София - кв. Хаджи Димитър - 2

• 21 710
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Честито ново Х. Димитровче, да е силна и щастлива и скоро да я видим в обществото  Wink

# 256
saxophone, честита ти рожбичка!
Да ти е жива и здрава и много да ви радва и слуша!
  Hug

# 257
saxophone,честита рожба.Много да те радва.
Днес дават доста топло време.Ще си останем около блока.Айде чао да хванем малко хлад.

Ва-ни-ла ,много се радвам че онзи ден си поговорихме.
А и да ти кажа ,че в списанието са объркали Алекс-написали са го ,че е момиче Crazy Laughing Laughing Laughing

# 258
  • София
Благодаря ви на всички!  Hug  Лекарката ни даде разрешително за разходки в хладните часове, но аз мисля още някой и друг ден да се въздържа.  Thinking

Искам да ви питам къде има фризьорски салон в квартала, от който да сте доволни? Имаше едно момиче в блока до градинката на Европата, ама сега гледам, че вече го няма фр.салон там, та не знам къде да се подстрижа, а 9 месеца не съм и е много наложащо, пък и в същото време няма как да се отдалеча от квартала...

# 259
  • София
chestito na saxophone Wink i pozdravi ot pomorie  Party

# 260
Честито на Саксофончето
в 118 блок има фризьорски, аз последно там се подстригах, много е мила жената. 5 лева ми взе.

Охо Ванилка е на море,
ако имаш време драсни два реда как са цените на квартирите там, ако всичко се нареди може след три седмици и ние да забегнеме за малко към тоз район.

поздрави на всички

# 261
  • София
Честито, Саксофончеbouquet И не се притеснявай за разходките Wink, Дани го изведох на 5-тия ден. Simple Smile

Ако съм пропуснала някой на 1ва стр. да каже, че понякога само набързо отварям темата.

Ванилке, всички ти завиждаме. Party Ние тази година май ще пропуснем  Confused, мислим съботите и неделите да видим как са софийските плажове. А можем да стоим на гръцко колкото си искаме, ама нещо не сме много навити. Rolling Eyes

# 262
Здравейте!

Днес за кратко се мернахме с моя син в слънчевата градинка и много ни хареса!
Ще я посещаваме май често - често...

# 263
  • София
Аня, ще го оправиш ли на първа?
Готово!
Ама тя се е родила точно на термина. Grinning

# 264
  • София
saxophone, честита дъщеричка. Да е здрава, игрива, засмяна и да оставя мама и тати да поспиват вечер  Laughing.

# 265
  • София
  Весело изкарване и после снимков материал  Laughing.

# 266
  • Sofia - TelAviv
Честито на Саксофончето
в 118 блок има фризьорски, аз последно там се подстригах, много е мила жената. 5 лева ми взе.

Охо Ванилка е на море,
ако имаш време драсни два реда как са цените на квартирите там, ако всичко се нареди може след три седмици и ние да забегнеме за малко към тоз район.

поздрави на всички

Къде ще забягваш , ааааааааааааааааааа без да кажеш  Joy как те излових.

Да се представя, съседка в Хаджи Митково и приятелка на Лунното Цвете. Имам син бандит дето ще стане на 2г. след 4дена. Казва се Ерик и е пръв приятел на Вики, нищо че той неиска 

# 267
е как неиска да му е приятел Crossing Arms
не е вярно

# 268
  • София
Moon-flower, благодаря!   bouquet  Днес бях там на фризьор и съм много доволна от новата си прическа. Толкова ми олекна като я скъсиха тая коса. То в тези жеги не се издържа.   Tired

Аня, Точно на термина, мда.  Mr. Green  Ще я изведа скоро... Най-вероятно в събота, че да може и тати да дойде с нас, поне на първата разходка.   Wink

# 269
  • София
Честита бебка, Саксофонче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт