E-bay тема 7

• 48 150
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Елиона, докато не ти вземеш кода от Бандата ще е така
Значи да си попълня данните, така ли? В австрийския съм залагала, но не ми е искал кредит кард №. Ако не го дам, означава ли, че и снаипера няма да може да наддава?

# 121
статуса на акаунта ти е неверициран, не знам какво ще стане със снайпера,
по скоро е да предпазят ебей от теб
Тъй като ебей физически няма възможност да провери дали данните са верни те пращат в банката да вземеш код, ясно е че банката няма да даде кода на друг, и тогава приемат че всичко с теб е наред, с 2 думи използват банката

# 122
  • into the blue
Урааааааааааааааааааааааааа!Току що спечелих за първи път едни маратонки Диадора за мойта убавица,благодарение на вас!Така,сега малко по-спокойно да попитам какво да правя,да чакам ли за инвойс или направо да пусна парите,като тя ми е казала колко е шипинга?

# 123
  • Sofia
попълних всичко и пак не ми приема бид-а #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 124
не това, трябва от банката да ти кажат кода на транзакцията, обикновено отнема няколко дни

# 125
  • Sofia
не това, трябва от банката да ти кажат кода на транзакцията, обикновено отнема няколко дни
Е нали се регистрирах в Пей Пал-а, вкарах си кода и т.н. даже днес си настройх снайпера да наддава. Нещо не ми е ясно newsm78 newsm78 Странното е, че другите е-бай ми приемат залога, а канадския - не. Точно когатотази стока ми трябва неистово. Много ме е яд. Изрових целия интернет да я намеря, и сега  finger

# 126
Урааааааааааааааааааааааааа!Току що спечелих за първи път едни маратонки Диадора за мойта убавица,благодарение на вас!Така,сега малко по-спокойно да попитам какво да правя,да чакам ли за инвойс или направо да пусна парите,като тя ми е казала колко е шипинга?

Плащай, ако можеш ръчно да въведеш шипинга.

# 127
  • Sofia
А дали не е причината, че съм пуснала снайпера и за това да не мога да наддавам  Ле-ле, ако е за това - значи съм ужано руса Banghead Banghead

# 128
  • into the blue
Да,ама сега мацката ми праща фактурата с шипинг 5 лири,а преди това ми беше казала 3.5 и отгоре на всичко ме моли да не плащам докато не проверяла тарифите на пощите,защото можело да излезе и повече.Какво да правя,дали ще ме врътне или.... newsm78

# 129
А дали не е причината, че съм пуснала снайпера и за това да не мога да наддавам  Ле-ле, ако е за това - значи съм ужано руса Banghead Banghead

Провери ли дали шипват до БГ?

# 130
Да,ама сега мацката ми праща фактурата с шипинг 5 лири,а преди това ми беше казала 3.5 и отгоре на всичко ме моли да не плащам докато не проверяла тарифите на пощите,защото можело да излезе и повече.Какво да правя,дали ще ме врътне или.... newsm78

Напиши й, че ти е казала вече, че шипинга е 3.5 лири и й обясни, че ще се оплачеш на Ибей, ако го завиши. Ти нали я пита предварително?

# 131
  • Sofia

Провери ли дали шипват до БГ?
Питах продавача и той ми каза колко ще ми струва. Иначе като искам да бид-вам ми изписва, че шипинга до България не е опредлен или отбелязан - все тая. Ще се гръмна ако не взема тази стока, при все че няма други желаещи, а има и "бай нау" опция, но е 2 пъти по-висока цена. То дори и тя ме устройва, ама защо да я плащам при положение, че няма други желаещи.

# 132
Пиши му да си оправи търга,на мен ми се е случвало като има забрана,продавача промени само тези търгове ,за които исках да играя и така ги купих  Peace

# 133
  • into the blue
Thanks Aleks   bouquetПисах й,сега чакам да видя какво ще ми отговори.

# 134
Днес се сдобих с ей тези :

Общи условия

Активация на акаунт