Излизане по мъжки ..

• 17 307
  • 453
  •   1
Отговори
# 225
Е, да ама вече на трети пост , ако не се лъжа свързваш неизлизането ви поотделно със семейните ценности. Кажи просто, че така ви харесва.

Да, със семейните ценности на нашето семейсто, в нейното, вашето и т.н. са други, които нито мога да кажа, че са по-добри, нито, че са по-лоши от тези в нашето, просто са РАЗЛИЧНИ и не ме засягат, нито искам да ги обсъждам!
Надявам се, че вече е по-ясно или още не е  Rolling Eyes

Харесва ни, да  Grinning

# 226
Никол ти като си захапала тез семейни ценности не ги пускаш.
Извинявай много за "семейните ценности " нали не мислиш ,че те имат много и различни измерения newsm78 
 Вие сигурно си имате ваши си специални . То пък от къде и да има да кажеш нещо различно и не свързано с "семейното огнище"
С папагал не ми се спори .Не научавам нищо ново и интересно.

# 227
Аз пък не разбирам защо във всяка подобна тема всички се заяждат с Никол?
Няма пропуск Mr. Green

Аз както нея съм от странните птици които никъде на ходят без мъжете си и обратното (вечерни излизания, почивки и т.н.).
Не би ми било интересно, ще ми липсва и няма да се забавлявам пълноценно. Хубаво ни е заедно и това е.
Мъжът ми постоянно отбива "мъжки покани", той е много голям отворко и никой не може да си представи че не ме оставя сама. Даже им се ядосва как го канят сам. Смята че е много некоректно да е на работа и след това да зачезне по мъжки, а аз да съм била цял ден с децата, че и вечерта да съм сама. Naughty
Имам също така много лоши впечатления от "мъжките излизания",  много интересно как на всички пишещи мъжете им са толкова примерни, а ДиС е задръстен с теми за изневерите.
За протокола заедно сме от 11г и половина

Баща ми живее с момиче по малко от мен (56г е баща ми), майка ми беше от тези които пееше за свободата...ами на мъжките излизания се оказа че и мацки имало newsm78 кой да се сети!

Някои казват че излизат по един -два пъти вечер без другия. Това прави от 2 до 4 дни само за седмицата комбинирано за двамата. Кога сте заедно? Имате ли общи интереси?

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 19:09 от Mama E

# 228
Iliana _, да, нашите са "специални", не защото са перфектни, а защото са си наши.

...
С папагал не ми се спори .Не научавам нищо ново и интересно.

Аз не споря с теб, ти ми задаваш цял ден въпроси, които имат различен отговор във всеки дом и накрая излиза, че било "за да научиш нещо ново и интересно"  Crazy не мога да проумея какво те засяга как живеем ние или защо правим това и онова, наистина не мога Stop

Mama E  Hug

# 229
Mama E
, никой не се заяжда с Никол, казах само да не скандира постоянно "семейни ценности", все едно че другите нямат, това не е нещо , което има толкова много измерения.Достатъчно е да кажеш, че нещо ви харесва и толкова.Аз на никой не се отчитам като ми харесва нещо или не.
А пък ей това е пълна глупост и направо си е обида към инако мислещите от теб:
Имам също така много лоши впечатления от "мъжките излизания",  много интересно как на всички пишещи мъжете им са толкова примерни, а ДиС е задръстен с теми за изневерите.
За протокола заедно сме от 11г и половина

За протокола омъжена съм от 15 години, от които 10 години съм живяла с въпросния мъж без деца /не че не съм могла да имам, да не се бърка/ , имаме и общи и лични приятели и приятелки, от както се е родил малкия излизаме изключително и само поотделно поради простата причина, че няма на кого да го оставим. Говоря за вечерно излизане, дневните кафета за мен са нещо, което изобщо  не влиза в графа "излизане". Другия вариант е да ходим тримата, правили сме го няколко пъти на кръчма с детето, ами трудничко е. Макар, че малкия е голям купонджия и когато не става дума за дискотека до 5 сутринта вече няма проблем да е с нас.

# 230
Никол   липсата на личен живот не е ценност не е и обратното.
Съгласна съм с едно ,че не спориш ,но то не е защото не искаш.
Mama E   за излизане 2 пъти седмично нито имам сили нито желание звучи ми като мъчение даже.
Аз не се заяждам с Никол просто защитавам позицията си .

# 231
pasinet, не знам колко измерения имат, никога не съм се и интересувала за чуждите  Rolling Eyes

...
Аз не се заяждам с Никол просто защитавам позицията си .

Как можеш да защитаваш нещо, което никой не напада?

# 232
Ето пак се повтаря, аз казах че имам (това значи АЗ ЛИЧНО) лошо впечатление от "мъжките излизания" до един всички мъже драпащи да излизат сами изневеряват на жените си или им е скучно със  същите. Жените не са склонни на изневери толкова често но и на тях им е очевидно по-приятно с приятели а не със собствените им мъже. Ние имаме 2 деца, просто излизанията свършиха. Аз никога не съм ходила по дискотеки, не ми харесват. Докато живеехме в България с дъщеря ми режимът беше така: зимата не се ходи никъде вечер, събота и неделя идваха гости. Лятото всяка вечер на открити барове и ресторанти с двор (бебето в количка), събота и неделя при бабите, тогава излизахме двамата без нея. Не се е налагало да излизаме по единично, или сме двамата или НЕ. Плюс това има толкова много начини да се изкарва хубаво без това да е свързано с кръчми, дискотеки и клубове...Това е една българска мания която аз никога не съм разбирала.

Iliana _  всеки си живее живота както му харесва, ние си споделяме мнения, личен опит и впечатления.
Аз лично имам лошо впечатление от тези мъже кито зарязват жените си с дни всяка седмица. Това определено НЕ Е правилно според мен.
Нека не забравяме че темата е "Излизане по мъжки .. "

# 233
. Плюс това има толкова много начини да се изкарва хубаво без това да е свързано с кръчми, дискотеки и клубове...Това е една българска мания която аз никога не съм разбирала.

Нека не забравяме че темата е "Излизане по мъжки .. "
Това изобщо не е българска мания, брат ми живее от години в Париж и е на мнение, че дори тук в БГ семейните хора излизат много по малко /със или без партньорите си/ отколкото при тях. За теб може и да има много начини за приятно изкарване, но моите любими са точно ходене по клубове. Аз пък не разбирам, защо се гледа на това с лошо око. В дискотеките не се трепят хора все пак. newsm78
И да темата е "излизане по мъжки", което за мен няма как да се осъществи бе да има "излизане по женски".Ако само мъжът в едно семейство излиза си е направо потъкване на правата на жената.

# 234
  • Linz
За какво всъщност е спора? newsm78
Аз пък до към 22-23 год. много ходех по дискотеки и купони. Но смятам, че това време безвъзвратно отмина и нямам никакво желание да се омешам с тийновете. Винаги са ми били смешни чичковците в дискотеките... Е, и? Това мисля аз! Сега ще ме заяде ли някой? Laughing

# 235

Някои казват че излизат по един -два пъти вечер без другия. Това прави от 2 до 4 дни само за седмицата комбинирано за двамата. Кога сте заедно? Имате ли общи интереси?

Това го усещам някак си към мен отправено и веднага обеснявам. Simple Smile Може да не съм се изразила правилно, ако е така грешката е моя. Simple Smile
Аз си имам моето излизане с приятелки, той неговото. Може да е в един и същи ден ( тогава просто се разбираме за различни заведения, за да не се засичаме) Simple Smile.
Може да е- ние в петък, те в събота. Варианти много.
Ние по принцип излизаме заедно всяка вечер с компания на заведение в което вечеряме или довършваме вечерята си. Стоим до 23 часа. После доста често се случва мъжете да отидат в любимия си бар да пият по едно малко, а ние жените да отидем в любимото ни денонощно кафе на чаша мляко с какао. Simple Smile( това пак е излизане без другия нощно време).
После всеки си се прибира в дома.
Под общи интереси незнам какво точно разбираш? Някакви по-специални, като риболов или нещо подобно не се сещам да имаме. Но правим неща, които са приятни и на двамата. Simple Smile

# 236
... Сега ще ме заяде ли някой? Laughing
Не, надявам се ....  / но нищо не се знае /  Laughing
Не се знае също дали  няма някой да се почуства пък засегнат от нещо казано преди / справка - предните 5-6 страници / ....
Пък и още колко неща има по темата да се рече   ...  Whistling
И за Палавата Монахиня е ясно .... ако е от девически метох, там мъже не пускат ... та нормално да си излиза сама на сбирките с монахините в манастира  Mr. Green

# 237
Аз пък до към 22-23 год. много ходех по дискотеки и купони. Но смятам, че това време безвъзвратно отмина и нямам никакво желание да се омешам с тийновете. Винаги са ми били смешни чичковците в дискотеките... Е, и? Това мисля аз! Сега ще ме заяде ли някой? Laughing
Аз лелка не се чувствам както и моя мъж не го възприемам като чичко.
Пък и по-скоро мястото на тинейджърите не много по нощните заведения .

# 238
  • Linz
Аз лелка не се чувствам както и моя мъж не го възприемам като чичко.
Пък и по-скоро мястото на тинейджърите не много по нощните заведения .

Естествено! Въпросът е какви сте в очите на младежите Wink

# 239
Някой май е решил да се прави на интересен. Laughing
РЕНИ, разбрахме вече , че не излизаш вечер по заведения, изобщо не си наясно с контингента. Mr. Green
Пък и да има някой и друг тинейджър това само може да ме радва, а каква съм в техните очи? Ами  готино е понякога някой с 15 години по млад да се опитва да те сваля. Wink

Общи условия

Активация на акаунт