Излизане по мъжки ..

• 17 362
  • 453
  •   1
Отговори
# 165
Темата ще се превърне в изневерява ли ви партньора или не?
Кас разбира се, че е напълно възможно мъжът ти да не ти изневерява.
Но да си 100 % сигурна, че няма да го направи в близко или далечно бъдеще или изобщо някога, това не е нормално поне според мен.

# 166
Но да си 100 % сигурна, че няма да го направи в близко или далечно бъдеще или изобщо някога, това не е нормално поне според мен.
За мен пък не е нормално да се живее с идеята, че видиш ли все някога това ще се или може да се случи.

# 167
А защо изобщо трябва да се мисли по тези въпроси, ако още не ти е дошло до главата?

# 168
За мен пък не е нормално да се живее с идеята, че видиш ли все някога това ще се или може да се случи.
Не говоря да живееш с тази идея. В смисъл да се побъркваш и да си тровиш живота, прави ли го или не го прави.
Аз за себе си знам, че може да се случи и толкова. Това е.

# 169
А защо изобщо трябва да се мисли по тези въпроси, ако още не ти е дошло до главата?
Като ви чета и се принуждавам да мисля. Бягам от темата, антиромантички такива.

# 170
Аз на себе си нямам безрезервна вяра, какво остава на някой друг

Да и аз така... hahaha Joy

# 171
Чао Mr. Green Това е за Kasidy, да не се стресира Simple Smile

# 172
Като ви чета и се принуждавам да мисля. Бягам от темата, антиромантички такива.
Хахахаха, браво Кас Simple Smile. И аз бягам от нея, че и без това все я "предъвкваме" познати и приятели. Simple Smile Сега и тук в нета не устоях да се включа.

# 173
Дали пък Таtti, няма да се включи накрая все пак с тежкото си мъжко мнение по въпроса  ?! ...   Wink

# 174
Дали пък Таtti, няма да се включи накрая все пак с тежкото си мъжко мнение по въпроса  ?! ...   Wink
А недей така. Mr. Green Виж как хубавичко разтягаме темата. Simple Smile

# 175
А недей така. Mr. Green Виж как хубавичко разтягаме темата. Simple Smile

Екстра  Peace  Wink .... 9 страници с тенденция за още  Mr. Green
След всяка следваща , вероятността нараства  Grinning

# 176
Освен това аз лично познавам неизневерявал никога мъж с 20 год. брак, за който гарантирам. Ама е само един, така че... какво да ти кажа, вероятрността да ти се падне такъв е минимална.
И аз познавам, ама жена му не е щастлива. Mr. Green

# 177

Екстра  Peace  Wink .... 9 страници с тенденция за още  Mr. Green
След всяка следваща , вероятността нараства  Grinning
Ако я доразвием в посока - Какво се случва при излизанията "по женски"? Mr. Green
Само стой и гледай каква скорост ще набере. Joy Joy Joy

# 178
...Ако я доразвием в посока - Какво се случва при излизанията "по женски"? Mr. Green
Само стой и гледай каква скорост ще набере. Joy Joy Joy

Оооо, ще мяткам по един поглед  Wink

# 179
... Ние сме щасливо семейство,защото не се ограничаваме ...

А защо си мислиш, че ние се ограничаваме?
Човек като се обвързва трябва да гледа да го направи със себеподобен. Аз не приемам в моето семейство да се излиза по отделно и си взех мъж със същите разбирания. Ей го вече 11 години, нито веднъж не е тръгнал да ходи някъде сам. Ако обаче бях човек, който има нужда да се весели самосиндикално, не бих се омъжила за него  Simple Smile Това е - и двамата трбява да са доволни и да не се чувстват притиснати  Wink

... И секса в обедната почивка е секс. ...

Знам, работим заедно  Mr. Green

...
Ограниченията водят до по-сериозни брачни неуспехи в бъдещето.

До неуспехи в бъдещето водят и нервите, когато половинката е навън, а ти не го приемаш за нормално.

Общи условия

Активация на акаунт