БЕБЕТА ЮНИ 35 :D

• 14 519
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
И аз се надявам да не качвам повече,че днес нещо като си гледам и шкембака и се чувствам като мечок, а аз си бях толкова фина и лекичка, ама на ти ся #Crazy Моя и него щях да го фрасна днес, като ме пита дали щяла  да съм си като преди после #Crazy
Що за въпрос и що реши да ме депресира, аааа не че не му го изкарах през гъза де hahaha
Така му се пада. Даже и лекаря днес като ме гледа и реши , как ли ме изтрайвал мъжа ми:sick:
Ха, че странно... newsm78
Нещо ме наболява кръста днес от вървенето и лягам пак Wink
Слийпинг, добре дошла отново! Много гот,че си изкарала хубаво  bouquet

# 31
ЧуШлИвО ЛюТе, как се радвам, че най-накрая се включи. Чудихме се какво ли става с теб! Радвам се, че сте добре!

Дари, не ми се иска да се ражда малкия още, затова я почнах и тази тема, уж да имам недовършена работа...  Joy

Бюти, дано си почина, въпреки лудницата от хлапетата. Сигурно си се заредила с положителни емоции!

Валентина, почивай си, без такива емоции следващите 2-3 седмици поне!

# 32
П.П. Само да споделя, този в таксито след срещата яко вярно се беше спекъл. Офиоли, като слезе и той сякаш съвсем загуби ума и дума. На чист и прав път успя да загуби "равновесие" на няколко пъти. Направо изтръпнах. Хайде чакаме снимките от днес. Да кажете на коя й е най-голям тумбака!

Уф, трябва нещо да се майстори за вечеря.  newsm78

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 19:40 от In4oka

# 33
  • по света
Видях снимките,много сте готини.Жалко че съм с контракции и болки...иначе да се включех в срещата.Имам чувството че съвсем скоро ще родя,нали е трето може като една от малцинствата да не разбера Wink

# 34
  • Miami
Моя и него щях да го фрасна днес, като ме пита дали щяла  да съм си като преди после #Crazy
Що за въпрос и що реши да ме депресира, аааа не че не му го изкарах през гъза де hahaha
Така му се пада.
Joy katentze и моя така ме пита, ама и аз му го изкарвам през г...  hahaha  Радвам се, че изследванията и хемоглобина са ти добре  Hug

Мацки, страхотни сте на снимките, супер сладки  Hug

Вери много е сладка дъщеричката ти на  снимката от аватара Simple Smile

# 35
Вери много е сладка дъщеричката ти на  снимката от аватара Simple Smile
Благодаря!   bouquet

# 36
Моми4ета наистина сте страхотни Hug
Вери наистина е много красива дъ6тери4ката ти   bouquet пу пу да нея уро4асаме Hug
Моми4ета не се ядосваите за кг.( кой го казва) hahaha ми то ве4е и вода да пийна ми се лепка вси4ко какво да правя незнам newsm78,ама ако успея да задържа на тез килца добре ,ако не пак добре.абе само бебенцата  да са живаи и здрава после 6те сваляме Mr. Green

# 37
Инче, наистина се заредих с положителни емоции, ама най-вече от красивите гледки и хубавото слънце. Иначе, на 2 пъти успявах да заспя през деня на фона на голямата аларма - направо не можах да повярвам!  Shocked

Разгледах новите попълнения в албумчето. Много сте готини всички и на някои от вас направо не мога да разбера къде са ви килограмите? Изобщо не си личат - радвайте се! Wink Аз с моя щърчащ корем обирам погледите по улиците. Особено във френската част на Швейцария, като се разхождах сега по улиците, малееее  ooooh! всички в корема ме гледаха все едно съм полезно изкопаемо Ама и аз с едни тесни блузки ходя и така хубаво се очертава всичко   Mr. Green

Гали80, аз също се чудя като теб как ще се прибере този корем след раждането  newsm78 Като гледам колко се е разтегнал горкичкия напред, направо жал ми става. Стрии нямам още, ама никога не е късно, въпреки че моята кожа не е от този тип. И въпреки това, мажа редовно, защото макар да не се появят стрии, ако не се маже сега кожата, след това не може да се прибере както трябва. Майка ми е така - стрии няма, но й е отпусната кожата на корема, понеже с нищо не се е мазала, докато е била бременна.

Да ви кажа, че и аз имам проблем с избора на количка.  Sad Бях пуснала една тук във форума, но се отказах от нея, ми тя се оказа цял самосвал!! Голяма, тежка и т.н. Ходих в един огромен магазин за колички да провам различни модели, да сравнявам и т.н. и още не мога да взема решение. дари7 беше показала в предната тема една, но тук при нас не ги продават. Но пък те на снимки всички изглеждат много добри, а на живо....  ooooh! Та, твоята ми хареса, ама така на сляпо не мога да я поръчам. Изглежда ми изчистена и лека. А дали е така, кой ще ми каже...?

Ние също си имаме вече легло, 120/60. Някакво май доста старо е (2ра ръка), но на мен това не ми пречи, щом е в добър вид. Не ми се даваха много пари за по-малко легло, с което ще изкараме 5-6 месеца само. Та, като го сглобявахме, не сложихме едната решетка и го прикрепихме към нашето легло и така стана модела, който исках още в началото. Бебето хем няма да се чувства изолирано, хем ще си спи в своето легло. Иначе, като порастне дотолкова, че да се измъква само от леглото, ще му сложим решетката. Тя поне се смъква нагоре-надолу.

А пък относно киселините, знаете, че стомахът така или иначе си произвежда киселини, за да се усвои храната. По време на бременността мускулите, които се намират м/у стомаха и хранопровода, се отпускат и когато бебето го притисне нагоре, киселините се качват. Но, това не са тези гадни киселини, предизвикани от храна и затова с нищо май не могат да се успокоят.  Поради тази причина, се пропоръчва по време на бременност да се яде по-често, но в малки количества! Друг е въпросът, когато се появят онези киселини, предизвикани от дадена храна. Там вече е наистина много гадно. Аз си говорих с една моя позната тук, бременна в 9 м. Препоръчах й моето вълшебно сиропче, а тя ми се изсмя, че е залъгалка само. Пие някакви много скъпи хапове - само те помагали... Аз останах ей така  #Crazy

Ох, стига съм ръсила мозък пак.  Blush Още не съм дочела до край предната тема.... отивааааааам.

ПП
Вери наистина е много красива дъ6тери4ката ти   bouquet пу пу да нея уро4асаме Hug

Да, така е!  Hug Но и на предната снимка също беше много красиво детето Wink

# 38
Запис и от мен и   bouquet за Инчока, както винаги!
Добре дошли на завърналите се мами  Hug!

За тежестта и пуфтенето - аз отдавна съм така, въпреки малкото килограми най-редовно си пуфтя и едва си взимам въздух понякога... Не знам нашето тати как ме изтрайва понякога, то не е въртене и в леглото, пъшкане  ooooh!...

Явно при всички са зачестили контракциите, да почивате повече, ей  Hug, аз след няколко дни с леки болки съм по-добре, ама си полежах стабилно.

Кори, много тъпо това с болничния ти  #2gunfire, само да те "успокоя" - аз още не съм си получила пари от мартенския ми болничен, защото той до преди 3-4 дни въобще още не беше стигнал в НОИ  #Crazy. Направо ми идваше да убия някой като разбрах... Оказа се, че някаква мацка от счетоводната фирма излязла по майчинство и болничният ми си останал да събира прах в някое чекмедже... Така че случват се такива неприятности  newsm78

Хубава вечер, тумбачета!

# 39
Здравейте Simple Smile
Вери мн хубава снимка на малката красавица   bouquet
Кори ,ще се разберем за среща Simple Smile
РАли ,ти се пази много да не се разболееш накрая  Praynig
Миша,ами да ти кажа и аз н еподозирах 4е бебо сее обърнал.И аз го усещам да ме рита отстрани ,така че въобще не предполагах 4е е надолу с главата Simple Smile сега се моял да не вземе да се завърти пак както не трябва Simple Smile
Лека ве4ер
ааа Чушливо люте пиши по 4ести4ко Simple Smile
между другото видях и ЛИНАІВИКИ горе н абалкона ...пиши как си Simple Smile

# 40
Здравейте,и аз да се обадя от коневръза  Mr. Green не съм се вкю4вала отдавна ,защото бях на работа после малко пътувах а като се върнах ми из4езна кирилицата  Rolling Eyes Нооо сега вси4ко е ок.  Peace Та видях снимките ви от днешната среща и направо се  Shocked Много сте сладки особенно така на куп ама 4ак сега като ви гледам осъзнавам колко малко остава а хем аз съм за края на юни.По въпроса с ремонтите ние нашия не сме го по4вали защото мъж е в командировка и ще баде савсем в последния момент та ми се струва ,4е  ще има изненади насред ремонта ама здраве да е.Ами надявам се по 4есто да се вклю4вам ве4е .И стискам палци вси4ко да е наред с бебоците на вси4ки   Peace

# 41
Включвам се по-често обещавам Embarassed
бая ще си помързелувам тая седмица че в градината на дъщеря ми има рубеола а аз нито съм я карала нито съм ваксинирана.Та ще го ударим на разходки по градинки,ееех как ги обичам тия дни Heart Eyesи как се радвам че ще имаме летни бебоци та да вършеем навън цяло лято Heart Eyes
Ще се възползвам да накупя някои неща че от каката нищо няма да ползвам,всичко е розово
Вече съм взела 2 комплекта за изписване,единия с тънка пелена,другия с по-плътна,която ще си ползвам и за количката.Избрала съм Кангаро ексклузив с 2 коша и съм я капарирала в един магазин,май тая седмица ще си я взема.
Купила съм и няколко летни гащеризончета,бодита,един комплект чаршафи за кошара на Бертони,имат и балдахин,много са сладки.
Лошото е само че не мога да ходя на къщата да чистя след майсторите та мъжът ми ще трябва да се нагърби с всичко.Той горкия почти не му виждам очите ама ще издържим още малко.
Какво щях да кажа още..натиснал ме е такъв глад че ям през 1 час.Моля се само качените 10 кила да не станат 20 последния месец PraynigИначе не ми тежи ,само ме боли ниско долу срамната кост и отвреме на време ме пробожда в шийката,все едно главата му пружинира.Но нощем почти не мога да спя от болки в таза и бедрата,прасците ми долу се схващат.ООХайде да се оплача на вас че няма на кого ooooh!

# 42
Вери и Тони благодря за инфото.То с тия болезнени гърди дали ще мога да кърмя изобщо Cry а така ми се иска.
Вери, само красиви гени събрало момиченцето ти-да ти е жива и здрава.
А видях и снимките от срещата-браво на усмихнатите и хубави мами. Аз вечече като се снимам и  заемам половината снимка с тия 20 кила отгоре съм като мама барба ,както казва моя любящ мъжлец.
 Отивам да се намествам в леглото,че и тая нощ ще е дъъълга и будна вероятно  1countingsheep

# 43
отвреме на време ме пробожда в шийката,все едно главата му пружинира.

абе с тва пробождане много съм се ошашкала. В никакъв случай не е главата, че моето е седалищно. И нямам усет да пружинира. Само ме срязва нещо от време на време и не мога да преценя нормално ли е и параноята ме е затресла. Някой да е говорил с лекар за тва, че мойта "акушерка" пак ще ми даде най-компетентния отговор и то чак на 19.05.

# 44
Запис Мапис!

(аз по погрешка съм си писала в старата тема, и се чудя що никой не отговаря  Whistling)

Днес беше много хубава среща, познайте за какво си говорихме  Joy
И tanita беше, и моля да ни извини, че не се снимахме докато тя беше с нас... ама то и ние нямаше да се снимаме, ако съпруга на maristuta не ни подсети  Embarassed Голяма съм блейка. Мъкна апарата на всичките сбирки, на нито една не снимах с него  ooooh!...

Днес съм го ударила на почивчица и лежане и затова и контракциите намаляха... Май ще трябва да свиквам с този муден режим. Да не претоварвам ситуацията... за щастие не са болезнени, но като си помисля, че през това време на малкото не му стига кислород, и ми става едно кривоооо...

ей на сега - чаршафи и хавлии за простиране, има да се пинкам един час докато простра всичко...

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт