. Честита ви годишнина. Желая ви безоблачно бъдеще, щастлив по нататъшен семеен живот, още дълго да се обичате и уважавате. Честито!

и ние в неделя бяхме на зоопарка и Иванна беше много щастлива, а за късмет видяхме пауна с разперена опашка и сега разказва на всички колко е красив и голям 

Бебока е невероятен, а Марти е вече голям мъж... да сте живи и здрави и много да те слушкат, а таткото изглежда много щастлив 
Не се знае дали операцията ще е успешна защото е диабетичка и коста е много лошо счупена... моля се всичко да мине добре и отново да се изправи на карака макар и с проходилка. 

,много е сладък малкия бебок ,да го намачакаш хубаво от мен,а на батко Марти да пожелая с малко закъснение да е здрав и много послушен батко
Любе,Честита ви 8-ма година брачен живот с Асен
Пожелавам ви още дълги години да сте заедно и в дома ви винаги да царува хармония,любов и приятелство

Ноооо само да се стопли още малко и аз почвам да го държа постоянно без.Оная вечер го държах ама смених 4 чифта дрехи за 2часа и само един път ми каза,бая му се поскарвах всеки път и се оказа че доста добре разбира какво става.
и аз мисля от наесен като свършим с ремонта на Диди стаята да е с единично легло и ще сложа решетка на леглото.
Ох дано се оправи баба ти и всичко е ок.И вие да сте ок с Иванна 

и аз доста често прибягвам до тази комбинация умора и сън за Диди.
Благодаря ти за подкрепата и целувки за вас от нас. 
Пу- пу да ти е жива и здрава...
но все не остава време...май почти цяла тема съм изтървала 

мНОГО ДА ВИ РАДВА, МНОГО ДА СЕ ГУшКА И ДА СТАНЕ ВТОРА, СЛАДКА чУшКА
Ти да се възстановяваш бързичко 
Да ви е живо и здраво хубавото християНЧЕ 
За падането от леглото, Мишата като заспи, слагам кашоните с играчки и така за сега има само едно падане, ама нашите легла са без крака и за това не се притеснявам много 

Получаваш виртуална прегръдка 
Вики бе с дневен памперс до 2 години и половина някъде и към края на лятото го махнах.Изчакай и след известно време пак пробвай - тя сама ще си покажае дали е готова 
честито (макар и със закъснение) на големия мъж - да е здрав, да слуша и помага на мама и тати

както и баба ти, пожелавам и късмет и да няма проблеми с възстановяването 

Тъжно Е...ама няма как 

. Приключихте ли ремонта?

А на теб малко кураж няма да ти е излишен - прегръдки от мен 
Скоро не си пускала снимки на Нана - чакам включване 
. Кога ще имаш време да си направим среща?
. Надявам се, че всичко ще бъде наред с дядо ти.
, хайде спокойни дни и бързо възстановяване на Чушчица , баткото е истински щастлив, и не само той де ...
- много порастнали и много чаровни !!!
и чунки на Стефи от нас с Ники.
.
,мисля ,че изпускам нещата, просто не се води и не се кара по никакъв начин. Започна и да ме бие , лоша работа ви казвам .