Аз съм от тези, които си излизат семейно, защото така НИ харесва. Не съм забелязала да имаме отклонения, а другите малко НИ вълнуват............
!Защото ако беше чела между тях дори щеше да опиташ да вникнеш във всичко написано от мен!Самостоятелното излизане е равнозначно на изневяра?Естественно че не е!Точно тъпият виц искаше да каже това!За това чети,помисли,и ако не знаеш какво да напишеш просто не коментирай!Защото тоя форум не е само за заяждане и това някоя новоизлюпена Ванга да ми предсказва как съм щяла да се разведа защото сме били вглъбени с мъжа ми и не сме излизали по отделно!И това кое в моя живот е жалко!
Стига сте се шашкали толкова, нищо няма да се промени ако пропуснете един прилично полят с бира мач.

Както ти си казваш мнението,така и аз моето.Нито ме интересува разбирането ти за семейство,ценосттите ти и какво и да е там.Не ме интересува и това кой къде спи и с кой си ляга в семейството ти.Интересува ме в моето какво става и кой до кой си ляга.Дадох пример за съквартирантите,който повярвай ми познавам такива!
А това за секса и че ти се живее ти го каза и обърна темата в тази насока!Ако мъжа ми не излиза щели сме да "хукнем по чуждо след 50 год и да се разведем,а ако пък излиза било изневяра.Глупости на кубици!Ако си беше направила труда да прочетеш дългите ми постове щеше да разбереш какво искам да кажа.И пак казвам човек ако иска да изневерява намира начин.И точно за това не е там проблема,нито това е темата!В нашето семейство никога никой не е спирал другия за каквото и да било.Разликата между нас е тази че на мен ми се живее но със сем-вото ми!И че когато мъжа ми тръгва да излиза му гладя дрехите и му пожелавам приятно изкарване.Така че точно ти не ми говори за доверие!Не съм длъжна нито да се оправдавам,нито обяснения да давам. И не мога да разбера къв е тоя безмислен спор и това доказване.Всеки да си живее живота както иска и му харесва.Защо когато някой е на различно мнение от болшенството и не се съгласява с него е черен.Нали за това е форум,за това е пусната темата,всеки да си каже мнението.Първо беше Никол,после Монахинята,сега съм аз :35 Смешно ми е направо.Доказвайте се в къщи,не тук пред хора който дори не познавате.Но явно това е много важно,защото просто другите си ви знаят!Аман от нападки и от пророчествотона някой си!Препоръчани теми