E-bay тема 7

• 48 073
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 900
Благодаря Durango  успокой ме Hug

# 901
Иска ми се да споделя размисли по повод анкетата. Та значи жените на Орешарски, ясно, седем се разкриха, очаквам да се появят и още, чудя се коя ли от нас е истинската? Имам съмнения, че е Durango, но нямам доказателства  Joy. По-любопитно ми е, обаче, защо има такива с отговор "николко"  newsm78 . То е ясно, че щом сме тук, значи харчим  Mr. Green Освен да са някакви психоложки и социоложки, дето ни четат и пишат научни трудове по темите "Интернет търговия и пазаруване"; "Пристрастявания към онлайн пазаруването"; "Майки без работа харчат парите на мъжете си" ... и други подобни. Или пък това са тези от статистическия институт, които пишат, колко се е подобрил живота на българина и как е нараснала покупателната възможност  Thinking

# 902
  • На черешата
 Има хора,които все още само четат и опипват почвата. Mr. Green
 Аз се регистрирах в ибей през 2006,но първата си покупка направих в началото на 2007.Преди това само зяпах.
 Пък и нямаше от къде да се информирам,тук малко хора пазаруваха от това животно ибей. Joy Joy Joy

# 903
Колко пъти до обеснявам, че съм мъж, не жена, пак камоли на Орешарски
виж на СерГейчо ... ммм да ми падне .... ще го отнеса кат пикап хонда по нанадолнище
 Joy

# 904
  • На черешата
виж на СерГейчо ... ммм да ми падне .... ще го отнеса кат пикап хонда по нанадолнище
 Joy

Aуууу,това вече е обезпокоително. Crazy

# 905
Побъркват ме тези от Пейпал!
Не знам какво да ги правя вече! имам 20 неща за плащане и не мога да платя нищо #Cussing out
писах им, изпратиха ми този малоумен отговор: From:  webform@intl.paypal.com <webform@intl.paypal.com>

Hello, my name is Faysal and I am happy to assist you with your question
 regarding your credit card.

Sorry for the delay in answering your email. To provide one of the
 safest online payment services, PayPal reviews every transaction before
 it is approved, and occasionally, we must limit funding options or
 decline a payment. These decisions consider every aspect of the
 transaction, including the merchant's settings and PayPal's statistical
 models. From time to time, these complex security measures may affect
 some accounts in good standing. We regret any inconvenience this may
 have caused you.

Note: If your transaction has been denied, you may be able to complete
 the transaction using another funding source.

If you have any further questions, please feel free to contact us again.

Sincerely,
 Faysal
 PayPal Consumer Support
 PayPal, an eBay Company

# 906
pepi
защо пък реши че съм аз ?
По скоро съм тема на друго проучване
"Мъж прави шопинг от интернет, отнема на жена си последното удовлствие и я праща да изкарва пари"
Дотук звучи кат 3 години условно

# 907
Майтапя се, бе човек  Twisted Evil. Първо, защото си единственият мъж в нашия ибейски кокошарник, или поне единственият, който се е разкрил. И второ, защото само някой от ранга на Орешарски ще тръгне да си купува камиони от Америка. А и ми се иска малко да те дразня, защото имаш много кофти отношение към благоверната ти съпруга  #Cussing out Обикновено мъжете се трепят да изкарват парите, а жените отговарят за харченето им. Ти нещо си обърнал нещата, та затова аз ти обърнах резбата.  Mr. Green

# 908
  • Русе
monda , аз ти писах какво да направиш.Изпробвано е й действа.Когато не можем да платим си прехвърляме пари с Iliana и tasi.Последният път на tasi успях наведнъж  200$ и след това по 40$,защото с по-голяма сума ми излизаше същото съобщение както при теб.Плащането става не от картата,а от баланса.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 14:43 от maiche

# 909
  • На черешата
 Моля,моля-харча каквото съм си изкарала сама. Mr. Green

# 910
pepi смятай, този камион идва на цената на нова баничарка
за мощност няма да говорим - ускорението му ще накара всеки голф маняк собственоръчно да нареже всички модели на VW
топ модела има 2 бройки в София, виждал съм на живо какво прави по сфетофарите със всичките му 4 тона така красиво изряза едно бмв.
А ние сме еманципирани затов си сменяме ролите
 Joy
Абе ако видиш между Бреница и КнежЪ американски камион, аз съм

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 14:35 от Durango

# 911
Моля,моля-харча каквото съм си изкарала сама. Mr. Green
То и аз така, ама напоследък харча повече, отколкото изкарвам  Embarassed
Така че, Дуранго, ако по пътя между Бреница и КнежЪ видиш самотна дама да живее на палатка - аз съм  Laughing

# 912
Извинете, че се намесТвам, ама веднага си представям как Дуранго те подбира от палатката с кЪмЬОна Simple Smile

Аз пък искам Зебрата на Фишър прайс, ама ми искат 61 долара за доставка от Щатите, пък  ooooh!

# 913
 Joy

Това пак камъни в моята градина ли са  Twisted Evil

# 914
  • На черешата
 Някакъв спор се завихри тук гледам.... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт