Излизане по мъжки ..

• 17 375
  • 453
  •   1
Отговори
# 150
  • Linz
Не храня никакви илюзии, че точно на мен се е паднал единствения безгрешен мъж.
Значи си една от малкото.

# 151
Едва ли е от малкото. Според мен всяка знае, че може да се случи, просто предпочита да не мисли за това. А така май е по-добре.

# 152
Не е така, аз имам приятелки, които години наред твърдяха, че техните мъже никога за нищо на света не биха им изневверили и си вярваха. Едната дори си имаше израз - "И Клаудия Шифър без гащи да му дойде, той ще я изгони". Точно този мъж сдаде багажа съвсем набързо, хем наистина имаше супер благонадежден вид.

Е, за моя гарантирам, че едва ли ще изгони Клаудия Шифър, така че какво има да говорим  Simple Smile

# 153

Кой го казва ? ....
РЕНИ, мисля темата не е да коментираме , чий мъж кръшка или не, вярваме ли му и прочие .
/ ако си вадиш изводите от няколкото хора между другото споделили лично те дали вярват на мъжете си и т.н./
Аз например не съм коментирала за мен лично .... никой не ме е питал  Mr. Green
Факт е обаче , че кривнахме в тая посока .

# 154
Чета,чета и не вярвам на ушите си.
Мили дами как ги убедихте тези мъже,че никъде не им се излиза без вас ooooh!
С бой или със заплахи от рода "излезеш ли по мъжки и ша та напусна"
Смешно е!Да не сте в пубертета???
Свободата е основното човешко право.
Ако незнаете,дайте на един човек свобода,за да разберете колко ви обича.
Доказано е че вярно.

Ние сме щасливо семейство,защото не се ограничаваме.
Ето тази вечер аз ще излизам с приятелки.И вие ме накарахте да се замисля,да пия или не алкохол Thinking
Ами ако взема да налитам на горките свободни мъже по дискотеките?
Що за глупости?
Ако един мъж има склонноста да флиртува и изневерява,ами не му трябват нощни излизания.
И секса в обедната почивка е секс.
Ограниченията водят до по-сериозни брачни неуспехи в бъдещето.

# 155
мирито е съвсем права за секса в обедната почивка. Във фирмата, в която работех навремето, даже имаше колега и колежка, които поради липса на друг терен ползваха подземния гараж и ги бяха излавяли не веднъж, а цели 2 пъти  Confused Девойката беше млада и свободна, аколегата женен с 2 деца.

# 156
  • Linz
Едва ли е от малкото. Според мен всяка знае, че може да се случи, просто предпочита да не мисли за това. А така май е по-добре.
След като дори го пишат във форума, значи наистина си вярват.

Мили дами как ги убедихте тези мъже,че никъде не им се излиза без вас ooooh!
Не се е налагало.

# 157
Не е така, аз имам приятелки, които години наред твърдяха, че техните мъже никога за нищо на света не биха им изневверили и си вярваха.
Честно казано аз си мисля, че и тези, които го твърдят на 100% пак не са абсолютно сигурни.
Все пак говорим за човешки същества от плът и кръв ( независимо за мъж или жена става въпрос), няма сигурни неща.
Поне това е моето мнение.
Но знам ли, хора всякакви, някой може да има безрезервна вяра на партньора си. newsm78

# 158
Аз на себе си нямам безрезервна вяра, какво остава на някой друг

# 159
Това ми хареса.  bouquet И аз съм така. Simple Smile

# 160
 Аз съм от онези смешни жени, които вярват че мъжете им са им верни. Обаче има доста положителни неща за мен в тази тема. Поетапно и безболезнено започвате да карате мозъка ми да свиква с мисълта, че една изневяра не е болка за умиране Laughing Чуда се даже дали правентивно да не започна образно да си представям как мъжа ми се чукендри с някоя, та съвсем да ми е безболезнено ако някой ден се случи  Mr. Green

# 161
Kasidy, спокойно, не си сама. Повечето жени през първите години на една връзка или брак са на същото мнение. Освен това аз лично познавам неизневерявал никога мъж с 20 год. брак, за който гарантирам. Ама е само един, така че... какво да ти кажа, вероятрността да ти се падне такъв е минимална.

# 162
  • Linz
Това ми хареса.  bouquet И аз съм така. Simple Smile

... А специално по нощните заведения има много изкушения... Аз в себе си не мога да бъда сигурна, камо ли в някой друг.

Ето това мисля се нарича "прекспониране на собствено поведение" ..... и негов дан плащаме щем или нещем  Peace
Говоря и от личен опит ...
Иначе казано : допускаме ли, макар и някъде дълбоко скрито, навътре в мозъка си , че можем да паднем в капана на собствените си скрити страсти и желания за фриволност надхвърляща обикновения флирт извън семейното гнездо .... автоматично сме склонни да допускаме подобно поведение и от партньора си  Confused
Joy

Поетапно и безболезнено започвате да карате мозъка ми да свиква с мисълта, че една изневяра не е болка за умиране Laughing
Peace Да не е от сапун, че да не остане за теб? Mr. Green

# 163
На хазартни игри винаги печеля. А дано и на мъжката рулетка съм се прецелила точно
Между другото това ми е второ сем-во. В първото си, където имах 10-годишен брак никога не са ми изневерявали, главата си залагам. Още повече ако имаше такова нещо при латино-развода нямаше да ми бъде спестено Laughing

Peace Да не е от сапун, че да не остане за теб? Mr. Green
Абе не е, ама нали знаеш употребявания сапун останал на коричка в сапунерката как изглежда. Тц, мерси Mr. Green

# 164
Момичета вие такова мнение ли имате за съпрузите си ,че само ако попаднат в заведение и пийнат повечко ще изчукат първата по-дашна?
Аз за моя не .

Аз за моя си не,ама щото не излиза сам Joy..,ако изявява огромно желание за мъжки сбирки,ще се замисля доста обаче Whistling

Общи условия

Активация на акаунт