Това ли е тайната на семейното щастие?

• 8 031
  • 159
  •   1
Отговори
# 15
Предложи му да обяви фалит и да видиш как ще намери това, което търси. Все ще се намери някоя добра жена да му сготви супа.   Sunglasses

# 16
  • Монреал
...а той иска поне една топла супичка насреща.

Ами май не само топла супичка иска според изказването му  Tired

# 17
Обаче, не съм и ми е много странно, този толкова интелигентен, невероятен пич, аджаба имал ли е някога сериозна връзка и ако да, ако даже е женен, то много съжалявам за жена му горката! ooooh!

Човекът е споделил какво му трябва, за да е ТОЙ доволен и щастлив от живота. Защо съжаляваш жена му, не разбрах? Сериозната връзка какво предполага - да е щастлив, когато жена му го води на шопинг, чете му поезия, води го на йога или го показва пред приятелките си, изисква от него да я издържа, забавлява, изслушва, да й построи дом, да гледа децата, да я държи за ръка, да се гордее, че е семеен и т.н.?

Защо повечето жени смятат, че те знаят най-добре от какво ТРЯБВА да се чувстват щастливи мъжете им? Да, искат някой да им готви и да са задоволени в леглото. След това могат да правят с кеф всичко, което жените им пожелаят, да им позволяват да им се катерят по главите и да им дуднат, че приятелките им си имат повече от тях. Толкова ли е сложно за разбиране, че мъжете знаят най-добре какво искат, не жените им?!

# 18
  • Монреал
В един дълъг и успешен брак, мъжът вече е научил, че жена му знае по-добре от него какво иска и по-добре да не възразява Mr. Green

# 19
  Любопитството ми достигна крайния си предел за въпросния мъж! Сигурна ли си, че няма и нещо българско в рода си? Разсъжденията му съвпадат на 100% с манталитета на средностатистическия български мъж!
  А пък,че жените му се лепяли е съвсем нормално,все пак,разбрахме,че е най-богатия мъж в Европа! Горкият човек... Да няма, кой една супа да му сготви!
 Съжалявам за сарказма в поста си, но е предизвикан! Grinning

# 20
не е най-богатия, само има една компанийка с бая кораби, еднолично негова собственост. а самият той е завършил харвард и още нещо в америка, ама забравих какво. но това какво значение има.

# 21
Е тово последното направо ме разби!
Просто страхотно!
Пълна, гладна, интелигентна, образована, харвардска топка, води философски разговори за топки и манджа.
Ми то много възвишено бе!
Моме, други мисли има човека.
Наготви и легни, може и кораб да ти подари...
 Joy Joy Joy Joy

# 22
доста се измести темата, нямах предвид да коментираме човека, а мисълта. и аз бях учудена, защото мислех, че човек като него би имал повече изисквания.  мишчицата даде много верен отговор, и аз съм на нейното мнение. плюс това съм щастливо женена, надявам се за последно и готвя за друг човек.

# 23
А, значи ако господинът хем отиде на ресторант, хем му излезе късметът с келнерката, ще си помисли, че го е ударило Семейното Щастие.

А той тези мъдрости, от висотата на щастливо женен ли ги раздава, все пак?

# 24
  • Varna
Абе тоз Харвадския как така до сега не си е намерил една муцка да му сготви една супичка newsm78

# 25
И на мен ми звучи доста смислено. Мъжете са прости същества значи нещо като домашен любимец, имам 2 кучета /мъжки/ и котарак, това което искат от живота е да са добре нахранени и когато се разгонят да им осигуря кучка, респективно котка  Joy Това в кръга на шегата  Laughing Нещата са всъщност доста по - сложни, но добрата храна и добрия секс карат всеки да се чувства добре и доволен, не само мъжете. Да си сит и задоволен не е всичко, но я пробвайте да живеете гладни и възбудени, да видим колко ще изкарате  hahaha

# 26
Да си сит и задоволен не е всичко, но я пробвайте да живеете гладни и възбудени, да видим колко ще изкарате  hahaha

Ако чета темите в ДиС мъжете са много сложни и възвишени същества - те могат да карат месеци без секс, да обичат съпругите си, да задоволяват всичките им прищевки и да са щастливи само с интелектуални забавления. Тия дето не са толкова възвишени, жените в процеса на брака ги възпитават да се вълнуват само от едно нещо - как да правят съпругата си щастлива и да й задоволяват всички изисквания и капризи. Това секс, храна, няколко часа тишина и спокойствие, без да ги кара някой нещо да правят са забавления само на простаците от патриархалния свят, които живеят в миналия век. Това с анонимните теми после не го гледайте - пишат само жените на ония другите - простаците дето само секса и супата ги вълнува.  Grinning Grinning Grinning

# 27
И какво, този качествен, богат и умен мъж не може да намери създание, което да съчетава готварски умения с вагина? Странно.

# 28
"Защо повечето жени смятат, че те знаят най-добре от какво ТРЯБВА да се чувстват щастливи мъжете им? Да, искат някой да им готви и да са задоволени в леглото. След това могат да правят с кеф всичко, което жените им пожелаят, да им позволяват да им се катерят по главите и да им дуднат, че приятелките им си имат повече от тях. Толкова ли е сложно за разбиране, че мъжете знаят най-добре какво искат, не жените им?!" цитат malko_mishlence

malko_mishlence на първо четене абсолютно съгласна с теб, защото се присетих за скорошен  разговор с недоволния от семейния живот, който иска само горното цитирано от теб...
/...брех мама му, аз пък толкоз се пънах да се доказвам... ooooh!/

И попитах - "ако бях такава какво щеше да стане?". Отг. "пак щях да ти изневеря!"

Е, мамка му и прасе, значи това не е рецепта за семейно щастие, а за семейно щастлив един брой!

newsm78

# 29
ейй, припомних си как ми липсват философските разговори с интелигентни мъже ....

Общи условия

Активация на акаунт