия не мога да съм от полза, изобщо -застой...
 Но Летисия, да знаеш, чета те в един друг подфорум, в темата за бившите вече четвъртокласници, и съм се възхищавала на енергията ти  bouquet

# 118
  • Велико Търново
Тиха вода,мамата на тризнаци Ирена ли се казва Crazy

# 119
Тиха вода,мамата на тризнаци Ирена ли се казва Crazy
Peace

Общи условия

Активация на акаунт