Излизане по мъжки ..

• 17 232
  • 453
  •   1
Отговори
# 330

Общо взето грижа се за темата да не загине.
Да предложим на модовете да я боднат най-горе? Mr. Green
Дали ще се съгласят? newsm78 Joy

# 331

Скууууууука. Надявах се на женски да каже. Mr. Green
Има да се надяваш....  Laughing

# 332
Какво бодване, темата мина 15 страници, време е за "Излизане по мъжки ..." 2, да видим кой ще се престраши  Mr. Green

Albena13 а на стриптийз заедно ходите ли? Simple Smile

Правят си го вкъщи  Mr. Green

# 333
Моя изобщо не излиза по мъжки.Дори като излезе по работа ни помъква с него (мен и детето)

# 334
Моя изобщо не излиза по мъжки.Дори като излезе по работа ни помъква с него (мен и детето)
А стриптийз правите ли си вкъщи? Laughing

# 335
Стриптийз в къщи какво му е интересното. Разбирам някоя много да се хвали с мъжа си как заедно ходят на стриптийз и тя му подава парички да сложи на стриптизьорката в прашките. Или той да я гледа докато тя танцува страстно с някой мъжки стриптизьор.  Mr. Green

На моя най-многото което съм му показала мои снимки как танцувам  с двама от Максимус.   Mr. Green

# 336

На моя най-многото което съм му показала мои снимки как танцувам  с двама от Максимус.   Mr. Green

Само с двама? Shocked Срамота. А бяхме млади.....  Mr. Green

# 337
Стриптийз в къщи какво му е интересното ...

Нали се разбрахме - разни хора, разни идеали Mr. Green ... на мен стриптийз без консумация ми е постен  smile3507 а, ако е изпълнен и от някой безкосмест тийнейджър - съвсем  Laughing

# 338
Стриптийз в къщи какво му е интересното ...

Нали се разбрахме - разни хора, разни идеали Mr. Green ... на мен стриптийз без консумация ми е постен  smile3507 а, ако е изпълнен и от някой безкосмест тийнейджър - съвсем  Laughing
Е, може би интересно ще е стриптийз в къщи с публика.  Mr. Green

Ами само с двама ми е снимката.  Laughing

# 339

Може, но първо да отслабнем, че иначе публиката ще се метне от 6-ия етаж  hahaha

# 340
 Joy Joy Joy Joy Joy
Извинявайте ама днес всички ли сме минали през темата за маковите ниви? Mr. Green

# 341

Може, но първо да отслабнем, че иначе публиката ще се метне от 6-ия етаж  hahaha

Ами то се е видяло, че ще има ключ за темата , но поне докато я има да пишем.

Ами ще търсим публика, която обича закръгленостите в повече.  Mr. Green

# 342
Joy Joy Joy Joy Joy
Извинявайте ама днес всички ли сме минали през темата за маковите ниви? Mr. Green

Ами не знам дали е от маковите ниви, но слънцето със сигурност ни е напекло повечеко.

# 343
Ще умра от смях.  JoyНикол е виновна, каза по един пост на седмица, а излъга. Mr. Green

# 344
Ами ще търсим публика, която обича закръгленостите в повече.  Mr. Green

Разчитам на теб  newsm53

Ще умра от смях.  JoyНикол е виновна, каза по един пост на седмица, а излъга. Mr. Green

Мъжът ми е виновен  smile3516 излезе "по мъжки", както всеки ден (с детето пред блока), а аз поработвам и прехвърлям форума ...

И да се върнем все пак към темата  smile3523
Как реагират децата ви, когато единия родител го няма вечер?
Нашата девойка, само като чуе стъпките на баща си към вратата и изпада в истерия, за мен не й пука особено, може и да не се прибирам въобще  Mr. Green но той да излезе, даже до магазина е немислимо ...

Общи условия

Активация на акаунт