Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
Как да се подготвя за болницата?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
-
Как да се подготвя за болницата?
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
-
Каква е целта на кошницата за новороден, която се прикрепя към количката?
-
Какви са причините за контракциите по време на бременност и какво трябва да се направи в случай на чести и болезнени контракции?

И МНОГО ИЗНЕНАДИ
Mushmorika от София - първа

парола: 2008 

- бях поканила гости снощи за рожденния ден и от това, че съм се помотала малко ли незнам - днес съм отекла цялата
. Краката и ръцете са ми като кебапчета, а освен това кръвното ми е толкова ниско,
, но с първата бременост по това време вече ми беше по - високо от нормалните стойности, които поддържам. На всичко отгоре ме е налегнал един мързел, че не ми се прави нищо, а трябва да подготвям фронта за ремонт
Хиляди благодарности, In4oka за поддържането на темичките! 
!
!
(не с това темпо, де
днес оправях гардеробната и ме хванаха контракцийте,прибрах се да си легна естествено и ми мина.Ще взема да родя насред багажите,ужас.Тази седмица ще подреждаме стаята на дъщерята и бебешката дано успеем до края на седмицата.През деня почти нищо не ме боли ама нощем не мога да спя.Изтръпват ми краката ,боли ме таза...
Обаче ще прилегна за малко и после съм налице за срещата
Някакво шубе ме е хванало с този мач днес, нявсякъде ще е пълно с фенове... а аз от тях много се пазя. Дано да няма в рейса, с който ще идвам