Пролет искаме сега - заедно с нашите цветя - 3

• 41 805
  • 387
  •   1
Отговори
# 300
  • София
asyalein, хиляди благодарности!  bouquet Ще чакам с нетърпение снимките ти. Hug

# 301
Теди,
И аз имам сингониум,но не съм чувала за него ,че носел нещастие.
Такава измишльотина съм чувала за декоративната лоза и аз я занесох в училище в класната стая.

Суеверия и при цветята? Имам и едното, и другото и са ми едни от най-добре вървящите цветя и нямам намерение да се разделям с тях.........

Момичета, май калата ми ще се окаже спатифилум Embarassed......Незнам какво е, но скоро ще имам цели 3 цвята......

# 302
Мама Цоцоланка,  Hug
Снимай де!
На калата листата не са ли по тесни от тези на спатифилиума?

# 303
Цоцоланке пусни една снимка за да видим какво е цветето ти. То и по цвета се различава още преди да е цъфнало

# 304
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ето снимките на алоето, които обещах :

http://images26.snimka.bg/005887572.jpg

http://images26.snimka.bg/005887571.jpg

http://images26.snimka.bg/005887570.jpg

# 305
Това цъфтящо алое е просто супер! Малко ми напомня на аспержа Wink

# 306

#Crazy #Crazy #Crazy, никога не съм виждала подобно нещо, браво !!!

# 307
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
моето алое изглежда по друг начин, ама толкова бавно расте, че едва ли ще го видя да цъфти.

ети и от мен обещаните снимки от Франкфурт

рододендрон и декоративен acer

рододендрон

езерце с ирис вътре

къщурка

люлякова стена

черен ирис

мост в китайската градина, детайл

входа на китайската градина

айде стига толкова....
в градината бее пълно с хора,а  самата тя беше минималистична и нямаше как да направя панорамни снимки...

# 308
asyalein много е красиво  Grinning
Искам да имам голяма градина в която да сея много цветя и храсти и мисля, че мога цел ден да се ровя в пръста и няма да ми омръзне

# 309
  • София
Мацки, цъфна ми бакопата  Party Толкова съм щастлива, прекрасна е! Не мога да й се нагледам!
Следобяд ще ви пусна снимка, да я видите  Grinning

# 310
Мацки, цъфна ми бакопата  Party Толкова съм щастлива, прекрасна е! Не мога да й се нагледам!
Следобяд ще ви пусна снимка, да я видите  Grinning

Виви пусни да я видим. Моята бялата бакопа е просто разкошна, а миналата седмица си купих и лилава, но е още малка

# 311
  • София
Мацки, цъфна ми бакопата  Party Толкова съм щастлива, прекрасна е! Не мога да й се нагледам!
Следобяд ще ви пусна снимка, да я видите  Grinning

Виви пусни да я видим. Моята бялата бакопа е просто разкошна, а миналата седмица си купих и лилава, но е още малка

Имаш ли снимка, да я видя  Heart Eyes онази мъничката ли, дето си я купи преди месец?

# 312
  • На края на света !
момичета прекрасни снимки сте показали  Heart Eyes
пък аз днес бях ,много ама много приятно изненадана  от ананасчето ,което мъчих във вода около половин година ,горните листа му окапаха и си мислех ,че няма шанс ,да стане нещо ,взех да поразчистя  в долната част да видя как е стеблото ,и беше все още здраво и зелено ,затова ,след дългото киснене във вода ,преди месец го боднах в малко почва ,сложих саксийката в една прозрачна пластмасова кутийка и го покрих ,днес вдигнах да го разгледам ,и забелязах ,първите наченки на листенца ,много са мънички още, иначе щях да ги снимам ,толкова му се радвам цяла сутрин  Hug,между другото и някои семена на пасифлора ми поникнаха ,абе въобще ,всички цветя ме радват ,азалията също разпука две пъпки   Party

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 22:09 от Чародейка

# 313
Днес като се прибрах видях че едното от листата на мандаринката стои като опърлено.
То стои на прозореца в кухнята и не знам дали слънцето сутринта не го е опърлило.
Много се извинявам,но забравих апарата в къщи.
Утре(не сега) го слагам в чантата и утре ще снимам цветята в класната стая.

# 314
  • Пловдив
Ася големи красоти си снимала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт