В Търново и региона слънце пече,много е добре,ходи ни се на море!

• 18 205
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Ето, че Dante ти е дала информация Laughing

# 211
Добро утро !
 За сватбените агенции-благодаря...А на мен как ми се омъжва пак.... Joy, много ми беше хубаво на сватбата...
pepi111, получих следния отговор-"какво иска да прави момичето?", аз-ами да лови риба, "еее, ама то всички това искаме".Миналото лято ходихме много по язовири-Ястребино, Тича, Йовковци, Копринка, бяхме с каравана,не беше зле от гледна точка на такива като мен, които ходим за украса Mr. Green. За ловенето на риба обаче останах с впечатлението, че си трябва сериозна екипировка откъм въдици ,стойки, дистанционни известители, и ловяха предимно нощем. Ходихме  и на едно място около Раднево-наричат го "Топлото", защото там водоема е някак преграден, и половината е много топъл. Бяхме на палатка, но до нас имаше прекрасни бунгала с климатици и санитарни възли, хубави градинки. Имах телефона някъде драснат, ама дали ще го намеря-друг въпрос...Само че там май беше платен улова...не помня добре. За реки-не знам, отдавна не съм ходила, много ми е шубрачесто и нямам гледка...

# 212
  • Велико Търново
Супер, благодаря на Dante за отговора. Смятам да отида. Някоя друга бъдеща търновска мама ще ходи ли?

# 213
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА yani_cat!С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЕКО РАЖДАНЕ!

# 214
Честит рожден ден на Яни-кет!!!!!

За детската кухня-възможно е от 6м-не съм сигурна само към коя група спада.Трябва да се отиде в поликлиниката на нивото под първия етаж,работят до към 12.30.
Купони за месеца се вземат в последния работен ден на месеца.Но е хубаво детето ти да е захранено с повечето храни.Като записваш детето Реме,,трябва да носиш и копие на акта му за раждане,и да уточниш,че ще вземаш храната от Пишмана.Моя син е на кухня от като навърши 8м и съм много доволна,изяжда си всичко.

Относно лекциите за бременни и майки на сп.9 месеца отдавна не ги провеждат в Его,а в сладкарница Неделя и то на втория етаж,където достъпа с колички е почти невъзможен.

# 215
Честит рожден ден на yani_cat!

# 216
Честит рожден ден на yani_cat и от мен     party023 

Мерси за отговорите за кухнята! Май все пак е по-добре да изчакам поне да въведа месо и каши, сигурно ще дават такива храни. А и актът за раждане е в социалното, чак сега подадох молба за еднократна помощ.

Гледам, че пишете за риболов. Моят мъж е голям рибар, но въдици не признава. Лови само на ръце, хваща риба в индустриални количества, после полудявам докато я изпържа. Да не говорим, че като бърка под камъните, хваща жаби, змии и хич не му пука, а на мен ми се изправя косата. Може да пробвам да го излъжа да ходим на някои от препоръчаните от TIHA VODA язовири, сигурно ще са дълбоки и няма да може да се лови на ръце  Mr. Green.

# 217
pepi111, получих следния отговор-"какво иска да прави момичето?", аз-ами да лови риба, "еее, ама то всички това искаме".Миналото лято ходихме много по язовири-Ястребино, Тича, Йовковци, Копринка, бяхме с каравана,не беше зле от гледна точка на такива като мен, които ходим за украса Mr. Green. За ловенето на риба обаче останах с впечатлението, че си трябва сериозна екипировка откъм въдици ,стойки, дистанционни известители, и ловяха предимно нощем. Ходихме  и на едно място около Раднево-наричат го "Топлото", защото там водоема е някак преграден, и половината е много топъл. Бяхме на палатка, но до нас имаше прекрасни бунгала с климатици и санитарни възли, хубави градинки. Имах телефона някъде драснат, ама дали ще го намеря-друг въпрос...Само че там май беше платен улова...не помня добре. За реки-не знам, отдавна не съм ходила, много ми е шубрачесто и нямам гледка...
Благодаря за отговора   bouquet. Приемам, че е бил за мене  Wink

# 218
За тебе е , ама ...малко съм се объркала Embarassed

# 219
  • Велико Търново
А изисква ли се някакво предварително записване? Извинявам се за многото питане, ама като не сам ходила до сега, пук и никоя приятелка не е била бременна преди мен...

# 220
Честит рожден ден,yani_cat! Много здрава и обичана да си!  bouquet

Реме, да допълня Сиска за пюретата на Гербер. И аз ги намирам само на "Пазара" или "5 авеню" - качваш се по стълбите вдясно от заведението за хранене което е там , 3-то магазинче мисля е- продават бебешки храни и аксесоари Peace Дано те ориентирах  Blush

# 221
Nadejda:))), аз ходих преди година на тези курсове и сега пак ми е интересно. Когато скоро след първото си бебе съм отново бремена съм като  "гуру" на другите кандидат майчета. "Използаха" ме като нагледен пример за прекрасно нормално раждане на една от темите. Laughing.

Няма предварително записване. Само се плаща куверт от 4 лв., който вклюва консумацията в завенеието (сладкарница Неделя) Курса започва в 9,30 часа, но е хубаво да се отиде по-рано защото удобните места се запълват.

# 222
  • Велико Търново
Egisihora, благодаря за инфото Simple Smile А колко време продължават лекциите? Питам, защото съм на работа от 10х, но ще помоля шефа да ме пусне, само че незнам за колко часа да го питам. Към 9ч достатъчно рано ли е да се отиде?

# 223
  • България, Велико Търново
Честит рожден ден на yani_cat и от мен!  nbirthday newsm38 Много здраве, щастие и любов!

# 224
Добро утро!
 Дали няма желаещи за срещичка в петък около 17.30 в Горна Оряховица?

Общи условия

Активация на акаунт