Сигурен пример за некадърността на този човек !
Пълни глупости!
околоплодните води са се желирали леко
то е ясно сега за всички, но след кухо яйце и на пангара в първия миг ти се обръща всичко.
но първата ФМ /в 13-та седмица ли беше/ ми я спести - нямало нужда. може и така да е, ама си отидох на друго място.
това ми беше вече разочарование ... аз в девети месец оставена на произвола се чувствах. даде ми документите и ми каза чао
се държа с яйцето ми като с боклук ... ей тая жена
ама не е тук мястото
.
.Подкрепям тези твърдения напълно.
.
и бях твърдо убедена, че той ще следи и втората ми бременност - едва в началото съм..., но уви!, заради инцидента с въпросната статия, ми обясни, че не може да ме следи и че за известно време няма да приема бременни...Аз доста лично го приех, но за съжаление подобни глупости водят и до това...
и бях твърдо убедена, че той ще следи и втората ми бременност - едва в началото съм..., но уви!, заради инцидента с въпросната статия, ми обясни, че не може да ме следи и че за известно време няма да приема бременни...Аз доста лично го приех, но за съжаление подобни глупости водят и до това...
.
АКо някой може да препоръча лекар с опит и специалист в проблемна бременност (даже не знам има ли такива), може да ми пише на лични - ще съм много благодарна
Препоръчани теми