Това ли е тайната на семейното щастие?

• 8 046
  • 159
  •   1
Отговори
# 120
Добре де Пантер, ако като е бил гладен и сам си е сготвил, по-малко задоволено ли е чувството му за глад от това? Хубаво, за секса е ясно че е желателно със жената да задоволи тази си потребност. Ама за това да е нахранен, на топло и да се е наспал пак на жената само ли трябва да разчита? Tired
Защото и жената има същите базови потребности и по същия начин може да се каже че рецептата за семейно щастие е мъжът й да й ги задоволява.
Добре бе, heureuse Simple Smile
Ако е бил гладен и си е сготвил сам, а ако е бил ... и се оправил сам ... за къв ... му е тая жена? Wink
Най-добре е двамата да си помагат. Затова са семейство все пак. Но ако секса не е достатъчно, или пък храната (евентуално парите) не стигат (или единия в семейството смята че не стигат) тогава вероятността за проблеми се увеличава.

@ Бърди. Гаранция никога няма. Човека може да си кръшка въпреки че секса вкъщи си е чудесен. Въпрос на характер.
Но като не е задоволен човек вкъщи - започва да се оглежда. И мъжете и жените. И всички наоколо почват да му се струват по-симпатични.
Пък дали ще му удържи коловоза - само той/тя си знае. Като отказваш секс на партньора редовно, само дърпаш дявола за опашката.

# 121
  • София
Пантер, аз това и казах преди - основа са, да, но не и гаранция.

# 122
Гаранция няма за нищо в човешките отношения. Но ако сам си подкопаваш основата ... не очаквай нещо добро да се случи.

# 123
  • София
Абе, Пантерски, в момента спориш заради спора Simple Smile
И аз така казвам де, точно същото като теб, ама с други думи.
Освен ако последния ти пост не е бил към мен, за което сори  Peace

# 124
Всъщност темата не е за изневярата, а за човешкото щастие.

# 125
  • в моя гьол
Всъщност темата не е за изневярата, а за човешкото щастие.
За мъжкото такова Mr. Green

# 126
БАШ за човешкото си е. Ако не вярваш (изглеждаш като жена) - седи 1 месец само на сериозна диета и без секс и после ела пак да поговорим.

# 127
  • в моя гьол
Грешката е моя, посипвам си главата с пепел.
Как ще стоя гладна  Shocked и безсексна Shocked Тоя филм не е за мене.

# 128
Тайната на семейното щастие е... дискретност и хигиена  Peace

# 129
  • София
Та този дълбоко образован мъж ми рече - ние, мъжете сме прости същества, за да не изневеряваме и да сме щастливи, просто жената трябва да се погрижи да не излизаме от вкъщи с празен стомах и пълни топки. а

И за двете е, Пантер.

# 130
Та този дълбоко образован мъж ми рече - ние, мъжете сме прости същества, за да не изневеряваме и да сме щастливи, просто жената трябва да се погрижи да не излизаме от вкъщи с празен стомах и пълни топки. а
И за двете е, Пантер.
Е някои са още по-прости същества и изневеряват без мярка Wink

# 131
Малко са тези още по прости, които изневеряват без мярка. И те си личат още преди да се обвържеш с такъв.
Ако на една жена и изневеряват и тя готви и секси, значи само тя си мисли, че го прави добре.  Wink   Mr. Green

# 132
Малко са тези още по прости, които изневеряват без мярка. И те си личат още преди да се обвържеш с такъв.
Ами и според мен си личат от километри, ама някой хора ги смятат за "любовта на живота си". Явно нечий телевизор е с повреда, ама не знам кой.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 20:35 от Panther

# 133
Ами и според мен си личат от километри, ама такива като авторката ги смятат за "любовта на живота си". Явно нечий телевизор е с повреда, ама не знам кой.
това защо? аз такова понятие като "любов на живота ми" в моя речник нямам.

# 134
Абе и вие,все едно вашите мъже не казват нито една цинична дума НИКОГА .. Това е просто едно клише,когато един човек е умен и ерудиран,такива думи от устата му звучат не както при някой простак... Аз съм съгласна с това мнение,но мисля,че мъжете все пак държат и да се разбират с жената до себе си и да им е опора.. И да са приятели на първо място

Общи условия

Активация на акаунт