София - кв. Хаджи Димитър - 2

• 21 710
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Имам питанка - знаете ли къде в Сухата река могат да ми разпечатат док файлове от флашката? newsm78
Аз съм правила това в Хаджи Димитър.Бл.69 на Макгахан.Ако не намериш в Сухата река.

# 286
  • София
Много ви благодаря!  bouquet В Сухата река ми е по-удобно, но и тези ме устройват, иначе вариантът е пак Офис 1, където си оставих детето само в колата, без талон за синята зона (тъй като нямаше от кого да купя  Tired) и на въпросният служител му беше много забавно да ме гледа как надничам към колата и се мотка 3 часа.

# 287
  • София
ванче, що не го скастри тоз хубавец Crossing Arms

# 288
  • София
ванче, що не го скастри тоз хубавец Crossing Arms
smile3502

# 289
  • София
В 116ти блок в Х.Димитър (перпендикулярно на Европата) има малка книжарничка и там аз съм разпечатвала от флашка даже и А3 размер.

# 290
  • София
супер, много ви благодаря  Hug

# 291
  • София
    Привет, момичета   bouquet

Завърнахме се от лятната почивка. Направихме си екскурзионно към черноморието ни. Случихме на слънчево време. Първо постояхме в Китен, ходихме на плаж на ММЦ-то. Отидохме и до "Беклик Таш". Макар, че стигайки до там разбрах, че може да има студенокръвни и полудях  ooooh!. Поне си струваше видяното. Последната част от почивката бяхме на Евсиноград, като разходката включи Калиакра, Ботаническата в Балчик, Аладжа манастир. Съответно детския кът в Морската на Варна. Връщането към София беше през Котел и Жеравна. Макар накарая да се чувствах доста изморена, си струваше голямата обиколка.

saxophone, много е сладка Яна, цунки  Heart Eyes. Браво за ентусиазма ти  Hug.
Ваня, може би късно, но провери във фотото до денонощната аптека срещу пожарната.

# 292
  • София
брей дори, бая път си е товА! Hug

# 293
  • София
Ваня, може би късно, но провери във фотото до денонощната аптека срещу пожарната.
Вярно, мерси Дори, Hug аз ходя там да ми копират на А3, сиругно ще може и да ми разпечатат.
И браво на вас, много хубава почивка сте си направили!

# 294
здравейте и от мен.сега виждам хубавата темичка,въпреки ,че от доста време обетавам форума. Blush
та,аз съм от х.димитър.живея тук от 1981год. Rolling Eyes,в района на 42ро у-ще. там съм и учела де.щерка ме се казвя ния и може дасте я виждали из квартала. Winkголама фъркотевица. Laughingвиждам някои познати личица тук.ами това е от мен поне засега.  bouquet

# 295
  • София
ива привет и добре дошла!  bouquet

# 296
здрастеи Ванче,за теб говорех ,че виждам познати личеца тук. благодаря и аз. Hug и привет.

# 297
  • София
привет пак,а какво прави хубавица ния? Heart Eyes

# 298
  • София
Момичета-кокичета, време е занова тема. Party Ако иска някой да пусне, ако ли не ще се заема аз. Ама дайте идеи за по-така заглавие. Wink

# 299
благодаря Ванче,добре е ния.дивее,нали е ваканция и нея свартя на едно място.пораснала,зъбчетата й се сменят вече.... абе идилиял Hug Joy
а почти адашката ни как е?-мия Simple Smile
а за нова тема,незнам newsm78лнали съм нова тук и още немога да се ориантирам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт