Това ли е тайната на семейното щастие?

• 8 028
  • 159
  •   1
Отговори
# 150
ceciflo, благодаря ти, че сподели с нас!!!   bouquet

# 151
cybercat -няма защо мила bowuu
аз ще се опитам да ги спазвам ,тъй като съм в началото на семейния живот па да видим какво ще стане.първо ми стана смешно когато баба ми ми ги даде,но после като ги прочетох и се замислих май ще се окажат златни-наистина

# 152
Ех, ceciflo , напомни ми за моята баба. Нейните правила бяха същите и включваха още едно: "Навън няма мърли по пеньоар влачещи подпетени обувки, няма чорлави, уморени и сърдити жени. Там всички са с тоалет и усмихнати. Превъзхождай ги!".
Hug

# 153
Та като ми е тръгнало днес да пиша във форума, да пусна и аз една тема. Наскоро си говорех дълго и напоително с един познат, който е много интелигентен, интересен и образован мъж за философски неща като смисъла на вселената и живота, та стигнахме до темата за това, какво е нужно на едно семейство, за да се запази. Та този дълбоко образован мъж ми рече - ние, мъжете сме прости същества, за да не изневеряваме и да сме щастливи, просто жената трябва да се погрижи да не излизаме от вкъщи с празен стомах и пълни топки. аз винаги съм била привърженик на простите неща в живота, но наистина ли е толкова проста рецептата за верен и щастлив съпруг и дълъг семеен живот?
на мен ми е интересно.

Само една част от формулата. Другата част пък е в мъжа. Практически всички щастливи възрастни двойки са единодушни. Мъжът отстъпва много на жената, оставя се тя да го води и я глези. Може да изглежда странно, но при всички щастливи дълги години двойки този момент присъства.

# 154
xenia, това ми напомни за един репортаж по телевизията. Възрастна семейна двойка. Питат ги на какво се дължи дългият им и сговорлив семеен живот. Дядото отговаря: "На разбирателството. Когато сме на различно мнение, се взима мнението на жена ми. Когато сме на едно мнение, се взима моето мнение" Mr. Green

# 155
Mnogo cini4no i sashtevremenno glupavo izkazvane,absolutno ne sam saglasna!!!

# 156
Mnogo cini4no i sashtevremenno glupavo izkazvane,absolutno ne sam saglasna!!!

Кое по-точно?
И ти се регистрира специално, за да ни кажеш това? Mr. Green
Пиши на кирилица, защото не се четеш.

# 157
xenia, това ми напомни за един репортаж по телевизията. Възрастна семейна двойка. Питат ги на какво се дължи дългият им и сговорлив семеен живот. Дядото отговаря: "На разбирателството. Когато сме на различно мнение, се взима мнението на жена ми. Когато сме на едно мнение, се взима моето мнение" Mr. Green
            Naughty

# 158

Абсолютно. Колкото репортажи на щастливи възрастни двойки съм гледала, абсолютно при всички е точно така. Семейното щастие е в мъдростта на мъжа да отстъпва на жената и да я слуша без да губи от мъжкото си достойнство.

# 159
  • с/у ОколоМръсТното
11 страници, а изреченията са само 2:

1. Семейното щастие е в мъдростта на мъжа да отстъпва на жената и да я слуша без да губи от мъжкото си достойнство.
2. Навън няма мърли по пеньоар влачещи подпетени обувки, няма чорлави, уморени и сърдити жени. Там всички са с тоалет и усмихнати. Превъзхождай ги!

Цитирах Ксения и Бабилия. Много Ви благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт