София - кв. Хаджи Димитър - 2

• 21 710
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
saxophone,честита ти рожбичка,да е прекрасна,жизнена и здравичка твоята принцеса,бързо възстановяване ти желая
Момичета ако някой го интересува фризьорски салон има и в 51 блок индекс Б,преди беше на пазара макгахан до кафенето на ъгъла същата фризьорка. Да ви се похваля бяхме една седмица на море с мъжа и бебока,на Китен,много съм доволна,цените са както тука

# 271
ekaterina II кажи как са цените на квартирите; хотелите. вие къде бяхте? как направихте резервация, от тук предварително или на място.
обслужването как е?
предварително благодаря.

# 272
Лунно цвете ние бяхме в почивната база на министерството на земеделието и горите "Морско утро" и понеже нашата приятелка работи в такова министерство на легло ни струваше по 12.50 + курортна такса 1.50 общо 14 лв.т.к си запазихме стаята директно по телефона със директора а не чрез агенция затова ни струваше по евтино другите които не работиха към министерство и си взимаха стаи чрез агенция им струваше по 19 лв.,а иначе цените на квартирите са над 20 лв.различно,условията в тази база която бахме са много добри,то си е почти като хотел 3 звезден да речем,особенно за майки с деца е много хубаво защото всичко е оградено има детска площадка,барбекю,има си стол храната е вкусна,има си кафене всичко е едно до друго близко,плажа е на две минути път,до центъра също е близко,в стаята ти има хладилник,телевизор има си баня с туалетна на терасата си има масичка със столчета,всичко е в много добро състояние моята приятелка каза че миналата година е правен основен ремонт,те бяха в апартамент,който се състои от 2 стаи +бокс,и всичко останало( бани,тераси и т.н)ако искаш мога да ти дам телефон да се обадиш директно на директора защото той каза че след 3 юли ще поскъпват стаите и като за нас щели да бъдат 19 лв,които са без карти от министерството,ами това е от мен дано съм била полезна,ако имаш още въпроси питай

# 273
Честито бебенце Саксофон  bouquet

Момичета, коментирахте за козметичка в квартала, някъде зад хотел Акорд. А вчера ми казаха че имало на последната спирка на тролейте някакво момиче Мирем, била много добра. Кажете ако имате мнение за нея?

# 274
  • София
привет дами на новозагорска почва,

на гости сме при мама още малко, на поморие бе просто чудесно, гфрадчето е обновено и е много приятно за малчовци, ние бяхме в апартамента на леля ми, който е свободен по принцип за родата и не знам как са цените.....

градът е много дълъг и не е лесно да стигнеш от стария град и плажовете до новия, там се строи много и не ми се стъпва никак в тази част, на излизане от автобуса мернах тази некрасива подробност и ми стига Crossing Arms

чисто беше и с много атракции за децата.....не ми се тръгваше донякъде, макар че съм домошар и таткото ни лиспваше, бяхме женска компания, аз бебка и сестра ми, а снимки ще дам в софия, че нямам кабел тук да ги сваля.

цените за храната са както в софия, кеото е добре, за плажа чадър и шезлонг по 5 лв всяко, ееех кога отидохме, кога се сръщаме в софето.... е хайде, до нови срещи тогава!

ванче, я да ида аз до гръцко, ти ако правиш рекламация  Party

# 275
  • София
ванче, я да ида аз до гръцко, ти ако правиш рекламация  Party
Tired Давам. Sunglasses То малко тъпо, мога да си седя там колкото искам, ако искам и цяло лято с децата... Ама не на почивка, а на гости на свекитата ииии не е същото. Пък и в момента отношенията ни хич не са цветущи, а и след последното ни ходене до Сандански Иво каза, че никъде повече не ни пуска. Mr. Green

И ние бяхме в Поморие по-миналата година и имам много мили спомени от там - беше първото море на Емко. Heart Eyes

# 276
  • София
хехе ванче, готинко място е поморие, на мен много ми допада, ама съм пристрастна......нали леля ми ни посреща там,д ава ключове и отпрашва и ние се разполагаме, купон Crazy Party
но с детето, определено повече правех игри н а пясъка, отколкото да си лежах, ееееееех......ама това е положението минке, нали майки станахме, няма да се оплакваме я! Naughty Joy

# 277
Къде сте мами?
Аз полудях , стояхме си пред блока заради жегите и корени пуснах. Мисля днес да отскоча до Герена.
На кафето при слънчевата градинка съм сърдита.  Crossing Arms .   Предполага се ,че щом е обградена градинка, би трябвало да няма улични кучета и котки... Ама само се предполага. След като видях котка пишкаща в пясъка под люлките, преглътнах го! НО не можах да преглътна двата пумияра която ме посрещнаха една сутрин и хилещата се сервитьорка "Те не хапят ,тука си стоят" Shocked А за болния прокажан ,който си лежеше необезпокояван просто ми дойде в повече.
Шаманка,затова и не дойдох вчера. Нещо не ми се ходи там.Ясно е , че в повечето градинки има и кучета и котки.Нали това е идеята на заградените площатки,поне да не стоят при децата.А то явно е идеята на хилеща се сервитьорка да ти обясни колко са добри  ...   #Cussing out

# 278
  • София
Ние ходихме два пъти в парка на Герена, но в парка заимов повече ми харесва, май там ще ходим вече

# 279
 Hug
как сте момичета, тия дни много студ, сякаш дойде есента.

saxophone току-що прочетох сайта на Яна.  Heart Eyes страхотна е, пу пу.
Забравила съм вече кога и моя Вики беше толкова малък, с пръстчета като кибритени клечки, четох за коликите, милите малки душички, бях забравила вече колко много ни мъчеха и нас.  Дано на Яна по-бързо и отминат, наистина се чувстваш безпомощен в такива моменти.

ех... както ми е едно меланхолично днес, не съм свършила работа за пет стотинки... и времето студено.... и Вики нещо цяла нощ не спа нослето му тече...

# 280
  • София
Имам питанка - знаете ли къде в Сухата река могат да ми разпечатат док файлове от флашката? newsm78

# 281
  • София
в нет клуб или офис наблизо до вас, ванче Peace

# 282
  • София
Ние ходихме два пъти в парка на Герена, но в парка заимов повече ми харесва, май там ще ходим вече

мдаа, любимия ми парк, жалко,че пак не е на една крачка, а трябва да се минава моста... Whistling

# 283
  • София
в нет клуб или офис наблизо до вас, ванче Peace
Да, ама не се сещам за такъв. newsm78

# 284
  • София
В "Европа"та има МАТРИЦА, ама сигурно не ти е близо, щом за сухата река питаш...

Общи условия

Активация на акаунт