/:

-тук дон Тони и Иво проверяват подаръците на рожденника,
-Любчо,
/:

-тук дон Тони и Иво проверяват подаръците на рожденника,
-Любчо,

не ме гледаха на видеозон, тъй-като преди това имаше извънреден преглед. на 18.06. съм на консултация, дотогава е тайна. чудя се да не си ли запазя изненада и да не разбреа до края. но след раждането си мисля, че ще ми е трудно да се освестя бързо и да приема изненадата. иначе варианти за име се въртят много, главно аз се занимавам с това, като за мъжко име си нямам идея никаква. държа обаче много децата ми да носят името на някого, за разлика от други. ще видим.

. Баба ми е оперирана и има пирон в крака и сега започват да я раздвижват. Брат ми в началото на юли ще заминава за Германия и нямам представа кога ще си дойде, но се радвам за него и се надявам да получи там това, което тук не успя.

Целувки от нас 

, и при мен нахлуват спомени, спомени и само мили мигове. А като си представя само, че такива ни предстоят още мнооооого даи Боже.
. Как така пускат такива дечица в градината и то със заразна болест. Аз съм я минала тази болест като малка и е много неприятна, спукаха ме от инжекции тогава. Дано Стефчо да го преживее по-леко и бързо да му мине
.
. Сърцебиенето е в норма и изглежда перфектно. Явно такива аномалиики се получавали когато плода е още много малък. Взех си и резултатите от кръвните изследвания и там всичко е ок. А наи-важното е че ще имам СИН
. Лично ми го показа лекарката и се уверих, че е момченце. Ооооо казвам ви, че щях да припадна от кеф
, а да не говорим за мажо. И така, сега вече съм спокоина до колкото мога де, с този две годишен звяр у дома
. 
благодаря ти.
дано на Стефи му мине бързо, пиши пак как сте. Да знаеш само как ми се идва към твоя край, обожавам го Бургас. Спокоен град, усмихнати хора.... главната, морската, моста... спомени
сега седя и чакам, броя дните, четох че 21 дена е инкубационния период... а дните не минават ... само го гледам дали има пъпка някъде.

Я кажи как е Вики, още ли се кърмите? И дано шарката му се размине 

. Ама вечер като се прибера от работа задължително се кърмиме де, от това не се отказва.

от мен !
за всички мами и дечица по снимките !

А малкия Емчо вече е 6кг и 58см. Вече се смее и гука и е голям бонбон 

Термина ми е 10.10
стискайте палци за момченце

Тя сега ми седи на коленете и рови в чекмеджетата на бюрото (това най-обича да прави докато аз съм на компа)
Препоръчани теми