Излизане по мъжки ..

• 17 250
  • 453
  •   1
Отговори
# 315
Никол благодарение на такива, като нас темата ниВга няма да умре. Laughing

Аз не бих я върнала на 1 стр., но като е там, пиша  Blush

П.П. Не съм се включвала от 1 седмица, полага ми се 1 пост Mr. Green
И аз се изкушавам да се разпиша всеки път, като ми се появи в списъка. Mr. Green

# 316
Ние пък с моя сме от различни градове и първата година се виждахме от петък до неделя. Баси кефа Mr. Green Ама после взе много да се застоява  Crossing Arms Мрънка ми като излизам, ма то пък аз като изляза и не се прибирам Mr. Green

# 317
  • Пловдив
Моят мъж дори го насърчавам да излиза помъжки. Работи от вкъщи, по принцип е от друг град, да не говорим че за последните 12 години е живял в Бг 2 т.е. няма много контакти за подобни излизания.
Сега отиде да гледа F1 с едни негови съфорумци и аз съм доволна че ми освободи РС-то  Mr. Green

# 318
...Сега отиде да гледа F1 с едни негови съфорумци и аз съм доволна че ми освободи РС-то  Mr. Green

Oхххх,  Party какъв празник беше и при мен всяко мъжово излизане , докато бяхме с едно PC   Whistling  Wink
Само чаках  Kissing Heart

# 319

Ама ние двамата си с по-особени отношения... Като се чуствам самотна ми се случва да ходя на гости у приятели (мъже) и да оставам с преспиване, заради някоя поредица от интернет... (това преди корема), и той никога не се е сърдил за това! Мъже всякакви...  Peace Аз после как да се сърдя!

Е, наистина са си доста особени отношения......  Mr. Green Rolling Eyes

# 320
Аз пък не обичам мъж ми да излиза по мъжки. Не съм го вързала разбира се, но никога не ми е било приятно. Аз също много рядко излизам само по женски и когато това се случи в 12 часа вече ми е адски криво и ме тегли към дома. Такава съм. Не смятам, че това е лошо щом нас си ни устройва така. Както казва Никол бирата спокойно може и с половинката да се пие и даже е по-сладка така.

# 321
И моят приятел много често излиза по мъжки. Айде когато е в града вече започнах да го преглъщам, но когато аз съм далеч от него той решава че трябва да обикаля по селата с тоя и оня и да ми се напива до ранни зори, осъзнавайки че това ме докарва до лудост.  Cry
А после доволен от факта че не се е съобразил с мен започва да ми говори колко съжелява че на мен ми е кофти, ама следващият път пак ще постъпи по същият начин  smile3518

# 322
И моят приятел много често излиза по мъжки. Айде когато е в града вече започнах да го преглъщам, но когато аз съм далеч от него той решава че трябва да обикаля по селата с тоя и оня и да ми се напива до ранни зори, осъзнавайки че това ме докарва до лудост.  Cry
А после доволен от факта че не се е съобразил с мен започва да ми говори колко съжелява че на мен ми е кофти, ама следващият път пак ще постъпи по същият начин  smile3518

Лошо,много лошо Tired.Само мога да ти кажа,че той няма да спре Naughty ...и когато вече имате семейство и дете,на теб ще ти стане още по тежко ooooh!....взимай мерки...да не кажа направо бягай Sick

# 323
  • Sf
Айде, айде, чак пък и бягай. Като спре да полудява от този факт, току виж мъжът й спрял да излиза. То като му се пили всеки път на главата, чудно е как той самият не е избягал.
А и не е маловажно, като са се вземали, тя не е ли знаела, че той обича да излиза? А като е знаела, с коя част на тялото си е мислила?

Хората се променят само по свое желание, а не по желание на съпругите си. Или съпрузите.

# 324
Spora, в началото си помислих, че сте по скоро тинейджъри с такова поведение от страна на приятеля ти. Айде да му се ходи , добре, ама после пък да се радва, че те е подразнил и не се е съобразил с теб.  Rolling Eyes
Предлагам ти да направиш и ти същото да видиш неговата реакция каква ще е. По скоро да му покажеш малко независимост и собствено мнение, а не само да го играеш наранена.  Peace

# 325
Аз искам тогава да се похваля с моят мъж чудо.  Ами не иска да излиза по мъжки.  Трябва и аз да ходя.  Отиват да играят покер, аз таман си помислих, че ще се кефя сама, а той ме подбутва да се обличам.  Отиват да пият пак аз там.  Все с мъжете.  Е писна ми.  Вече 5 години не ме остави на мира един път.   Peace

# 326
Albena13 а на стриптийз заедно ходите ли? Simple Smile

# 327
Сигурно я води на мъжки стриптийз.  Mr. Green

# 328
Сигурно я води на мъжки стриптийз.  Mr. Green
Скууууууука. Надявах се на женски да каже. Mr. Green

Общо взето грижа се за темата да не загине.

# 329
  • Linz

Общо взето грижа се за темата да не загине.
Да предложим на модовете да я боднат най-горе? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт