В Търново и региона слънце пече,много е добре,ходи ни се на море!

• 18 233
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
Съжелявам че Ви безпокоя.
търся си работа за лятото. Много съм млада,но съм отговорна /грижа се за болен човек от семейството ми от години/. Член съм на Младежки Авариен Екип към БЧК Велико Търново и в този смисъл имам начални медицински познания. говоря Английски език и по-слабо Френски и Руски език. Бих мога да се грижа за дете над 1г и половина до 8 часов работен ден. Ще отговарям на мейла си: nadiamm@abv.bg или тук,но по-рядко влизам.
Пожелавам ви лека вечер!

# 121
  • Велико Търново
Наде,скоро си мислех за теб Simple SmileДано си намериш ангажимент за лятото Hug

# 122
Благодаря ти Сиска79,
проблема е че в България няма такава практика да се взимат млади момиета за гледане на дечица.  Надявам се вие да сте добре.

# 123
TIHA VODA, не ме карай да се изчервявам  Blush 
Пиши по-често в темичката за наборите Hug

# 124
  • в здрача
Я, да се запиша в градската тема.
Имам момиченце - Теди, която на 14.07 ще направи 5 г, а октомври очакваме новото попълнение.

Летисия както разбирам детето не е първи клас. Сега приключиха записванията за първолаците и им минаха първите родителски срещи, но колежката ми премести дъщеричката си, която ще бъде втори клас от Славейков в Патриарха без никакъв проблем, така че по-добре провери на място дали има места в по-горните класове. За Благоев иначе нищо не мога да кажа като отзиви. Иначе за Патриарха разбрах, че за втори клас имат свободни места, защото няколко деца са напуснали - заминали с родителите си в чужбина. А за там съм чувала чудесни отзиви.

# 125
TIHA VODA, не ме карай да се изчервявам  Blush 
Пиши по-често в темичката за наборите Hug
[/quote
 Комплексирам се там.... JoyМоят разбойник завърши с 4.77, като в последните три месеца го виждах само домашни да пише и...нищо повече. За полагане на някакви допълнителни изпити-не смея и да помисля...

# 126
И аз да напиша впечатления от основните училища: ОУ "Бачо Киро" е най-доброто училище, "П.Евтимий" вече не е това, което беше преди години - не могат да си запълнят паралелките, интереса към него спадна в последните 2-3 години, за "Д. Благоев" не мога да кажа нищо от преки впечатления - но и там също има малко деца в клас /може би, това е по-добре/, не е от предпочитаните училища.

# 127
здравейте и от мен  Grinning искам да попитам има ли тук някоя дама, която да е раждала в г.оряховица секцио по желание и при кой лекар? ( ако не е правилната тема за подобно питане, моля да бъда извинена  Peace )

# 128
caprice и мен ме интересува същият въпрос .......  Simple Smile
Можеш да прегледаш ей тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=83330.0

# 129
Аз раждах така, макар че докторът ми дълго време не искаше и да чуе за това, накрая склони-щом като тази болница не може да ми усигури избор на начин на раждане-говоря за съвременна анестезия, трябваше да се съгласят с мен. Всичко мина гладко и без всякакъв проблем. Какво точно ви интересува?

# 130
Аз също раждах ва Горна Оряховица планово секцио при д-р.Соторив. Много съм доволна изключителен професионалист  и много бързо се възстанових. Пожелавам успех на бъдещите майчата. Peace

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 10:10 от pepssh

# 131
  • Велико Търново
Аз също раждах ва Горна Оряховица планово секцио при д-р.Соторив. Много съм доволна изключителен професионалист  и много бързо се възстанових. Пожелавам успех на бъдещите майчата. Peace

Мъри,Пепито Габата ти е одрала кожата Crazy
ТрЕбе да се видим преди да си заминала Peace

# 132
caprice и мен ме интересува същият въпрос .......  Simple Smile
Можеш да прегледаш ей тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=83330.0
yani_cat , благодаря за линка  Hug изчетох темичката. мисля да се ориентирам към сотиров. ще реша окончателно след като мине консултацията ми на 24ти  Simple Smile

# 133
caprice и аз засега съм избрала Сотиров. Искам да раждам със секцио, защото съм с 5.30 диоптъра късогледство и има опасност да се качи още. На една колежка се увеличи с 1.30 след естествено раждане. Не е само тази причината, по принцип си искам секцио. Но като гледам ти ще минеш преди мен  Wink
Желая ти безпроблемно раждане!   bouquet

Тези, които са раждали в Горна, знаят ли дали могат да се запазват ВИП стаите при планирано секцио?

# 134
caprice и аз засега съм избрала Сотиров. Искам да раждам със секцио, защото съм с 5.30 диоптъра късогледство и има опасност да се качи още. На една колежка се увеличи с 1.30 след естествено раждане. Не е само тази причината, по принцип си искам секцио. Но като гледам ти ще минеш преди мен  Wink
Желая ти безпроблемно раждане!   bouquet

Тези, които са раждали в Горна, знаят ли дали могат да се запазват ВИП стаите при планирано секцио?

благодаря ти  Hug  bouquet късмет и леко раждане и на теб   bouquet
може да си запазиш стая. виж в другата тема беше писано Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт