Това ли е тайната на семейното щастие?

• 8 027
  • 159
  •   1
Отговори
Та като ми е тръгнало днес да пиша във форума, да пусна и аз една тема. Наскоро си говорех дълго и напоително с един познат, който е много интелигентен, интересен и образован мъж за философски неща като смисъла на вселената и живота, та стигнахме до темата за това, какво е нужно на едно семейство, за да се запази. Та този дълбоко образован мъж ми рече - ние, мъжете сме прости същества, за да не изневеряваме и да сме щастливи, просто жената трябва да се погрижи да не излизаме от вкъщи с празен стомах и пълни топки. аз винаги съм била привърженик на простите неща в живота, но наистина ли е толкова проста рецептата за верен и щастлив съпруг и дълъг семеен живот?
на мен ми е интересно.

# 1
  • Монреал
Да ме извинява твоят познат, но не мисля, че един "интелигентен, интересен и образован мъж" би си позволил такъв коментар пред дама, пък била тя и най-добрата му приятелка.
Иначе да ти отговоря на въпроса - не съм съгласна с него  Mr. Green

# 2
Хаха, и на мен това изказване ми звучи крайно просташко. )) Не че не съм циник по принцип и доста цапната в устата....но ако чуя това от мъж....все едно съм отишла при селският овчар и се е изказал по въпроса. )))
А да не говорим, че това може някога да е било вярно, преди 200-300г, но в момента едва ли един мъж ще го задържа само манджата и секса в къщи.

# 3
Та този дълбоко образован мъж ми рече - ние, мъжете сме прости същества

За това съм съгласна smile3521!!!Ама другото за пълните топки и празния стомах,малко в повече ми дойде.

# 4
На мен пък ми е клишарско!
Може би, думи от мъж, който чака всичко да му се поднесе на тепсия.

# 5
за да не изневеряваме и да сме щастливи, просто жената трябва да се погрижи да не излизаме от вкъщи с празен стомах и пълни топки.

аз не съм възмутена от изказа на човека. но не си падам и по "мъдри" сентенции. мисля, че той ти е казал какво според него му трябва на мъжа, за да не изневерява, а не каква е формулата на семейното щастие. мъжът ми не ми изневерява, но дали съм 100% щастлива?

между другото, това си е неговата гледна точка и аз не вярвам, че формулата за топките и стомаха е универсална. пък и универсална да беше, едва ли би ме устройвала...

# 6
ах да, и ако може, нека никой не ме пита "сигурна ли си?".

мерси bowuu

# 7
Рожби мамини! Ще пораснете и вие...  Mr. Green

# 8
Да, прав е твоя познат, само че за да се запази семейството е нужно и жената да е доволна, което всъщност е тънкия и труден момент.  Mr. Green

# 9
  .... за който простите същества трудно дорастват  smile3521

# 10

Този израз беше лаф преди 20 години, сега е друго , в нас мъжа ми редовно сам си пълни стомаха, че даже и моя Laughing

# 11
Хехе, форумът на изтънчените дами, които обикновено пишат във подфорума на татковците какво би трябвало да мислят мъжете по въпросите за семейството. Каквото и да си говорим, както и да лустросваме изразите - истината се върти около това. На който не му се вярва, накрая пуска анонимни теми в ДиС.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 12
Не съм чула до сега някой да си е хванал любовница за да му готви, но знае ли човек  chef

# 13
Ако бях първобитна жена, щях да се съглася - топла храница и сгодна женица!
Обаче, не съм и ми е много странно, този толкова интелигентен, невероятен пич, аджаба имал ли е някога сериозна връзка и ако да, ако даже е женен, то много съжалявам за жена му горката! ooooh!
Съгласявам се с Пасинет и последното й мнение!Само 4е на6ите мъже о6те не са дорасли за да разберат в кой век се намират!

# 14
мда, имам чувството, че май е прав човека, и ако, както казва и Пасинет и жената е доволна, явно това си е една съвсем работеща рецепта. той, човека си казва какво искат мъжете, за да са щастливи, не че насреща няма да предложат на жената и те нещо.
а този мъж, повярвайте ми е много качествен. Знам как се държи с жените си и мога само да им завиждам, а с очите си съм виждала жени буквално да се избиват за него. като го питах какво става, че все се разделят, той ми каза, че винаги има много добро желание, но колкото е по-добър, толкова повече жените започват само да искат, да искат, да искат...а той иска поне една топла супичка насреща. а, да, не знам дали е важно, но този мъж е един от най-богатите мъже в европа и не е българин.

Общи условия

Активация на акаунт