Излизане по мъжки ..

• 17 292
  • 453
  •   1
Отговори
# 255
megan79 , теб нали те е връзвало .Лошо няма.

# 256
( тогава просто се разбираме за различни заведения, за да не се засичаме) Simple Smile.

Това изказване ми напомня на една приятелка Tired,които пак така излизаха да не се засичат.След известно време засякох мъжът и с една кака на курорта. Crazy
После пък се оказа,че тя си е знаела ,за неговите изневери Sick,но понеже беше от Враца,а той мъж с положение във Варна,бе решила просто да си мълчи и затваря очите.. ooooh!

# 257
 Чудя се за какво спорите ?  
Изглежда заради идеята.

За спорта  Mr. Green Mr. Green

mdaaa  bowuu vinagi  Whistling

# 258
megan79 колко си проницателна. Браво, разкри ни. newsm10
Излизаме по различни заведения за да мърсуваме необезпокоявани. Simple Smile
После вкъщи си разправяме кой какво е забил. Simple Smile Между другото това е един от общите ни интереси. Laughing

# 259
:

mdaaa  bowuu vinagi  Whistling

Тук ме объркваш ,ти последно отвратена ли си от предишния си начин на живот или се гордееш с него?

# 260
Оф, не се праскайте тези дето излизате само с мъжете си, вече сте ми не само смешни, но направо жалки в опитите си да се изкарате светици.
Находихме се и разни от сорта дрънканици. Не казвайте голяма дума щото такива като вас разведени много и почват да хойкат наново на 50.
Като толкова си ви харесва собствения живот що го сравнявате с нашия, че и да ни го натрапвате.
Какво значи находих се , няма такова нещо, не се чувствам нито стара нито такава дето само да подгъзува на домочадието и живота за мен се живее докато си жив.
Със или без мъжа ми, с приятелки или приятели няма значение, за мен ходенето не е свършило и не виждам защо трябва да се прекратяват срещи с приятели, били те общи или не. Никога не съм се стремяла да ограничавам свободата на човека , с когото деля живота си вече 15 години, нито той на мен. И не сме ние тези дето пишем в ДиС , защото за мен света не свършва с това някой да направи секс с друг.

# 261
Ама никой не е казал,че сме спрели контактите си с приятелите Laughing.Излизаме редовно,ходим по разходки,по ресторанти,на почивки най редовно Party.Просто сме си цялото семейство. Peace
А това че на теб не ти пречи: newsm78
, защото за мен света не свършва с това някой да направи секс с друг.
си говори много ясно за кво става въпрос. Whistling
И не си натрапвам мнението..абсолютно не Naughty.Всеки да си живэ както го кефи

Тук ме объркваш ,ти последно отвратена ли си от предишния си начин на живот или се гордееш с него?

И от двете по малко  Wink

# 262

, защото за мен света не свършва с това някой да направи секс с друг.
си говори много ясно за кво става въпрос. Whistling

Да, говори, че всеки си има свои приоритети. За мен най-важното е детето ми да е здраво, щастливо и да ме обича, а не да се тормозя с глупави въпроси и съмнения пъхнал ли го е мъжа ми в някоя друга дупка или не. Ако изобщо не му давам тази възможност как ще съм сигурна , че е мен защото го иска, а не защото няма възможност,  като стоя залепена за него като пощенска марка.

# 263
pasinet не така. Simple Smile Аз лично благодарение на megan79 взех решение.
От днес нататък приятелят ми няма да излиза никъде без мен, искам да живея спокойно. Simple Smile
Ще ходя само аз, на мен може да ми се има доверие, все пак съм монахиня. Mr. Green

# 264
 megan79 сигурно знаеш поговорката"Вълкът козината си мени нрава не"
Щом на 29г. се чувстваш лелка явно доста си се изхабила или са те изхабили .

# 265
  • Sf
Ако изобщо не му давам тази възможност как ще съм сигурна , че е мен защото го иска, а не защото няма възможност,  като стоя залепена за него като пощенска марка.

И с Локтайт да се залепят, и да са нонстоп заедно, човек ако иска, ще го направи. Няма застраховани.   Naughty   bouquet

От днес нататък приятелят ми няма да излиза никъде без мен, искам да живея спокойно. Simple Smile
Ще ходя само аз, на мен може да ми се има доверие, все пак съм монахиня. Mr. Green

Joy Яко! Само така!

# 266
megan79 сигурно знаеш поговорката"Вълкът козината си мени нрава не"
Щом на 29г. се чувстваш лелка явно доста си се изхабила или са те изхабили .

Sick Sick

А на мен ми прави впечатление,че точно тези дето са се омъжили по мънинки,им се излиза страшно много newsm78.Ами така е,който не е пробвал от доста неща,естествено е,че ще му е интересно. Joy
И мога да кажа,че страшно много ми пука дали мъжа ми си го слага някъде другаде Crazy...не обичам да ме правят на маймуна. Wink
Моняхинята,незнам дали ще можеш да спреш приятелят си обаче да не излиза ooooh!...то това нещо трябва да ти дойде отвътре,не да го налагаш насила Peace.Ама пробвай,то от опит глава не боли,най много да ти бие шута... Thinking
Ох ставам ,вече по група Sick...ама не мога да си мълча,ако някой ме обижда... Naughty
Имам самочувствието на доста привлекателна жена bowuu..,и въобще нe се чувствам изхабена.Щото то туй отдолу не е сапун ,че да свърши Joy.Радвам се че съм видяла от доста неща,които ми помогнаха да си държа очите вибаги отворени Sunglasses.Радвам се също ,че намерих мъжът ,който не съм и предполагала че може да съществува Heart Eyes.Хем да работи и да изкарва много хубави пари,хем да ми помага в дом.работа..деца,хем да ме води постоянно на почивки и ресторанти,и хем да няма желание да излиза сам по заведения. Wink Laughing
Това е,аз приклйчвам с тази тема Crossing Arms...,вие може да останете да си спорите и надцаквате hahaha.И да си стоите с розовите очила,докато оня си го чеши в нечии задник...... Sick

# 267
megan79, мила пак си в грешка омъжих се на 28г. след като не само съм си поживяла/е не мога да се "похваля" с такова хойкане като теб/ ,но успях и други важни неща да свърша .Колкото и да бягаш от себе си няма как да избягаш.
На колко години е мъжът ти?
И това ,което пишеш за съпруга си важи с пълна сила и за моя разликата е в това ,че аз мога и сама да се издържа т.е. работя и имам добри доходи.

П.П. имах предвид изхабена морално от забавления и по-разгулен живот не говорех за оная ти ра....а.Спри да мислиш все за /със нея.

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 15:29 от Iliana _

# 268
Моняхинята,незнам дали ще можеш да спреш приятелят си обаче да не излиза ooooh!...то това нещо трябва да ти дойде отвътре,не да го налагаш насила Peace.Ама пробвай,то от опит глава не боли,най много да ти бие шута... Thinking

Меган чети между редовете. Peace Написах го на шега. Нито ще го спирам, нито имам такова намерение. Нито той ще спре мен и т.н....
Вярно е, че излизам само от 13 години и не съм се находила още. Simple Smile Няма и да се находя. Simple Smile
Въпросът за пъхането и чешенето хич няма и да го коментирам. Трудно е да убедя "опитна" жена, като теб, че не всички жени си носят ....... на коляното. Laughing( да не говорим, че интереса му е минимален към такива Laughing).

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 15:51 от palavata_monahinq

# 269
paneva, никой не говори, че е лошо.
А по отношение на младоженци, които живеят заедно от по малко от 5 години, даже ще се учудя ако постоянно излизат поотделно.
Първо не гледай само по лентичката,защото ние живеем заедно от 6 год,а сме заедно от 8,вече почти 9год .Женени сме от 1 год и 4 месеца!Та стават общо около 10 и нещо!Не съм длъжна да обяснявам но въпреки това. NaughtyНаходила съм се с него за което се гордея.А за това че има някой който не са ходили,а са се пръснали от ....и пак не им стига е друга тема!Не ми е първия,но знам че е последния!Другото което е!Първо-брака не е гаранция за нищо!Второ ако имаш чувството за отговорност ще си го имаш и без такъв!И трето ако си гледаш само кефа и се чудиш в коя кръчма да се набуташ,рано или късно илюзията ти за създадено семейство рухва!Вие съквартиранти ли сте или какво?Сигурно детето(децата)спите отделно,а той е в другата стая за да не го притеснявате,милия?Ама то аз забравих,младоженци или не,след петата година си писвате и всеки хваща къра! newsm78Колко жалко и трогателно! CryНайстина е жалко ама за някой!
Оф, не се праскайте тези дето излизате само с мъжете си, вече сте ми не само смешни, но направо жалки в опитите си да се изкарате светици.
Находихме се и разни от сорта дрънканици. Не казвайте голяма дума щото такива като вас разведени много и почват да хойкат наново на 50.
Като толкова си ви харесва собствения живот що го сравнявате с нашия, че и да ни го натрапвате.
Какво значи находих се , няма такова нещо, не се чувствам нито стара нито такава дето само да подгъзува на домочадието и живота за мен се живее докато си жив.
Със или без мъжа ми, с приятелки или приятели няма значение, за мен ходенето не е свършило и не виждам защо трябва да се прекратяват срещи с приятели, били те общи или не. Никога не съм се стремяла да ограничавам свободата на човека , с когото деля живота си вече 15 години, нито той на мен. И не сме ние тези дето пишем в ДиС , защото за мен света не свършва с това някой да направи секс с друг.
И на мене са ми много смешни и даже бих казала лекомисленни тези като тебе!Да не говорим колко сте жалки!След като за теб света не свършва от това дали мъжът ти го е пъхнал в чужда дупка,и не си се находила защо тогава се омъжи?Защо не си гледа кефа цял живот,а създава семейство и деца?За мен живота не е спрял!Нито съм прекъснала контакти с приятелки,приятели и т.н.Просто всичко си има една мярка!И е много важно да се разбере границата!Напротив откакто се омъжихме,въпреки всичките години който бяхме заедно,за нас живота сега тепърва започва!Жалко е когато се омъжиш да мислиш че животът ти е свършил.Но разликата е в ценностите!За мен по ценно от мъжа ми и детето ми няма,няма и да има!Ако не беше така,нямаше да си ИГРАЯ на семейство! NaughtyА тези който се стремят да подържат хармония и да имат разбирателство не се развеждат нито на 50,нито изобщо.То или си готов да имаш сем-во или не!И  на сила хубост не става!Обикнновенно разводите стават от това че на мъжа ти например му е харесала повече "Чуждата дупка!" Joy,а ти си си мислила,че овен играта на семейство и това е една от тях и не си се усетила дори! hahaha
Една жена казала на мъжа си:''Ако реша да се наебаа ти ще ми свалиш гащите даже!"а той и се присмял.Един ден докато месила му казала"Мъжо,свали ми гащите,че ми се ходи до тоалетната,а съм изцапана.''Свалил ги той и тя отишла.А там я чакал комшията.......
Та-Не е до това дали аз ще го спирам или той мене!Ако човек иска намира начин!Важното е кой как чувства нещата или как ги разбира!Кой какво разбира под семейство  ooooh!
П.С.и да поясня.При нас това не е предбрачен договор.Просто и аз и мъжа  ми чувстваме така нещата!Никой,никога не е спрял някога от нещо!Всеки сам решава,защото освен половинки в живота сме и ХОРА!Мислещи и отговорни!Въпреки това имаме и различни интереси. За съжаление през малкото свободно време и двамата предпочитаме да сме заедно през него.Не аз п...та,а той к..ра под мишница и кой на къде му видят очите! Въпрос желания, а не на пускане-непускане. #Crazy

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 22:53 от paneva

Общи условия

Активация на акаунт