София - кв. Хаджи Димитър - 2

• 21 750
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • София
засега  сме верни на сладкарницата с градинка  Flutter

# 226
  • София
Къде сте всички, по морета или по градинки Thinking

Работа и жега ни мъчи  Laughing. Ние сме си в София. Има време до отпуските. Макар, че ми иде да се излегна в някое басейнче (разбира се чистичко  Wink).

# 227
Аз се крия под дебелите сянки в парка на Герена. Имам изпит в понеделник и ще сядам да чета от днес.Пожелайте ми да седна да чета(.... Самоэ се моткам.А диването спа от 11 до 12 и сега не иска да спи....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 228
  • София
Санита, пожелавам ти не просто да седнеш да четеш, ами направо да си вземеш изпита другата седмица!  fingerscrossed

# 229
Санита, пожелавам ти не просто да седнеш да четеш, ами направо да си вземеш изпита другата седмица!  fingerscrossed
И аз това ти пожелавам освен да седнеш и да го вземеш  fingerscrossed

# 230
  • София
Здравейте момичета,да се запиша и аз в тази тема.Живея в 29 бл.на Гинци.Имам син Емо,роден е на 31 август 2007 г.

# 231
Добре дошли Мими и Емо  Hug

# 232
  • София

Мерси Simple Smile

# 233
  • София
Вчера, късния следобяд, минах през слънчевата градинка, но мами с дечица не видях  Rolling Eyes. Явно по-късно излизате.

Корина, да се похвалиш с взет изпит в понеделник  Praynig.

mimi-1977, добре дошли с малкия Емо  welcome

# 234
Добре дошла Мими.

Мерси момичета,ама това диване не ме оставя да прелиста.Идва и ми дърпа листата...

Шаманка,днес тръгнах към кафето,но стигнах само до Ози и се върнах.Много жега,мисля сега да не излизаме да поппрочета нещо.... (надеждата последна умира Confused. )

# 235
Добре бе жена, може ли да си смениш и ника и аватара, че и подписа, три часа се чудя коя е тази Корина  Crazy Я да сядаш да четеш...и да нацелуваш Алекс.

# 236
 hahaha Joy
А аз писах с идеята в предния пост да напиша,че съм аз... hahaha

Това мойто не ме оставя за секунда мир.... Close
Стоях да 2 и половина нощес да чейс,днес пак ще е така...  Cry Cry Cry
Спи ми се -уморена съм..къщата ми енаопаки,а детето не спря да маже и разкхвърля...а имам и да уча...  Cry Cry Cry Cry

# 237
  • София
   Честита 1-ва годинка на Момчил (мама galaUSA)!

Да ви е здрав, обичан, умерено палав, безгрижен и любознателен!

Корина, пожелавам ти сили за ученето  Praynig. Още малко остана до изпита. Не се тревожи за къщата, ще те разберат. Друго ти е приоритет в момента.
Стария ти ник "Санита" ли е  newsm78?

# 238
Ейййййййййййй Честито на Момчил и на Галя!!! Да ти е живо и здраво момченцето и много да ви радва всички  Hug То вие сигурно не сте в София, ама да си кажа  Heart Eyes

# 239
  • София
Честит първи рожден ден на Момчил на мама Галя!   bouquet
Да расте здрав, усмихнат и да носи радост на всички у дома!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт