БЕБЕТА ЮНИ 35 :D

• 14 549
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Е, голям сън му ударих пак Blush Нещо ми се спи пак както в началото. Ама ми е много добре така де Wink
Относно изписването, при нас само родителите,баба и дядо и братя и сестри. Никакви други- достатъчно са ми. А моя да почерпи като съм в болницата, а не като ме изписват, защото няма да ги угрее Joy
Още много се вълнувам за първото ни бебче и даже и се притесних малко за мен. Ама така е , време е и се почва. Надявам се  Mani1976 или татенцето да сложат снимчица в албума ни и да почваме да го пълним.
Аз днес пускам пералнята с дрешките и да не се офлянквам Joy Да са ми готови и те!
Bleu, не че съм опитна ама знам, че бебчето трябва да е с една идея по-облякано от теб. Тоест ако ти си с къс ръкав, то да е с дълъг. Наистина е абсурдно да се облекат всичките неща. Боди и гащеризонче е идеалка Peace

# 151
Честито бебче нa Mani!!!
Да им е жив и здрав малкия мъж и много да ги радва!!!

smile3525

Момичета, аз съм го сънувала този момент - как влизам във форума и виждам, че си имаме и ние бебче... Ама много хубаво било бе, така се развълнувах  Hug!

За изписването - дано да сме готови с ремонта на спалнята до тогава и да се прибираме към вкъщи, та ще сме само с родителите ми и с брат ми, мъжът ми въобще не е по навалиците, така че ще ни е съвсем спокойно  Peace

# 152
Да попитам аз: Зехтина с който първоначално се маже бебето каква марка трябва да е и какво точно трябва да му е съдържанието?

# 153
geneva2008 и аз това се чудих и като се порових във форумите май най-много препоръчват студено пресован на Екстра Върджин. Аз си взех такъв да си мажа коремчето още в началото  Laughing

# 154
Ох моми4ета преди малко имаше земетресение,така се изплашихххх  ooooh!  ooooh!  ooooh! . Стола ми направо се тресеше ,помислих си 4е нешо ми става.....Оф дано не се повтаря ве4е  Naughty

# 155
и в търново имаше!!
тъкмо бях легнала да чета книга и на таня едни пластамасови животни като се разтресоха на масата...
сега съм обута, облечена, с тел и ключове в джоба и се чудя да лягам ли пак, да излизам ли ...

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 13:29 от T o n i

# 156
Земетресение с магнитуд около 4 по скалата на Рихтер е усетено в Белене, съобщиха за Агенция “Фокус” от секция „Сеизмология” към БАН. Епицентърът на земетресението е около Стражица.

това от фокус

# 157
Лелеее, какви са тия заметресения Shocked Ние тук не сме усетили. Дано повече не се повтаря, че много е страшно това.
Най-много ме е страх от природата. Ние сме толкова нищожни пред нея. Дано повече няма.

# 158
а в търново за последните два месеца за втори път има земетресение
и почвам да се притеснявам вече  Confused

# 159
да и в русе за втори път ...още не мога да дойда на себе си мн се уплаших ,моля се да нес повтаряяяяя  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig   Praynig

# 160

Да се очета и аз, в събота купихме почти всичко за бебчо - кошарка дървена, матраче на magniflex (казаха, че било най-хубаво,....
Утре някои ще ходи ли на лекцията на 9 месеца? Може да се разберем нещо.

vesi21, откъде купихте матрачето, какъв размер е, цена? Аз почти не излизам, понеже лежа вече цял месец заради контракции и нямам възможност да обикалям. А днес пристига леглото и трябва и за матрака да мисля вече. vesi21, много свежа спалня  Simple Smile

При последната консултация се оказа, че бебчо е вече 3400 и според доктора може да ни изненада съвсем скоро, което ме притесни, защото все още не съм готова с покупките. Но засега ще продължа с хапчетата за контракциите, за да изкараме още малко, поне до към 24 май.

За изписването не искам никой да идва, освен таткото.  Simple Smile Обаче ще видим тактичността колко ще помогне, за да отбия "мераците" на някои хора, които от преди два месеца са заявили, че ще идват.

Щях да забравя да питам - (тези, които ще раждат във Вита) вие какво си подготвяте за болницата?

# 161
vesi21, аз мисля да отида. Ставането сутрин ми е проблем, може и да пропусна презентацията на панадол, но ще съм там. Стига да не почна да раждам!  Joy

Момичета, това със земетресенията ме стресна много. Дано да не е било силно, надявам се сте добре, няма уплашени и контрахиращи матки. Хапнете по един шоколад! Горещи  Hug на тумбаците!

Днес ново бебе няма ли?  newsm78  Grinning Нашият татко снощи така ни се радва и той. Някак си го въвлякох и него с историите ни, та сега само разпитва.

# 162
Здравейте!   bouquet
Земетресението не съм го усетила, и май е по-добре, че каквато съм паника... Само знам, че си вали дъжд  Wink и пече слънце  Laughing
За изписването - да си призная идея си нямам как ще протече... Проблемът е, че ние с милото сме си самички в Русе (семействата ни са на 80-100км) и ако се изръсят всички накуп, направо не си е работа  Confused само знам, че майка ми ще дойде, а най-вероятно и сестра ми със съпруга си, а от страната на милото - идея си нямам (те нали "не ми говорят"  Peace).
За сгъваемите кошарки и повивалниците им - само да отбележа (за кой ли път, моля да ме извините), че сестра ми ползва само една такава кошарка, в която сега гледа второто си дете 1,6г., на което все още сменя пеленките на него и го преоблича - удобен й е, въпреки че има и от по-големя размер повивалник, подобен на този http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_76&products_i … c48c9864b2c488bde но много по-цветен нещо не го намирам нейния шкаф в нета
Утре ще ходя да слушам за закаляването и как да обличаме бебето. Много мнения има по този въпрос, та да видим, да чуем  Simple Smile
Хубав ден на всички и дано няма повече земетръси!   bouquet

П.П. Забравих да кажа за стъклените шишета и микровълновите фурни - ако има шупла в стъклото има вероятност да гръмне шишето докато се стерилизира, поради тази причина си взех от една мама ел.стерилизатор за 70лв. и с гаранция, ето го и него: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=91_72&products_i … c48c9864b2c488bde

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 14:22 от rallii

# 163
Моми4ета явно много сте се изпла6или от земетресението,дано не се повтаря    newsm17
Ние о6те не сме купили повивалник нито вани4ка,то има време ама да видим
Днес съм на преглед,като се върна 6те се от4ета.Май 6те трябва да ми определя дата за секциото ама знам ли  newsm78
И аз за изписването не искам никой да идва ама май няма да стане на мойта,свекито се гласи да дойде май по радно (само да вметна 4е живеят във Франция та за това де),майка ми сигурно и тя 6те доийде....ама к'вото е тва,само живо и здраво да ми е бебето
Хайде тумба4ета до после   bouquet и много цунки

# 164
  bouquet HugЧЕСТИТО НА МАМА МАНИ!ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖБАТА!!!   bouquetHug

Общи условия

Активация на акаунт