Това ли е тайната на семейното щастие?

• 8 048
  • 159
  •   1
Отговори
# 135
Извинявам се на авторката, обърках се с една съседна тема!   bouquet

# 136
  • София
Ако на една жена и изневеряват и тя готви и секси, значи само тя си мисли, че го прави добре.  Wink   Mr. Green

Аааааа, Паси, молям ти са, да н'съ обиждаме сега  Whistling
Нали знаеш, че от всеки ден пържола Биг Мак ти се приисква  Joy

# 137

Нали знаеш, че от всеки ден пържола Биг Мак ти се приисква  Joy

Остави тез глупости за любителите на разнообразието. и за тях имам теория, но не е за публично споделяне Mr. Green
Аз вярвам в причинно следствената връзка.

# 138
Mishlence глей ся...
Кат рекох аз дай съдомиялна, дай прахосмукачка от тия дет и болестите ти дърпат, тоя нашия рече - "ми не ща, щот то и жената тез неща ги върши, ама видиш ли с нея мога да се обогатявам и духовно..."
Оттогава все заблудена го раздавам...
И все си викам - все светлина някаква в таз тъма ще внеса.
Абе, знаех си на габровец вяра да нямаш, ама на! глей колко години напразен напън ми сътвори!
Мишленце   Wink  Hug

Ех, понеже вече за семейно щастие говорим, не за неговото, да беше си ги купила сама тези уреди. Тъй де, нали в семейството и другият трябва да е щастлив - един иска супа, друг прахосмукачка... Не ме питай как да си ги купиш - умната жена знае как от семейния бюджет първо за нейните желания да се похарчи нещо.  Wink То с чакане на светлина в тунела, най-много на тъмно до мивката с чиниите да си стоиш.  Дерзай! То ние си говорим за мъжете и щастието им, ама няма да се оставяме на произвола на съдбата, я! Hug

Мишленце,напълно съм съгласна с теб до тук. Peace
Мъжете не са сложни същества.
Моя е холандец,и е на почти същия принцип.
А това ,че има такива дето изневеряват..то си им е в кръвчицата....таквоз и през 2 часа да го празниш,пак ще ... Sick

# 139
  • София
Стига бе, Паси, не може наистина да мислиш, че на всички мъже, които кръшкат жените им не струват в леглото.
Понеже познавам доста приятели в това положение мога да твърдя, че всички търсят в новата жена новата тръпка, обожанието, с което го гледат и смятат, че е най-велик на света, бягството от реалността.
Ако към това има и екстра по-хубава свирка, отколкото жената прави - чудесно - но, както каза един приятел, никоя не ме познава толкова добре, че да ми направи по-хубава свирка от жена ми.

Ама малко май се отклонихме  Thinking

# 140
Те тия дето все гледат чуждото,не се впечатляват каква е жена им.И първа красавица да е ,и супер секс да прави,няма значение.То кръшкането си е в кръвта.
Става въпрос за нормални мъже,които могат да се влюбват и да обичат.И за да започне такъв мъж да се оглежда настрани,значи нещо в къщата му не е наред-дали ще е секса,или топлата супа,или жена му...причина все има.Не е много вероятно мъж,който получава в къщи и секс ,и добра храна,и уважение,да тръгне да ги търси навън,просто няма такава необходимост.Не е невъзможно,
но е малко вероятно.
И пак казвам,изключвам тези,дето все гледат да се доказват колко са вървежни,и им е по-важно да трупат бройки,отколкото жената в къщи.

# 141
  • София
краси.мира - съгласих се  Peace

# 142
извинявам се предварително за вулгарния израз,но авторката бе6е споменала ,4е мъжа е много ка4ествен,но жените му бягат.
никоя жена не би избягала от ка4ествен мъж.
друг е въпроса ,4е курварите са два вида
(1) много можеЩи
(2)хи4 неможеЩи

# 143
Стига бе, Паси, не може наистина да мислиш, че на всички мъже, които кръшкат жените им не струват в леглото.
Понеже познавам доста приятели в това положение мога да твърдя, че всички търсят в новата жена новата тръпка, обожанието, с което го гледат и смятат, че е най-велик на света, бягството от реалността.

Е, аз какво казвам. Ако един мъж се чувства желан (а не просто обичан и уважаван като приятел, добър баща и удобен)от съпругата си, няма да му мине мисълта да търси обожание другаде. То и за двата пола важи. Това, че остаряваме и се опознаваме, не ни притъпява сетивата и да не искаме да сме желани и харесвани. Ако не е в къщи, то ще е навън. И другият вариант,който не мислете, че не се среща е, има по свити и срамежливи жени(мъже също), които и 10 години да минат не се отпускат достатъчно пред партньорите си и в един момент доскучават в леглото.
За разнообразяващите се кръшкачи няма да пиша.

# 144
ДЕСЕТ ЗЛАТНИ ПРАВИЛА ЗА ДОБРО СЪПРУЖЕСТВО
1.не излизай от дома преди да ми кажеш къде отиваш!
2.не ме укорявай в присъствието на чужди хора и пред децата ни
3.защитавай ме винаги ,дори когато не съм прав(a)
4.кажи ми неприятното,което има да ми казваш,с любезни думи
5.не ме обвинявай за всичко,което се случва в къщи
6.не ме карай да да те чакам напразно,предупреждавай ме ,ако ти се наложи да закъснееш
7.отнасяй се с мене също така,както със свои приятели и колеги -с уважение
8.позволявай ми някои покупки и разходи,които биха ми донесли радост и удоволствие
9.бъди учтив(a)към нем,въпреки че нашия брак  е твърде дълъг-не съм вехта дреха
10.подреждай задълженията си така ,че когато си ми необходим(a)да имаш време и за мен

""когато бях млада се чудех,как може толкова дълго да се живее с един човек и той да не ти омръзне и да не го  изхвърлиш като вехта дреха,тогава майка ми продиктува тези правила и ми заповяда да ги спазвам строго,както тя ги спазва от 1927г.
(майка ми намерила тези правила в една стара книга.преписали ги с татко и ги окачили на стената.там висели и ги чели,докато ги научили наизуст)
ТОВА Е ЕДИН ОТ ЗАВЕТИТЕ НА ВСИчКИ РОДИТЕЛИ,АКО ИСКАТ ДЕЦАТА ИМ ДА ИМАТ щАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!
                                                                                            Мила Тумбева

този лист хартия аз получих на скоро от моята баба-която се познава лично с авторката на написаното ,след като се омъжих ще се опитам и аз да го спазвам та да видим

# 145
Много е първосигнално това, което приятелят ти е казал. Ужасно ми звучи. Те животните не са така.
Мъже, всякакви. За всеки влак се намира и пътник, дори и за най-затънтената гара.

Рецепта за семейно щастие за всеки е различна. На едни им дай секс и манджа, за други палитрата е по-колоритна.
За нас е обич /да се казва и показва и чувства Laughing/, уважение, сходни интереси, секс, темперамент, приятелство, сплотеност, компромиси. 
Но първо трябва да намериш своята половинка, да я усетиш. Ей, това е трудното. Иначе то другото...си пасва...по телепатия.

# 146
ceciflo ,много са верни !
И най-важното действа,поне при мен вече 20 и ...години. 

# 147
ceciflo,наистина това тайната на сплотеното семейство и ние се опитваме да спазваме правилата ,не винаги успяваме но се придържаме.
дядо ми казваШе, 4е докато не изядем заедно един 4увал сол,все оЩе ниЩо не сме разбрали от семеен живот и беШе прав.
със всеки изминал ден 4овек се нау4ава на все пове4е уважение ,толерантност,проШка и много други.така 4овек се нау4ава истински да оби4а

# 148
BIZCOCHO.Не,че съм от тези,които обичат да правят забележки,...но ми е трудно да чета,когато се пише с 4,вместо с ч.А и някак не ти отива на аватара.Нищо лично,не се сърди. Peace

# 149
За 4 проблема е 4е нямам бг клавиатура,а за останалото не схванах,сигурно съм бавна

Общи условия

Активация на акаунт