Излизане по мъжки ..

• 17 285
  • 453
  •   1
Отговори
# 270
На мен пък ми е много чудно какво се напъвате да доказвате. Който му се излиза сам, ми да си излиза. На който му е по-добре да си излиза с партньора/половинката и той да си излиза. Важното е в двойката всичко да е наред и за двамата.
Аз съм от тези, които си излизат семейно, защото така НИ харесва. Не съм забелязала да имаме отклонения, а другите малко НИ вълнуват............

# 271
paneva за мен също семейството е най-важно ,но просто не ми се налага да избирам или -или.
Аз съм личност имам своите интереси и своите приятели не съм " А, тази ли жената на ......"
Доверието е една от важните семейни ценности .Щом за вас самостоятелното излизане е почти равнозначно на изневяра явно във вашите семейства доверието липсва -това е доста жалко.Вглъбяването във мъжете ви и припознаването на неговите интереси и приятели за ваши също бих казала ,че е жалко.
Или просто ви липсва живец, не всеки има достатъчно енергия все пак .
За тъпия виц накрая просто нямам думи .
Както вече писах съм свидетел поне на две семейства ,които не излизат поотделно в едното мъжът изневерява в другото жената . Хармония и илюзии и изведнъж БАМ-" какво стана бе, ние бяхме залепени аз се отрекох от всичко свое ,ами сега .........какво нямам нищо .
И моля ви това със общите компании ми звучи доста тинейджъско .

# 272
Iliana, айде стига се напъва да се доказваш колко живец имаш и каква супер завършена личност си, всички го разбрахме.
Само ти не разбра, че хората са различни и не всеки е като теб и може да са му приятни други работи.
Да си живее кой като иска и без обиди ако може.

# 273
Iliana, айде стига се напъва да се доказваш колко живец имаш и каква супер завършена личност си, всички го разбрахме.
Само ти не разбра, че хората са различни и не всеки е като теб и може да са му приятни други работи.
Да си живее кой като иска и без обиди ако може.
Поста ми не към теб ти казваш ,че така ви харесва и не даваш хаактеристики за ценностите на останалите.
Не мисля ,че съм обидила някой просто  изказвам мнение .

# 274
paneva за мен също семейството е най-важно ,но просто не ми се налага да избирам или -или.
Аз съм личност имам своите интереси и своите приятели не съм " А, тази ли жената на ......"
Доверието е една от важните семейни ценности .Щом за вас излизат поотделно в едното мъжът изневерява в другото жената . Хармония и илюзии и изведнъж БАМ-" какво стана бе, ние бяхме залепени аз се отрекох от всичко свое ,ами сега .........какво нямам нищо ..........
Ако четеш хубаво ще видиш че съм написала че е въпрос на желание,а не на пускане и непускане.Нито той ми е собственност,нито аз на него!Нито той ме е спирал,нито аз него!Въпроса"Това ли е жената на...?"за мен е гордост да кажат че това е жената на...!Въпреки приятелите и личността ми,който ги имам!Както и той е мажът на....!Да това е моят мъж,и аз съм неговата жена!Всеки със свойте си разбирания и идеяли,всеки с личността си,но взаимно допълващи се!И не ми говори за моето семейство и да ми даваш примери,защото и аз мога да ти дам много такива.Кое е жалко и кое не е може всеки сам да определи за своето семейство!Доверие имаме,ако нямахме нямаше да сме заедно.Но въпросът не е в доверието,защото доверие се печели,ама не с думи.Работата не е до доверие,до кой е над другия и с какво,а кой какво  иска!Това че аз не искам да излизам без мъжа си и детето си,както и той без нас,това че така го чувстваме и го правим и НЕ защото някой е над другия и определя правилата!За живеца-О,Имаме го,но един към друг,не към приятелите ни(който са много)или към кръчмите поотделно!Защото ако някой от семейството ми го няма найстина живец няма да имам.Както и за мъжа ми важи!
А ти следващият път преди да осъждаш и даваш глупави примери чети макар и между редовете. Naughty!Защото ако беше чела между тях дори щеше да опиташ да вникнеш във всичко написано от мен!Самостоятелното излизане е равнозначно на изневяра?Естественно че не е!Точно тъпият виц искаше да каже това!За това чети,помисли,и ако не знаеш какво да напишеш просто не коментирай!Защото тоя форум не е само за заяждане и това някоя новоизлюпена Ванга да ми предсказва как съм щяла да се разведа защото сме били вглъбени с мъжа ми и не сме излизали по отделно!И това кое в моя живот е жалко!
На мен това с отделните компании пък ми звучат доста курвенско!

# 275
Не искам да бъда груба,за което се извинявам на всички.Но коментара на Илиана беше просто потресаващ!От всичко което написах ми даде такава характеристика за семейството че не успях да се въздържа!Дори не е прочела а камо ли да вникне!Няма нужда от обиди!Просто всеки си има различни разбирания не само за тази тема,а за живота.За това и хората се избират когато ще създават семейство!Дали отсрещния допада на другия,въпрос на личен избор.Свят широк хора всякакви!А това че аз не допадам на някой защото обичам да излизам само с мъжа ми и детето например нито ще ме накара да си променя начина на живот,нито мнението!Нито това на мъжа ми!Но някой да ми дава определения,не мога да понасям!

# 276
paneva и да си била груба не съм се засегнала .Характеристика за твоето семейство не съм давала.
Четох темата ти и само ще кажа ,че ако бях на твое място излизанията заедно или поотделно въобще не биха били на дневен ред .Разликата в жовота ни е огромна няма как да мислим еднакво. Успех!

# 277
Важното е кой как чувства нещата или как ги разбира!Кой какво разбира под семейство
paneva, не можах да ти изчета дългите постове, отговарям ти само на това което цитирам. Т
Ами ние с мъжа ми имаме еднакви разбирания за семейство и за това си живеем по нашите правила, аз не карам другите така да живеят, не го прави и ти. За мен ценностната система не се свежда само до практикуването на секс, кой с кого. Има далеч по важни неща, на които искам да разчитам като съм с този човек.Това, че вие сте се вкопчили само в това си е ваш проблем, не мой. Ам да ме поставяш в някакви си твои рамки спрямо разбиранията ти е повече от смешно.Нито ме познаваш , нито знаеш какъв е живота ми, че да си правиш някакви изводи.Камо ли пък намеци за курвенско поведение. Тези мисли си ги пази за себе си.Или пък този въпрос защо съм създала семейство. Ами създала съм го, вече толкова години и си го харесвам, 10 без дете и 5 със. Немога да разбера какво ти влиза в работата аз и мъжа ми с кого си лягаме. Може и тройки да правим, на теб какво ти е. newsm78
П.П. Детето ми спи в детска стая от рождението си, а ние в спалнята.Виждам, че много те вълнува това, щом чак си мислила по въпроса кои от нас къде спи.  Mr. Green

# 278
  • На морето!
Защо според вас съществуват само две опции- или излизате заедно защото се обичате, или излизате поотделно защото не ви е приятно заедно. Ние излизаме заедно и по отделно, аз с компания, той също. Не знам какво прави като излезе по мъжки, но определено не смятам, че е толкова глупав да чака някоя пияна мадама да мята целулит по бара, за да напълни очи и да разчита единствено на "излизанията по мъжки", за да забие нещо чуждо. Ако реши да изневерява то би го направил по доста по-интелигентен начин и би могъл дори и аз да спя на горния етаж на някоя хижа например (или вие и като ходите на хижи и хотели никога не си лягате преди него, дори и детето да ви е събудило в 6 сутринта, а вече да минава 5 на другата сутрин?). Ако иска да "плакне очи" може да го направи и пред Тв-то, нали? Като казвате, че мъжете ви никога не излизат без вас ми е интересно дали не мислите, че като отидат в командировка, на семинар или просто на парти на фирмата не си наваксват, защото всеки има нужда от тъпо и празно отпускане в неангажираща компания, в която няма да го има онова пискливо гласче, което нежно нашепва "Пиле, много пи вече, айде стига!" или " Мило, пишка ми се, ела с мен до тоалетната!" и.т.н. Или просто да си каже по мъжки "Гледай я тая кви цици изкара, бееее" без подсъзнателно да си я представя вместо неговата половинка с количката и детето в парка. Подценявате мъжете си и вас самите. Това е просто излизане с приятели. То не заплашва връзката ви, освен ако на мъжа си не сте му дотегнали ужасно много с постоянното дишане във врата (тогава всъщност връзката ви е заплашена и в супермаркета на щанда с тоалетна хартия, където чинно изпълнява поръчка изписана с равен и ситен почерк "розова, ароматизирана хартия, 4 броя + 1 подарък в пакета"  hahaha Стига сте се шашкали толкова, нищо няма да се промени ако пропуснете един прилично полят с бира мач.
А ако ви пука как изглеждате в очите на 15-16 годишните просто ходете на заведения с фейс контрол, където достъпът на лица под 18 е наистина забранен. Има мъже и мъже, ако компанията на вашите е от тези, които ви ужасяват и в тяхно присъствие той се променя коренно, то тогава наистина трябва да се радвате че предпочита да излиза само с вас. Аз пък имам доверие на мъжа си и се радвам, че всеки един от нас продължава да е толкова пълноценен както когато сме заедно, така и когато е сам и умее да се забавлява и по двата начина. Не вярвам, че има човек, който да няма нужда поне малко да се отърси от ежедневното присъствие на партньора, детето и да се позабавлява 2-3 часа само с приятели, без това да води до нечие чуждо легло. Мен ме ужасява мисълта постоянно да ми дишат във врата и да нямам дори 1 час да изпия едно кафе с приятелки, да поклюкарстваме или идеята да се съберем по женски и в ъгъла на бара чинно да стои на стол отегчен и зорко следящ мъж на някоя от нас, който през половин час да си поглежда часовника и да гледа с явен потрес как в продължение на 20 минути обсъждаме една 20 сантиметрова поличка Shocked

# 279
Защо според вас съществуват само две опции- или излизате заедно защото се обичате, или излизате поотделно защото не ви е приятно заедно. :
Това от къде го измисли, явно не четеш какво пишем. Казвала съм ,че откакто се роди детето няма на кого да го оставяме и за това се налага да излизаме тримата с него или поотделно. А във времето преди да се роди детето сме излизали повечето пъти заедно, но също така и поотделно и че приятели имаме не само общи , но и лични такива. Намек за това, че съпруга ми е неприятен не съм казала. Това, че казах, че след толкова години за няколко часа излизане няма да ми липсва не говори, че ми е неприятен.То и детето , като е на градина като не ми липсва някоя може да реши, че и то ми е неприятно.  ooooh!

# 280
  • София
Напълно подкрепям казаното от Илиана! Тази вечер за втори път. newsm78
Но хора разни. И аз имам приятелки, които не могат да пр.днат без мъжете си или не желаят и съответно не се отделят от тях за секунда.

# 281
И двамата си излизаме,  и си даваме  лична свобода.  Всеки от нас си има лични приятели. Той  си излиза по мъжки с негови  приятели, а аз по женски  с моите  приятелки. Когато той излиза по мъжки, аз съм с бебка, а когато аз излизам по женски, той е с бебка.
А  иначе когато излизаме семейно, само двамата или с общи  приятели, то бебка е при свекърушка или при майка ми.
Нямам нищо против излизане по мъжки, тъй като аз държа на личната си свобода.

# 282
А..Това съм го минала.По мъжки..Да на бира с приятели-ОК
А моето по женски-пак с детето.
Вече ги няма такива.Ще си седя сама с дете,ако и той го прави,ако каже че неможе да се справи да намира гледачка-иаз съм човек..

# 283
===
Вече ги няма такива.Ще си седя сама с дете,ако и той го прави,ако каже че неможе да се справи да намира гледачка-иаз съм човек..
Разбира се! Детето не е само твое, а и негово. Като го е правил да е мислил, че и дой ще трябва да полага някакви грижи за това дете.Мразя егоисти...

# 284
.......Ами ние с мъжа ми имаме еднакви разбирания за семейство и за това си живеем по нашите правила, аз не карам другите така да живеят, не го прави и ти. За мен ценностната система не се свежда само до практикуването на секс, кой с кого. Има далеч по важни неща, на които искам да разчитам като съм с този човек.Това, че вие сте се вкопчили само в това си е ваш проблем, не мой. Ам да ме поставяш в някакви си твои рамки спрямо разбиранията ти е повече от смешно.Нито ме познаваш , нито знаеш какъв е живота ми, че да си правиш някакви изводи.Камо ли пък намеци за курвенско поведение. Тези мисли си ги пази за себе си.Или пък този въпрос защо съм създала семейство. Ами създала съм го, вече толкова години и си го харесвам, 10 без дете и 5 със. Немога да разбера какво ти влиза в работата аз и мъжа ми с кого си лягаме. Може и тройки да правим, на теб какво ти е. newsm78
П.П. Детето ми спи в детска стая от рождението си, а ние в спалнята.Виждам, че много те вълнува това, щом чак си мислила по въпроса кои от нас къде спи.  Mr. Green
Не те карам да живееш по никакви правила! StopКакто ти си казваш мнението,така и аз моето.Нито ме интересува разбирането ти за семейство,ценосттите ти  и какво и да е там.Не ме интересува и това кой къде спи и с кой си ляга в семейството ти.Интересува ме в моето какво става и кой до кой си ляга.Дадох пример за съквартирантите,който повярвай ми познавам такива! NaughtyА това за секса и че ти се живее ти го каза и обърна темата в тази насока!Ако мъжа ми не излиза щели сме да "хукнем по чуждо след 50 год и да се разведем,а ако пък излиза било изневяра.Глупости на кубици!Ако си беше направила труда да прочетеш дългите ми постове щеше да разбереш какво искам да кажа.И пак казвам човек ако иска да изневерява намира начин.И точно за това не е там проблема,нито това е темата!В нашето семейство никога никой не е спирал другия за каквото и да било.Разликата между нас е тази че на мен ми се живее но със сем-вото ми!И че когато мъжа ми тръгва да излиза му гладя дрехите и му пожелавам приятно изкарване.Така че точно ти не ми говори за доверие!Не съм длъжна нито да се оправдавам,нито обяснения да давам. И не мога да разбера къв е тоя безмислен спор и това доказване.Всеки да си живее живота както иска и му харесва.Защо когато някой е на различно мнение от болшенството и не се съгласява с него е черен.Нали за това е форум,за това е пусната темата,всеки да си каже мнението.Първо беше  Никол,после Монахинята,сега съм аз :35 Смешно ми е направо.Доказвайте се в къщи,не тук пред хора който дори не познавате.Но явно това е много важно,защото просто другите си ви знаят!Аман от нападки и от пророчествотона някой си!
П.С.И накрая pasinet не те познавам и етикети и намеци не правя не само за теб,за никой.Говоря по принцип.Твойта работа стана"гузен негонен бяга''и да ти кажа хич не ми дреме къде ти спи детето,или къв ти е сексуалния живот!

Общи условия

Активация на акаунт