Това ли е тайната на семейното щастие?

• 8 028
  • 159
  •   1
Отговори
# 45
Мисля,че даже знам кой е този индивид / от гръцки произход/..Толкова богат....пък щом е решил,че семейното щастие се състои от свирка и топла супа....Пък и като знам гърците как не изневеряват  Joy

По темата : Мъжът свирка и супа може да получи навсякъде... така,че не мисля,че това е дори концепцията да задържиш мъжа си вкъщи до теб...

# 46
А AGAPH не така с обобщенията, моят мъж е грък, ама е най-неизневеряващият мъж на света. Познавам и доста дами от всякакъв произход с мъже гърци, които не си ги сменят за нищо на света. Недей така всички под еидн знаменател, това не е до националност. Може би пък им готвим добре  Laughing

# 47
Asioula,писах ти на лични.Не го приемай толкова лично де.
Имах предвид човека с корабите и парите и такива като него. Peace

# 48
за да не изневеряваме и да сме щастливи, просто жената трябва да се погрижи да не излизаме от вкъщи с празен стомах и пълни топки.

между другото, това си е неговата гледна точка и аз не вярвам, че формулата за топките и стомаха е универсална.

Peace

# 49
Ами аз не мислех темата да е за него, но тя се поизмести малко. Само го дадох за пример, че дори и мъж, за който жените биха си мислили, че има много по-високи потребности, има толкова прости изисквания за щастие.
Междувпрочем, днес проведох анкета, за да не е само този мой познат на топа на устата. Тъй като работя в международна организация с офиси в цял свят и сме в много готини отношения с колегите пуснах имейли на доста от мъжете с този екзестенциален въпрос. Ми дами, да ви кажа от мъжете десетниа на брой нямаше нито един не съгласен. Казват, че ако жената ги обгради с внимание, супа и качествен секс, са готови в огъня да влязат за нея. е, мен това ме позамисли.
Вярно, че малко ми е грешно заглавието на темата, защото семейното щастие предполага и двамата да са щастливи, но си мисля, че ако един мъж не направи жена си щастлива дори и след супата и секса грубо казано, то там борбата е безсмислена.

# 50
Добре де, какво толкова странно ви се струва.  newsm78 Вярно си е. И жената какво иска, и тя същото. Материална сигурност и хубав секс. Който в крайна сметка се получава, ако има добри взаимоотношения. Какви са тези висши идеали, които спрягате? Както споменах малко е по тънък момента с това жената да е доволна, но ако се е стигнало до хубав секс от нейна страна, значи това, което го предхожда е на лице. Т.е. и двете страни са доволни.
И защо си мислиш, че като е много богат трябва да има по високи изисквания. По бедните да не би да не са толкова хора, колкото и той?!

# 51
Имах предвид високото ниво на образование и обща култура, получени вследствие на богатството му, не самото богатство и го написах само защото първи дамите помислиха, че говоря за някой овчар. не разделям хората на богати и бедни, но е факт, че тези, които са по-добре материално често пъти са по-образовани.

# 52
И добре според теб като е високообразован трябва да се очаква жена му да му рецитира Шекспир в оригинал, за да му стане ли?  Laughing
Образованието има връзка с личното удовлетворение от живота, за това какво ти самия постигаш, какви са целите ти за професионална реализация и т.н. , няма общо със щастието в семеен план.

# 53
А на мен не ми стига сигурност, секс и храна за семейно щастие. Това е някакъв минимум... И възвишени неща ми трябват, съжалявам. С простак не бих живяла, например. С човек, който не чете, също. Няма да ми става. Rolling Eyes

# 54
А с простак би ли правила хубав секс?
Нали за това казвам, че ако го няма това което го предхожда, за да се стигне до привличане и желание за секс, няма как и секса да е удовлетворяващ.
Освен ако не си страшно противоречива да ти е кеф да правиш секс с простаци, а друг да ти чете.  Laughing

# 55
С простак няма как да стигна до секс, та да видя хубав ли е. Отпада още на ниво разговор. Обикновен разговор, не за Шекспир. Wink

# 56
Освен ако не си страшно противоречива да ти е кеф да правиш секс с простаци, а друг да ти чете.  Laughing

pasinet, впечатляваш ме с идеите си, честно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лизбет, някой спомена пирамидата на Маслоу - много добър пример. Любителите на книги са много по-склонни да си говорят за Шекспир или да водят каквито и да е разговори, след като са достатъчно задоволени със секс и супа. Аз досега не съм срещала мъж, от каквато и да е прослойка, с каквото и да е образование, колкото и да обича да чете, да предпочита Шекспир пред секса. Ако някой твърди обратното, се опитва да те вкара в леглото си.  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green

# 57
Хехе, форумът на изтънчените дами, които обикновено пишат във подфорума на татковците какво би трябвало да мислят мъжете по въпросите за семейството. Каквото и да си говорим, както и да лустросваме изразите - истината се върти около това. На който не му се вярва, накрая пуска анонимни теми в ДиС.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Peace Peace Peace

# 58
Абе спор няма за това какво биха предпочели мъжете, но пък само това да е достатъчно за мъжкото семейно щастие... Все пак времето, в което не ядеш и не правиш секс е по-дълго. Да не говорим за времето, в което на единия или другия не му става, или пък и двамата са на диета заради болки в коленете. Grinning
Сборът на двете най-важни неща по-голям ли е от сбора на хилядите по-дребни?

# 59
Ако е близо до праотците си вероятно това му е достатъчно, но в по- често срещаните случаи това никак не е така.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт