Излизане по мъжки ..

• 17 302
  • 453
  •   1
Отговори
# 240
  • Linz
РЕНИ, разбрахме вече , че не излизаш вечер по заведения, изобщо не си наясно с контингента. Mr. Green
Напротив, писах, че до преди 10 год. купонясвах яко, съответно ми е пределно ясен какъв е контингента. За това писах, че ми бяха смешни чичковците по дискотеките (които ходят там с единствената цел да докопат "нещо свежо" и с похотливи погледи зяпат танцуващите момичета).

# 241
  • Под липата
  Чудя се за какво спорите ?  newsm78  Нека всеки живее живота си както иска! На Никол и харесва да излиза със съпруга си - идеално ! Поздравления !  bouquet  Илиана предпочита да излиза с приятелки и няма нищо против мъжът и да излиза сам с приятели. Смятам , че всяка от вас живее така, както иска и както и харесва. Нямате конфликт в семействата си и със самите вас, така че ...?   33uu Имате си я хармонията у дома, независимо от различията в разбиранията ви за дом и семейство.

# 242
  • Linz
 Чудя се за какво спорите ?  
Изглежда заради идеята.

# 243
РЕНИ, разбрахме вече , че не излизаш вечер по заведения, изобщо не си наясно с контингента. Mr. Green
Напротив, писах, че до преди 10 год. купонясвах яко, съответно ми е пределно ясен какъв е контингента. За това писах, че ми бяха смешни чичковците по дискотеките (които ходят там с единствената цел да докопат "нещо свежо" и с похотливи погледи зяпат танцуващите момичета).
Tака кажи, то и аз преди 15 години ходих по едни заведения, сега ходя по съвсем други.  Mr. Green

# 244
  • Linz
pasinet, ти подхвана дискотеките.
Аз все още посещавам заведения, но вече с мъжа ми.

# 245

Лошо няма, аз също бих излизала с мъжа ми стига да има на кого да оставя детето, ама изборът е следния - или няма да излизаме или по отделно.
А и сме имали 10 години на разположение да ходим двамата като нямахме дете, че сега не си липсваме толква за някоя и друга вечер по отделно. Peace

# 246
  • Sf
Що не излезете трите заедно по женски и да приключим въпроса.  Mr. Green

# 247
Идеята е чудесна!  Grinning Peace

# 248
И аз като Никол и други не излизам без мъжа си.Нито по кръчми,нито по дискотеки.Всъщност от както се е родила малката не сме ходили на такива места.Където идем сме тримата.Ходим до Бачково,до Беглика и т.н.-обикаляме.Но нито аз,нито той е бил някъде сам.Освен в случея аз съм пред компютъра,а той пред телевизора,а малката спи чааак в другата стая Mr. GreenНе смятам и че сме изгубили нещо.Просто когато съм без него ми е скучно,празно,тъпо и безинтерестно!Пък да не говоря какво ми е ако съм без детето. ooooh!Ходя на кафе или на парка с детето и с някоя приятелка когато той е на работа и броя часовете докато се прибере.Когато той си е в къщи сме заедно.И незнам какво странно има в това?За това се оженихме,за да сме заедно. Hug

Лошо няма, аз също бих излизала с мъжа ми стига да има на кого да оставя детето, ама изборът е следния - или няма да излизаме или по отделно.
А и сме имали 10 години на разположение да ходим двамата като нямахме дете, че сега не си липсваме толква за някоя и друга вечер по отделно. Peace
Ние пък си липсваме и не излизаме,защото не само че няма на кой да оставим детето,а и по скоро не искаме.При нас са 8 год когато бяхме заедно и без дете,та тогава се находихме,та сега и нужда нямаме  Wink

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 00:01 от paneva

# 249
paneva, никой не говори, че е лошо.
А по отношение на младоженци, които живеят заедно от по малко от 5 години, даже ще се учудя ако постоянно излизат поотделно.

# 250

Естествено! Въпросът е какви сте в очите на младежите Wink

За теб не знам ,но аз със сигурност не изглеждам на лелка .
И честно казано намирам за нередна тезата ти ,че клубовете трябва да се посещанат от тинейджъри ,а не от 30г. "лелки и чичковци.
Аз лично смятам точно обратното .

И защо всичко в мислите ви се свежда до секса нещо май подсъзнанието ви......

Ето върнах се бях на ресторант не се изкуших и не изкуших никой просто пийнахме хапнахме и си поговорихме.

# 251
Ето върнах се бях на ресторант не се изкуших и не изкуших никой просто пийнахме хапнахме и си поговорихме.
smile3501
Че не си и пила много щом след завръщане можеш да пишеш във форума. Grinning

# 252
И за Палавата Монахиня е ясно .... ако е от девически метох, там мъже не пускат ... та нормално да си излиза сама на сбирките с монахините в манастира  Mr. Green
Остави, дори и необвързаните момичета са приели каноните на манастира а те са "Никакви мъже на масата и никакви свалки по сбирките". Mr. Green
Идеята е чудесна!  Grinning Peace
Да не забравите и мен моля. Praynig Ще ви се разсърдя. Naughty

# 253
За какво всъщност е спора? newsm78
Аз пък до към 22-23 год. много ходех по дискотеки и купони. Но смятам, че това време безвъзвратно отмина и нямам никакво желание да се омешам с тийновете. Винаги са ми били смешни чичковците в дискотеките... Е, и? Това мисля аз! Сега ще ме заяде ли някой? Laughing

Рени,и аз спрях с дискотеките на 24 Wink.И да ти кажа,на мен пък лелките около 30(и нагоре) ми бяха много смешни Joy Joy(няма кой знае ква разлика в годините,ама си личи бе Sunglasses).Имаше няколко такива компании,и ние им викахме -Ветеранките Sick са пак на лов hahaha.Веднъж бяхме до тях,бяхме много голяма компания.И онея направо се натискаха някой да ги оправи Sick,ама нъц ,на никой не му се щеше... ooooh!
Сега единствено на диско бих отишла,в някоя лятна дискотека..,че там от чужденци поне няма се чувствам леляк.. Laughing

# 254
А как мислите, ние по-възрастните може ли да излизаме по заведения тип кръчми?
Или и там изглеждаме смешни в очите на другите? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт