E-bay тема 7

• 48 117
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 885
момичета, да ви питам. платих на един кореец едни обувки. обаче винаги след това съм получава е-майл от продавача, че е получил плащането и ще ги прати еди кога си. сега вече трети ден нямам такъв е-майл. писах му два пъти, но не получих отговор. вие винаги ли получавате е-майл, че ви е получено плащането?
 maxxi007 не е трудно. на мен ми се струва много по-лесно от ла редута

# 886
тези кореици китаици не ги чакай за отговор, най вероятно ги е пратил и за него случая е приключен, имам чуството че не знаят какво ги питаш
maxi007 тук има доста русенски майки, поръчат ли поръчат поръчат

# 887
  • София
За сума от 105$ с доставка, ако е отбелязано като подарък ще платя ли мито?
Мерси за отговорите

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 10:40 от anelima

# 888
може би

# 889
  • На черешата

Трябва освен да отбележи,че е подарък и да напише по-малка сума. Confused

# 890
  • Русе
Мерси за отговорите

Зависи каква е сумата без доставката.А,че е маркирано като подарък няма никакво значение.
Митничарят гледа декларираната сума ,не го интересува дали е подарък или нещо друго.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 11:34 от maiche

# 891
Durango дали това возило ще успее да мине прословутия Технотест у родна БГ,нали все се заяждат ,че все нещо не отговаря на стандартите на ЕС?А пък  и все някой служител ще реши да изкара някой лев!Имам друго запитване от $2000 до $4000 искат само на теб или на всички собственици на превозните средства,които ще бъдат натоварени в контейнера?

# 892
Ами возилото е ТОВАРНО, а и не съм казал че ще минава Технотест в БГ. Само за мен, не знам дали могат да се хванат 2 40" Контеинер
от 600 до 1000 е предвижането на возилото от Тексас до Джърси (600 ако е на собствен ход, качва се каубой и газ до окена)

# 893
Имаш предвид в Гърция ли?
Mam@ беше дала линк,където пишеше че в един контейнер се събират 4 леки автомобила и 2 товарни

# 894
има 20 футови и 40 футови контеинери
тези 4 се събират в 40 футов, ама надали ще има още един камион до Гърция
изискванията за товарни и пътнически автомобили в технотест са различни Wink

# 895
Да ,но задължителни Wink

# 896
мда, но изисквянията за товарни ги покрива отвсякаде - за пътнически - Абсурд
не може Евро1 да вземе, камо ли по по-нагоре. Само това 30 на сто разход малко ме притеснява, ама един метан
Joy

# 897
Спечелих на бърза ръка диспут  Mr. Green, но интересното е че освен върната сума продавача е писал че е изпратил втори артикул /аксесоари за айфон/.
Случвало ли ви се е подобно нещо  Thinking

Mam@ беше дала линк,където пишеше че в един контейнер се събират 4 леки автомобила и 2 товарни
Shocked Нямам такива спомени  newsm78

# 898
Спечелих на бърза ръка диспут  Mr. Green, но интересното е че освен върната сума продавача е писал че е изпратил втори артикул
искам и аз, да ми пратят 2 камиона
 Joy

# 899
Спечелих на бърза ръка диспут  Mr. Green, но интересното е че освен върната сума продавача е писал че е изпратил втори артикул
искам и аз, да ми пратят 2 камиона
 Joy
Нахалник  Crossing Arms да не чуеш/прочетеш нещо  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт