Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
Как да се подготвя за болницата?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
-
Как да се подготвя за болницата?
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
-
Каква е целта на кошницата за новороден, която се прикрепя към количката?
-
Какви са причините за контракциите по време на бременност и какво трябва да се направи в случай на чести и болезнени контракции?
Моя и него щях да го фрасна днес, като ме пита дали щяла да съм си като преди после 

всички в корема ме гледаха
Бях пуснала една тук във форума, но се отказах от нея, ми тя се оказа цял самосвал!! Голяма, тежка и т.н. Ходих в един огромен магазин за колички да провам различни модели, да сравнявам и т.н. и още не мога да взема решение. дари7 беше показала в предната тема една, но тук при нас не ги продават. Но пък те на снимки всички изглеждат много добри, а на живо....
Още не съм дочела до край предната тема.... отивааааааам.
, само да те "успокоя" - аз още не съм си получила пари от мартенския ми болничен, защото той до преди 3-4 дни въобще още не беше стигнал в НОИ 
Та видях снимките ви от днешната среща и направо се
и как се радвам че ще имаме летни бебоци та да вършеем навън цяло лято
а така ми се иска.
)