София - кв. Хаджи Димитър - 2

• 21 742
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Честит първи рожден ден на Момчил

# 241
  • София
Честит рожден ден и от нас. Simple Smile

# 242
  • София
Честито на Момчил и от нас!  bouquet  bouquet

Корина, много як подпис! Mr. Green

# 243
Честит рожден ден на Момчил!

много радост и щастливо детство

# 244

Корина, много як подпис! Mr. Green
Написах го в момент на истерия,недоспала и с 1000 задачи.Стурва ми се че изпита е предрешен..Лош 2  Twisted Evil Mr. Green
дано съм лош пророк!

Искам да кажа ,че майчето е страхотна  Laughing Laughing Laughing много добра женица и много отзивчива.Много ми помага ,много!  Laughing Laughing Laughing Понякога ми прави раздории с мъж ми и то голями ,ама е много добричка  Heart Eyes .

# 245
  • с трима мъже :)
Здравейте, момичета  Hug

Много благодаря за поздравите - направо ме развълнувахте, въпреки, че ги чета със закъснение  Simple Smile

Снощи се прибрахме и нямаше форум до тази сутрин и сега съм на линия. В София сме отново за ден-два и пак зачезваме за провинса  Sad

Останаха ли тука вече мамета? В Слънчевата градинка май се подвизавате, а?

Hug   Hug  Hug

# 246
  • София
daaa, заповядайте с момчо и батето и вие на хубавата сладкарничка с детски кът Peace

# 247
Как сте всички след това толкова разтърсващо събуждане тази сутрин? Така се стреснах като се разтресе прозореца. Помислих си, че има земетресение. Направо се чудя как ли са се почувствали всички онези,които живеят по- близо до мястото на инцидента.  Замислих се,че въобще не съм подготвена,ако трябва с малкия да се евакуирам някъде при някакво бедствие - въобще не знам какво ще ми трябва от първа необходимост за едно малко дете . Някой въобще мислил ли е за нещо подобно ?

# 248
Да, ужасно събуждане.
майка ми е във Враждебна, ужасена ми се обади към 6.45 да ме пита добре ли сме.
къщата се е разтресла, на съседите всички прозорци са счуперни, нашите за щастие не са.
нямам думи просто... ooooh!

# 249
Ужасно събуждане, добре че децата не се събудиха Praynig

# 250
  • София
Моите и двамта се събудиха и още същата сутрин се изнесохме към Сандански (имаме приятели там), та им погостувахме, даже ги топнахме и в детския басейн там. С мъжа ми сме си говорили, че ако не дай Боже се случи нещо (щото веднъж почти се наводнихме) грабвам децата, ако имам време документите и мобилния, шише вода и някаква храна - бисквити, плод, каквото има под ръка и тичам. При нас прозорецът м/у етажите е счупен.  Rolling Eyes

# 251
Блокът до последната спирка на 85 е без никакви прозорци на междуетажното пространство.Беше ад,наистина.Ние нямаше къде да бягаме. нямам кола,няма къде.Стояхме си у дома. както повечето хора.Беше ме много страх и все още ме е страх  Confused

# 252
При нас, пък, нямаше такива поражения....
Да, чуваше се силното и страшно гърмене и непрекъснатия тътен, но пък няма щети.

Притесни ме единствено липсата на инфо в началото, но след това като казаха какъв е случаят и си грабнахме капите с Дребния и отидохме на разходка в пакра, че не иска и минута да стои у дома!

# 253
  • София
Имам си вече бебе! Казва се Яна и се роди на 03 юли.  Надявам се скоро да тръгнем с нея из вашите градинки...  Mr. Green
Аня, ще го оправиш ли на първа?

# 254
  • София
Честито бебче!!! Добре дошло на белият свят Hug На мама леко възстановяване  bouquet

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 01:37 от Jeanny

Общи условия

Активация на акаунт