Излизане по мъжки ..

• 17 245
  • 453
  •   1
Отговори
# 120
Нямам намерение или желание да налагам своето мнение... но помислете как действа алкохола (не съм виждала човек, на който под влиянието му да не му падат задръжките) и еротичните танци на стриптизьорките... Всеки може да се поддаде, та ако ще от желязо да е.

Не е нужно да ти приемат мнението, достатъчно е да идат в произволна кръчма или дискотека, сами ще се убедят какво точно правят мъжете и жените, които са сами  Mr. Green

# 121
Нямам намерение или желание да налагам своето мнение... но помислете как действа алкохола (не съм виждала човек, на който под влиянието му да не му падат задръжките) и еротичните танци на стриптизьорките... Всеки може да се поддаде, та ако ще от желязо да е.

Не е нужно да ти приемат мнението, достатъчно е да идат в произволна кръчма или дискотека, сами ще се убедят какво точно правят мъжете и жените, които са сами  Mr. Green
Хайде няма нужда да не сме расли в саксии .Ама в събота ще ида пък да проверя и то по женски после ще пиша Laughing

# 122

За алкохола колкото и да мисля ... не мога да съм обективна.
На всеки му действа различно.
Казват, че изважда на показ най-вече онова у човека, което при други случаи крие / именно задръжките /
Пак стигам до там .... ако не си по природа готов да скочиш в нечие легло при първата ти се удала възможност за това , алкохола едва ли ще провокира такова действие .  Peace
При това ... не всички мъже пият / до безпаметност /.

# 123
Има много мъжки компании, но доста малка част от тях правят нещата, които вероятно жените им си мислят, че правят. Simple Smile

Точно това е... Wink
Такива жени ,дето мъжете им излизат често вечер,са точно от типа-моя не кръшка,имам му доверие.. newsm78
Това,че аз такъв скиптик ...наистина си е до голяма степен от опита ми. Tired
Една приятелка ми вика...Меги,ако бяхме по скромни момичета навремето,нямаше да сме толкова недоверчиви сега. Thinking
Кaкто вече казах,моят мъж не излиза сам,не съм го вързала,не изпитва желание Party....но аз ще си остана мнителна завинаги Sick..виднаги с едно наум,точно заради такива простаци дето сwм им се нагледала по заведенията. Sick Crossing Arms

# 124
  • Linz
За алкохола колкото и да мисля ... не мога да съм обективна.
На всеки му действа различно.
Казват, че изважда на показ най-вече онова у човека, което при други случаи крие / именно задръжките /
Пак стигам до там .... ако не си по природа готов да скочиш в нечие легло при първата ти се удала възможност за това , алкохола едва ли ще провокира такова действие .  Peace
Нали точно за това говорим- падат задръжките.

При това ... не всички мъже пият / до безпаметност /.
Стигне ли се до пиене до безпаметност, тогава възможностите рязко намаляват. Само желание не е достатъчно Mr. Green

# 125
Задръжките винаги ли са свързани със секса  newsm78
А ако на някой бясно му се доиграе комар ? Mr. Green

# 126
Може ли да използвам темата за да попитам за предположението ви в отговор на въпроса "Какво точно правят шестима мъже на дискотека до пет сутринта ".
Не ми се ще да разбирам .... А какво ли прави мъж пиян до безпаметност, който в 7 сутринта още го няма и после бръщолеви кви ли не глупости... Да го съжаляваш ли да го изриташ ли?!

# 127
....А какво ли прави мъж пиян до безпаметност, който в 7 сутринта още го няма и после бръщолеви кви ли не глупости... Да го съжаляваш ли да го изриташ ли?!

Нито едното , нито другото  Naughty ....
 ... А много овладяно му предлагаш шкембе чорба  Mr. Green
Докато чакаш ефекта й'  си правиш поредната доза кафе и едва след това го подлагаш на щателен разпит ,
след който решаваш кое от двете предложени от теб неща да направиш  Sunglasses Grinning

# 128
  • София - Рим и обратно

Докато чакаш ефекта й'  си правиш поредната доза кафе и едва след това го подлагаш на щателен разпит ,
след който решаваш кое от двете предложени от теб неща да направиш  Sunglasses Grinning
Егати загубеното време и нерви.. Sick

# 129
....А какво ли прави мъж пиян до безпаметност, който в 7 сутринта още го няма и после бръщолеви кви ли не глупости... Да го съжаляваш ли да го изриташ ли?!

Хахахах е не му направих шкембе, но му принасях лекарства за главоболие, оставих го да спи до - 6ч следобяд.... не че се съмнявам кво е правил, ама може ли на 28г човек, женен, с дете да се държи като пубер?!

# 130
Момичета вие такова мнение ли имате за съпрузите си ,че само ако попаднат в заведение и пийнат повечко ще изчукат първата по-дашна?
Аз за моя не .

# 131
...не му направих шкембе, но му принасях лекарства за главоболие, оставих го да спи до - 6ч следобяд.... не че се съмнявам кво е правил, ама може ли на 28г човек, женен, с дете да се държи като пубер?!

Правилно си постъпила  Peace  Laughing
Незнам какво да ти кажа .... ако го прави един път годишно , сякаш може ... Thinking
Да чуем и други мнения .... да не узорпирам темата ти   Sunglasses

# 132
  • Linz
Момичета вие такова мнение ли имате за съпрузите си ,че само ако попаднат в заведение и пийнат повечко ще изчукат първата по-дашна?
Аз за моя не .
За подпийнал мъж (или жена) не бих се наела да правя прогнози какво би/не би направил. А специално по нощните заведения има много изкушения... Аз в себе си не мога да бъда сигурна, камо ли в някой друг.

# 133
Аз за моя не .
За подпийнал мъж (или жена) не бих се наела да правя прогнози какво би/не би направил. А специално по нощните заведения има много изкушения... Аз в себе си не мога да бъда сигурна, камо ли в някой друг.
Ми, не знам явно имам по-високо мнение за мъжа си както и за други мъже мои познати.
За себе си също на този етап и при това отношение на съпруга ми към мен.

# 134
... А специално по нощните заведения има много изкушения... Аз в себе си не мога да бъда сигурна, камо ли в някой друг.

Ето това мисля се нарича "прекспониране на собствено поведение" ..... и негов дан плащаме щем или нещем  Peace
Говоря и от личен опит ...
Иначе казано : допускаме ли, макар и някъде дълбоко скрито, навътре в мозъка си , че можем да паднем в капана на собствените си скрити страсти и желания за фриволност надхвърляща обикновения флирт извън семейното гнездо .... автоматично сме склонни да допускаме подобно поведение и от партньора си  Confused
С това не искам да кажа , разбира се че няма благоверни и хрисими съпруги безсрамно лъгани от половинките си / и обратното/ .  Mr. Green
Тук визирам мислите  и допускането .... повечето несигурност и съмнения са плод на собствената ни мерителна система  Peace

Общи условия

Активация на акаунт